Научете повече за сигурността на децата в интернет и спечелете кенгуру

• 9 854
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
  • София близо до Витоша
E каква е тази дискриминация , моята бебка е родена през август и то на 22 ? Какво правим ли да е за всички ли за никой

# 31
  • Видин
Все пак кампанията е на Windows 7

# 32
хубаво е да има повече разяснителни кампании. А кенгуру искаме - таткото ще го разхожда.

# 33
Чрез  Facebook профила Ви свързаха ли се с някой вече от вас? Hug

# 34
  • Хасково
"Благодарим на всички за чудесните снимки! Играта продължава до събирането на 200 снимки, отговарящи на условията на играта. Скоро ще се свържем с вас посредством лично съобщение в профила ви."

Това е съобщение от преди 3 часа. Снимките са 152, но има и бебчета с по няколко снимки.
Явно е трябва да почакаме още малко. Wink

# 35
  • София
Ей тия хора не се научиха да четат. Пускат по 100 снимки, не отговорят на условието за датите. Все пак си има снимка.бг и подобни сайтове да си качват колкото снимки искат

# 36
  • Велико Търново
Да, на мен ми писаха. Искаха адрес за да ми изпратят кенгуруто Wink

# 37
  • Хасково
Ей тия хора не се научиха да четат. Пускат по 100 снимки, не отговорят на условието за датите. Все пак си има снимка.бг и подобни сайтове да си качват колкото снимки искат
Права си. Би било добре след като се качи 1 снимка да не дава възможност да се качват повече. ooooh!
3des, честито.   bouquet Със здраве да си го ползвате. Simple Smile

# 38
  • Видин
И на мен ще ми го пратят в срок от 7 работни дни  Party

# 39
А с мен още никой не се е свързал  Sad .Как така на едни вечe са пратили отговор,а на други не???Ще чакам,пък да видим....

# 40
Чрез  Facebook профила Ви свързаха ли се с някой вече от вас? Hug

И на мен ми писаха, трябва да отида до офиса им  да си го вземем Simple Smile мисля, утре да отида.

# 41
Bebolina помниш ли коя по ред се регистрира?Може би и това има значене.

# 42
............и на мен не са писали ,а съм родила на 07.07. newsm78

# 43
Бях една от първите регистрирани и вчера ме уведомиха че печеля

Windоws Seven    26 октомври в 14:03   
Здравейте!

Благодарим Ви за участието на инициативата на Майкрософт България. Вие спечелихте бебешко 'кенгуру' от Windows 7! Моля заповядайте в редакцията на bgmamma.com всеки работен ден от 10 до 16 ч., за да получите своя подарък - адресът е бул Братя Бъкстон 69 - Net Entertainment Group.
За повече информация относно новия Windows 7 посетете www.windows7.bg и фен страницата във facebook!

С пожелания за много прекрасни мигове,

Екипът на Windows 7 България.

# 44
  • София
а може ли някой друг да отиде и какво трябва да се носи, за да го получи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт