Scrapbooking & Cardmaking- 9

• 59 952
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Мдаа, тортата специално я избрах..тематично  Mr. Green

МаЛе, идеята да се включат и по-новите от нас в размяната на подаръци ми харесва Peace

# 601
  • Пазарджик-Панагюрище
Ели, честит рожден ден и от мен. Пожелавам ти много творчески подеми , здраве и късмет.
Днес получих картичка и елементчета от Арабела. Прелестна  е, просто качеството на хартията и изработката са перфектни. Искрено ти завиждам на работата, която работиш
Аз да ви покажа какво измайсторих с новите пънчове. Много съм доволна. Друго си е човек да има материали и инструменти. В началото се чудех с какво да скалъпя нещо. И вече доближавам малко по-малко стила , който много ми харесва у някои съфорумки.
Ето ги:http://valary.multiply.com/photos/album/102#photo=26
Вътре http://valary.multiply.com/photos/album/102#photo=27
http://valary.multiply.com/photos/album/102#photo=28
Отворена http://valary.multiply.com/photos/album/102#photo=29

# 602
Невероятни красоти отново от всички!   Heart Eyes (и пак не се наемам поименно, че дълго ще стане писането  Simple Smile )

Аз, всъщност, отново се включвам, ухилена до уши, да споделя с вас невероятния подарък, който получих тази сутрин от chiges. Направо като дете съм се радвала отваряйки плика и откривайки вътре прекрасна картичка  Heart Eyes с прекрасно пожелание  Heart Eyes (толкова нежна и стилна  Heart Eyes), удивителните хартии  Heart Eyes, които директно минават в графа "само за гледане" или в краен случай само за изключително-важни случаи  Mr. Green и супер сладките аксесоарчета  Heart Eyes, част от които съм виждала само в нета и горко съм въздишала, заради невъзможността да се снабдя с тях някъде от тук. И както вече споделих с chiges, откакто намерих тази тема и следя красотите, които всички създават, имам ново отношение към използването на хартия и направо едвам си удържам ентусиазма за експерименти, въпреки голямата липса на време, но сега (вече в почивка една седмица) смятам да наваксам.  Mr. Green
Направо нямам думи, с които да изкажа огромната радост, която ми достави, Теди!  Heart Eyes Благодаря ти, че Коледа тази година започна по този прекрасен начин благодарение на теб!  Heart Eyes   bouquet   bouquet   bouquet

На всички съмишленички  Heart Eyes, с които тази година ме срещна виртуално, пожелавам весело посрещане на празниците! Много топлина и любов, много здраве и късмет и през новата година! Много творческо вдъхновение за всички, за да продължаваме да радваме хората около нас!   bouquet   bouquet   bouquet
След малко ще кача в блога ми стихчетата, на които се спрях за коледните късмети, които правих, и всяка от вас освен, че може да се потопи в прекрасния свят на бг поезията, може да си подбере стихче, което да съотнесе за новата година!  Heart Eyes
Всъщност за по-интересно, мога да номерирам стихчетата от 1 до 24 и предварително да си намислите число.  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 12:58 от Creative

# 603
Прекрасни неща момичета !
Искам на всички да пожелая ВЕСЕЛИ празници , много здраве , щастие и любов ! Много творчески успехи , все повече хора да се радват на красивите неща който създавате и дано още нови момичета се присъединят към темата !!!!!
                                                            bouquet  bouquet  bouquet santa2

# 604
Момичета, Весели празници! Нека Дядо Коледа ви донесе мечтаните подаръци, но и да не забрави щедро да ви отрупа с материали за картичкоправене! Бъдете здрави, щастливи, с много успехи да се увенчае Новата година и нека всички около вас да се стараят да ви зарадват, така, както и вие го правите с невероятно красивите вълшебства, които сътворявате!  Hug Hug Hug

Ели, честит празник   bouquet  Да си много здрава и щастлива! Да зарадваш и нас с едно здраво, сладко, форумско бебче  Grinning Хем си ми адашка, хем за малко в бързината да те пропусна ...

Последна редакция: чт, 24 дек 2009, 15:49 от new art_mama

# 605
Момичета, весели празници ви пожелавам и една година, пълна със здраве и вдъхновение за творчество!  bouquet

На себе си пожелавам да започна да се включвам при вас със снимки, а на вас да продължавате да сътворявате прекрасни, великолепни неща, както досега!

# 606
http://ra4eto-ra4etogeorgieva.blogspot.com/
последните коледни картички , а пожеланието кьм вас ще го напиша малко покьсно

# 607
Creative, много ми стана хубаво, че успях да те зарадвам  Blush. Честно казано се притеснявах дали ще ти допаднат нещата, но като те слушах и четох днес ми стана много развълнувано едно такова  Grinning.
Отдавна не съм показвала нищо- ето ги последните картички, които въпреки многото опити, така и не успях да снимам добре. На Creative снимката е много по- хубава  Laughing.
Весели празници на всички! Бъдете здрави и вдъхновени!  Hug

# 608
 Отдавна не съм писала, нито съмправила нещо, но пък редовно ви чета какво правите.

Ели, честит рожден ден и от мен! Много много хубави неща и пожелавам и много настроение!  Hug

Аз съм застопорила в момента, искам да мине коледно-новогодишната олелия. Майка ми дойде оня ден та и на нея още не мога д се нарадвам.

Пожелавам ви Весела Коледа и много щастие!   bouquet

# 609
В тихата и свята нощ,
под елха обляна от разкош
поставят мойте рьце
подарьк мальк от сьрце,с който
искам да Благодаря,
че Ви има на света!
 И приятели до мен сте през всеки хубав или тьжен ден!

Весела Коледа ,момичета !

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 00:47 от ra4eto

# 610
nana_cool, valary, благодаря ви! Hug
Весела Коледа на всички!   bouquet

# 611
Мили момичета,

В нощта на Коледа се случват вълшебства,
в нощта на Коледа грейват звезди.
Красива и бяла тя носи смирение
и води със себе си нови мечти.

Мечтите реалност да станат,
пожелавам това от сърце,
и всичко, за което копнеете
догодина да е във вашите ръце!

Весела Коледа и много щастливи усмивки! Close-mas: Close-mas: Close-mas:

# 612
# 613
Весела коледа момичета!

Ягодки карти4ките ти мнооооооого ми харесват, особено последните две със снежковците  bouquet
И от мен тази сутрин една коледна :

и една за рожден ден от преди 2 дена:)

# 614
  • София
Честито Рождество!  santa2

Общи условия

Активация на акаунт