Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 394
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Най-вероятно сегашната ваканция ще е за сметка на коледната.
Миме, съчувствам, оправяй зъбите, че лоша работа. Другите гости така или иначе все ги гоним и пак пристигат. Навлеци!

Как е болното детенце на Кики?

И аз се надявам, че са се оправили. То и ние не и помогнахме много на жената...

# 586
Но е доста наивно учениците да се радват, както ние преди 2 години отнесохме стачката.

Ееее, и ние, дето стачкувахме, също си отнесохме. И ние нямахме пролетна ваканция, и заплати не взехме за месец и половина почти, какво да се прави.....
А грипната не вярвам да е за сметка на коледната. Все пак не е на регионално ниво само и единствено, нито пък е дървена, така че мерките за навакасване ще са други.

# 587
  • Burgas
А сигурно ли е вече,че на 18 децата са на у-ще?

# 588
  • там някъде...
Здравейте,

В София сме, обърнахме се към лекарите в Токуда. Невероятни специалисти и вниманието и всичко е на отлично ниво. 20 дни ще сме тука на вливания и инхалации. В Бургас тотално са го объркали, но важното е че тук ще го стабилизират. За пореден път се убедих,че в Бургас лекари няма.
Благодаря за загрижеността и помощта   bouquet

Колкото до ваканцията - имам сведения, че може да се увеличи  Mr. Green

# 589
  • Burgas
Кики стискам палци детето да се оправя по бързо и да се приберете у дома,успех  Peace

# 590
Но е доста наивно учениците да се радват, както ние преди 2 години отнесохме стачката.

Ееее, и ние, дето стачкувахме, също си отнесохме. И ние нямахме пролетна ваканция, и заплати не взехме за месец и половина почти, какво да се прави.....
А грипната не вярвам да е за сметка на коледната. Все пак не е на регионално ниво само и единствено, нито пък е дървена, така че мерките за навакасване ще са други.

Май трябваше да се конкретизирам, натрупаха ни оценките за отрицателно време, сети се какви бяха... само и само да ги има.  Tired

А всъщност минавам от тук, за да ми кажете къде правят най-вкусните спагети?  Flutter  Горещо моля да ми препоръчате.

# 591
  • Бургас
Здравейте,

В София сме, обърнахме се към лекарите в Токуда. Невероятни специалисти и вниманието и всичко е на отлично ниво. 20 дни ще сме тука на вливания и инхалации. В Бургас тотално са го объркали, но важното е че тук ще го стабилизират. За пореден път се убедих,че в Бургас лекари няма.
Благодаря за загрижеността и помощта   bouquet

Колкото до ваканцията - имам сведения, че може да се увеличи  Mr. Green
Kiki радвам се че има подобрение,оправяйте се бързо   bouquet

# 592
Кики радвам се много за Гого  Hug
Ахче аз много харесвам на Викторията в Меден рудник  Peace

# 593
 Привет, мацки!Аз разлях питиетата и се мятам.А вие? Laughing

# 594
  • Burgas
Добро утро,къде сте се скрили?Аз съм на работа.
Децата май от сряда са на у-ще,обадих се на госпожата и тя каза,че утре ще имат съвет,но предполага,че от сряда са на у-ще.

# 595
  • Burgas, Bulgaria
да на у4илище са от сряда....
аз разглеждам игра4ки-замислям се за Коледа  Mr. Green

# 596
  • Burgas
Моето дете и то се е замислило за Коледа,всеки ден си сменя желанията,но под 70лв не пада  ooooh! кои ги измисли тези реклами по ТВ....

# 597
  • Burgas, Bulgaria
ооо аз имам две -едно на 2,6г. ,а другото е на 36г.-познай кой е претенцията  Mr. Green

# 598
  • Бургас
ооо аз имам две -едно на 2,6г. ,а другото е на 36г.-познай кой е претенцията  Mr. Green

ХанЪТ е претенцията, кой да е?  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 20:24 от Pagocт

# 599
Добър ден  Flutter  аз докато обядвам, минавам да се разпиша. 
За Коледа почнаха да ме осенят някои идеи както си седя и за да не ги забравя - си ги пиша на листче. После ще избирам кое да остане, иначе ако седна с химикалката да ги мисля, няма да стане. Само за разни банални неща ще се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт