Модел или АНТИмодел е семейството на родителите ви за вас?

• 8 892
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
Не го плаша ..Плаша се да се омъжа за него ..

# 151
  • Варна
А вие как си представяте семейното "огнище и крепост"?Един мъж който вдига скандали ,влачи жена си по пода за косата ,а децата си играят както в "Семейство Адамс" ли?
Аз правя това,което съм си представяла..Искам у дома мир и уют..И не виждам нищо лошо в желанията си..Чудно ми е вие къде видяхте лошото..Сигурно не приличаме на типичното българско семейство ,в което мъжете са се напили от сутринта и на обяд вече са набили 3 пъти жените си?

Мале, момиче, ти пък защо такива асоциации направи?!
Като антипод на "вечен мир и тишина" не си ли представяш по-скоро смях, песни, танци, детските "шумни играчки", които не могат да бъдат избегнати съвсем? Е, да, и някоя друга игра на гоненица или криеница.
Жалко, че за теб типичното българско семейство е толкова ужасно. Дано никога повече не видиш такова нещо!

# 152
90 на 100 антимодел.

# 153
По- скоро модел. И до сега съумяват да живеят заедно и да спят в едно легло, нямало е големи скандали и побоища, няма тайни(винаги са повтаряли, че семейството е за това- да се споделя),татко много си играеше с нас..смятам,че е достатъчно за да са добър модел Peace

# 154
  • Vienna
3а мен определено е модел. родителите ми са женени от 38 години, бе3 големи перипетии. А3 съм омъжена от 12 години. Общо в3ето смятам, 4е вьрви добре. Е, като родители са правили грешки, но то май не може сьвсем бе3.... А3 се опитвам да не повтарям техните, но не сьумявам сьвсем...

# 155
Категорично антимодел - ужасяващо лоши отношения помежду им, но въпреки това не се разведоха, за наша вреда. Децата бяхме на последно място.

# 156
# 157
  • Beyond the Frontiers
Нямало е изтъпления, на за мен не са модел. Интилшгинтнш хжро, прекарващи по-голямата част от времето си да показват кой  е по-голям или по-велик един на друг. Не одобрявам отношенията помежду им, като съпрузи. Що се отнася до тези като родители, смятам, че имам какво да науча от тях. Peace

# 158
По-скоро МОДЕЛ за подражание и в моето семейство! Peace

# 159
А,забравих още нещо -аз си мислех,че семейният живот се гради от двама! newsm78
Може би съм живяла в заблуда... Mr. Green

Ако ти си в заблуда и аз съм в заблуда с теб, ама на ... какво да ни прaвиш, като не знаем как да живеем ...  Laughing Mr. Green Wink

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:52 от pudding

# 160
А,забравих още нещо -аз си мислех,че семейният живот се гради от двама! newsm78
Може би съм живяла в заблуда... Mr. Green

Ако ти си в заблуда и аз съм в заблуда с теб, ама на ... какво да ни првиш, като не знаем как да живеем ...  Laughing Mr. Green Wink

По повод твърденията на Елица,се сещам за една максима ,която моят съпруг често повтаря "Остави жена си да си мисли,че командва и си гледай сейр..."
Кото се замисли човек,може и да е прав... Която и жена да попитате,ще ви каже че тя командва вкъщи,но дали мъжът й знае за това... Joy Joy Joy

# 161
При мен е модел, родителите ми много се обичат и ценят.Не могат един без друг.А мен и брат ми са ни отгледали с изключително много любов.Гордея се с родителите си изключително много.

# 162
Модел във всяко едно отношение, и като отношение към другия, като възпитание, грижа, всичко  Peace

# 163
  • София /Абсурдистан
Антимодел категорично. Не е имало изцепки, но до толкова сме различни - като начин на живот, отношения, навици, разбирания, ценностна система, световъзприемане и т.н., та няма на къде повече. Все едно съм спусната с парашут в това семейство, на никого не приличам по нищо. Иначе се обичаме, но не сме си взаимно модели за подражание  Simple Smile И те не одобряват моят начин на живот също, така че и аз за тях не съм модел Simple Smile

# 164
Антимодел.
Моите родители не се обичаха.
Разделиха се.Татко живее в жилището в което израстнахме ние и в което не можем да влезем.Взе ни ключовете.Майка не спира да кълне когато се заговори за него.
Аз имам семейство от 18 години.Преди около година сина ни ми каза,че за нищо на света не иска да има други родители и когато се опитал да убеди някои от приятелите си да не пуши му отговаряли "Ти имаш прекрасни родители и няма от какво да си депресиран,затова не пушиш."
Аз за себе си се чувствам адски гузна от това,че съм удряла брат му.Беше много палаво дете.

Модел или антимодел винаги ще помагам на родителите си с каквото мога.Същото е и със свекърва ми от която не съм видяла ни хубаво,ни лошо.Друг е въпроса,че те не ни търсят защото са с гузна съвест.

Общи условия

Активация на акаунт