Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 342
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ками, Честит Рожден Ден!Пожелавам ти да бъдеш много много щастлива, защото го заслужаваш!
 п.п. И да почерпиш. Wink

# 661
Ками, ЧРД и от мен. Много щастливи мигове.  newsm59
Еххх, по старичка съм от теб! Whistling

# 662
  • Бургас
  bigdance2 Ками, и от мен честит празник  !   newsm24:     

# 663
  • Burgas, Bulgaria
Ками   bouquet 4естит празник-много здраве и спокоен живот

# 664
  • Бургас
Ками, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов в семейството!

# 665
Честит Рожден ден, Ками!   bouquet
Да си жива и здрава, щастлива и обичана! Все така енергична и всеотдайна!   bouquet

# 666
  • у нас
Честит рожден ден и от мен, Ками! Да си здрава и все така дейна личност!  Hug  bouquet

# 667
Благодаря ви момичета  Heart Eyes
Благодаря ви за милите пожелания и да ви се връща

Наздраве и един специален поздрав за всички вас  Hug
от "един черен скорпион, роден в годината на змията, кръстен на красива роза, но с бодли"   Mr. Green
/цитирам една изключителна жена, която ми беше учител по литература (лека й пръст)/

...... и Краси днес празнува

Краси да си жива и здрава и всичко най- най- ...
Здраве и много усмивки, бъди винаги така слънчева, като днешния прекрасен ден

# 668
  • Бургас
Охоооо, някой е порастнал  Wink
Честит празник, много щастие и усмивки.   bouquet
(Дора Николова  беше неповторима - лека и пръст)

Днес се замислих какво нещо е живота... Една от моите съученички в момента е преподавател по испански език в испанската (дори четох мнения на учениците за нея в помагало ком....). Редом със същите тези учители които са ни учили и нас (лека им пръст на двама от тях) и ми става едно такова мъчно и тъжно... Същите тези учители които са ни учили, част от нас сега са колеги с тях. Ами класната Емила Тошева, ами Мариана Манолова по испански ... Ами какво да кажа... Остаряхме може би.  ooooh!

# 669
  • Бургас
шушоната, аз съм ти била заек в Испанската значи!  Party

# 670
  • Бургас
Ками, честит рожден ден, бъди жива и здрава. Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

Охх, Дора Николова ми беше класна една година, много ми става тъжно като се сетя за нея  Cry. Лека й пръст!

# 671
Ками, честито още веднъж!!!   bouquet

Охх, Дора Николова ми беше класна една година, много ми става тъжно като се сетя за нея  Cry. Лека й пръст!

И на мен ми беше класна, 3 години. Светла й памет!

# 672
  • Бу-у-урга-а-ас
Айде и аз в отбора на испанската  Laughing Много ми е странно и на мен като си водя сина на предучилищната и се засичам с Цветкова (нали така се казваше мацката по физическо), която си води внучето.

Честито, Ками!

# 673
Я по-ведро ,какво сте се "ошмулили" Naughty,
Ками, ти 77 набор ли си,
аз пък си мислех,че си 76 Thinking

досега съм "дрямала" в ИБЕЙ,
след като се ентусиазирах,
регистрирах,че и въпроси на продавачите зададох ooooh!,
установих,че нещата не стоят така, както моята невежа в он лайн пазаруването особа си е мислела Embarassed,
МИ то в последните минути голямо надаване ставало Embarassed Confused
пуууууууууууууу,много се ядосвам на собствената си наивност,че и адреналина си вдигнах Crazy,
пък бях решила ,че съм ударила кьоравото ooooh! Outta Joint

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 00:04 от maimp

# 674
  • Бургас
Миме, зависи от стоката за която се наддава, ама да, накрая е купона. Аз пък вече спечелих някои по-дребни неща  Joy изхарчих парите, обаче сега се разправям с ПейПала че си блокирах картата, щото и аз от отбора на невежите, че сега им превеждам доказателства, ама ми писва. Ще ходя да питам банката няма ли да ми я разблокират в системата им.

Малко тъжна тема захванахме - лека им пръст още веднъж, ама ми става много мъчно като се сетя кога бяхме деца, кога пък сега и деца гледаме. Ей на живот и здраве догодина ще ме тресе кандидат гимназиална треска.  ooooh!

LaDiDa ти да не си едната от близначките, гледах тези дни твои снимки обаче чак сега се замислям, може и да бъркам естествено.  Embarassed

Галееее, ела на скайп.

Общи условия

Активация на акаунт