Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
MuMka, честито и от мен!   bouquet  Пожелавам ти само здраве, другото само ще се нареди! Hug

# 631
  • Burgas, Bulgaria
майтапа на страна моми4ета но ако имате нещо  предвид пишете ми  на ли4ни  Mr. Green
хановица я боли кръста -времето ще се  разваля или може би аз

# 632
ехоо моми4ета няма ли да се сабереме някьде?ако искате може и на домашно...имам хубаво домашно винце Crazy

# 633
Ками какво за ДНА Mr. Green-ръкия на промиция ли искаш,казвай на време  Crazy

.... не бе душа, аз ракията и без промоция си я пия  Mr. Green
управителката нещо не можах да убедя и да ангажираме... пък не мога да преговарям и за 20-25лв консумация на човек нали се сещаш ... ако й бях обещала, можеше и да ми върже.... ама така - някакви майки с деца ...

# 634
  • По света и У нас
За любителите на Lord of the Dance малко интересно инфо  Wink

Пуснаха в продажба билетите за спектакъла на LORD OF THE DANCE в Бургас

За първи път и бургазлии ще могат да видят най-успешния пътуващ танцов спектакъл в света
Рекордните 400 билета общо бяха продадени за първите два дни, откакто са отворени касите за голямото турне през 2010 г. на шоу номер 1 в света Lord of the Dance.
Само до края на годината ценните пропуски могат да бъдат закупени на промоционални цени между 20 и 50 лв на касата на НДК и в мрежата на Eventim и неговите партньори в София и страната, магазини Германос, М Свят, Пикадили и Офис 1. От януари до юни 2010 г. билетите ще струват между 30 и 60 лв.
Както обявиха лично мениджърът на трупата Питър Мърси и солистите  Джеймс Кийгън и Кийра Скот на специално посещение миналата седмица у нас, грандиозния спектакъл гледан от 50 милиона души на 6 континента ще могат да наблюдават за първи път жителите на  Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта, на 5 юни в Бургас в Летния театър и на 7 юни в Пловдив в Античния театър.
В София в зала 1 на НДК виртуозните ирландци ще бъдат за трети път на 9 юни.

newsm53

# 635
  • Бургас
Интересно ще е да се види  Rolling Eyes

# 636
  • Бургас

Лелеее, още утре (тоест днес) ще купя билети. Преди няколко години ги гледах в София в НДК- останах безмълвна! Това определено си заслужава да се види отново!  Peace

# 637
  • На морето!

Лелеее, още утре (тоест днес) ще купя билети. Преди няколко години ги гледах в София в НДК- останах безмълвна! Това определено си заслужава да се види отново!  Peace
Моля, моля, не прави агитации, че току-виж докато отида за билет те свършили  Mr. Green Определено това е едно от нещата, които трябва да се видят.

# 638
Не съм от почитателите на шоуто, ще го пропусна.
Камен Донев пак ще е тук във вторник с "...народното творчество". Не знам дали още има билети, но препоръчвам Peace Ние ще ходим за втори път.

# 639
  • у дома
Катка, а ние за трети  Mr. Green Билети има само от по 10 лв. на балкона, инфото е от снощи.
Искам да попитам момичета имате ли информация за съдов лекар в Бургас - аз знам, че е само една лекарка, но нито координати откривам, ни нищо.

# 640
Ако е свързано със запушени вени и доплерово изследване, се ориентирай към София, или някой друг град. Тук в Бургас няма кой да го направи. Сестра ми живее в София, миналото лято преди да си дойде в Бургас имаше тромб във вената на крака, и трябваше по същото време когато си беше тук вече да и се направи контролен преглед със изследване, питах личния ми лекар при кой да отиде, и ми каза, че има всичко на всичко 2-ма лекари в Бургас, от които нито един не може да и помогне, и да изчака да се върне в София и там да го направи прегледа.

# 641
  • у дома
Мегата, благодаря  Tired Лошото е, че от София се връщат...

# 642
Катка, а ние за трети  Mr. Green Билети има само от по 10 лв. на балкона, инфото е от снощи.
Искам да попитам момичета имате ли информация за съдов лекар в Бургас - аз знам, че е само една лекарка, но нито координати откривам, ни нищо.

В Бургас съдов хирург  няма,в Оксиком идва от Варна д-р Д. Големанов  Peace

# 643
ехооооо, дружинаааа, как сте? Simple Smile
викам, я да видя дали няма да има скоро среща гореща Mr. Green
айдеее, мн ми се купунясваааа Praynig
ако ще се ходи някъде, пишете ми на ЛС.... че тук рядко влизам (все забравям)... и ще с`бера още 2-3 лични `убавици и идеееем на `орото hahaha

# 644
  • По света и У нас
Малко да се образоваме, в случай че наскоро не сме го сторили  Mr. Green
http://www.largo.bg/info_issue.php?iID=7076
а и да поразведрим атмосферата за уикенда  Joy

Общи условия

Активация на акаунт