Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 518
  • 743
  •   1
Отговори
# 435

Ох, как ме разсмя  Joy. Честно да си призная още като слушах как я хвалите готвачката помислих че се шегувате, че е бивша готвачка на папата и на Путин. Познавам бившата управителка на хотела, та дори щях да я питам като я видя. Но сега Нат ме довърши  с коментара  Mr. Green

Ми смятах да не коментирам, ама не се сдържах. Още вчера смятах да питам дали сервитьорите не са били придворни на испанската кралица и лелката на тоалетната да не би да е била хигиенистка на арменския поп .... примерно, ама ми беше зле. Днес взе да ми просветва. Може и да сваря да оздравея в тоя живот... Crossing Arms
Иначе кръчмата ( Фльор, аз така казвам на всички ресторантчета, като нямам предвид категорията на "Липата" примерно) е прилична, ама чак пък всички тия хвалебствия ... Wink

# 436
  • Бургас
 newsm62

# 437
  • Burgas
Момичета трябва да си сменям личната карта и смятам утре да отида,освен снимка нещо друго трябва ли да нося,къде и кога трябва да платя?Ако някой знае ще съм много благодарна,а и една снимка дали ще стигне?

# 438
Сервитьорката беше нова, много незапозната милата, каквото и да е попитах "след малко ще питам" накрая  "аз съм нова" и аз и казах "да виждам" и тя съвсем се шашна  ooooh!  Храната си беше гадна, на никого основното не беше добро. Салата не ядох, картофът ми нямаше нищо общо с това, което преди съм си поръчвала там. Изобщо, нещо много лошо се е случило с този ресторант.

# 439
  • Burgas, Bulgaria
щото се правите на модерни и не идвате при кака да пробвате новите ми готва4и-емигрирал в Испания екстрадиран по бързата процедура и избегала от Гърция заради секс тормоз-  bowuu

# 440
  • Бургас
Момичета трябва да си сменям личната карта и смятам утре да отида,освен снимка нещо друго трябва ли да нося,къде и кога трябва да платя?Ако някой знае ще съм много благодарна,а и една снимка дали ще стигне?
Аз си я взех моята неска, значи носих снимка и фактура от банката че съм си платила таксата(банка дск обикновенна поръчка е 10 лв ) и ако имаш извънграничен паспорт и ти е изтекъл трябва да го върнеш иначе големи глоби  ooooh!

# 441
Аз си я взех моята неска, значи носих снимка и фактура от банката че съм си платила таксата(банка дск обикновенна поръчка е 10 лв ) и ако имаш извънграничен паспорт и ти е изтекъл трябва да го върнеш иначе големи глоби  ooooh!

Благодаря, аз също трябва да ходя тези дни.  Simple Smile

# 442
Зависи защо я сменяш. Ако е след смяна на адресна регистрация е нужен и документа с който си я сменила.
Иначе се заплаща там на място има каса и се попълва заявление. Една снимка е достатъчна.  Peace

# 443
Вери , наистина си се променила. Страшна си, макар че, аз и преди те харесвах   Hug Яд ме е хората като си свалят килограмите  Wink ама това е друг въпрос  Mr. Green
Joy
Мерсиии. Аз преди не се харесвах, а сега- много добре се чувствам и съм доволна. Simple Smile
Тадела, не е с диета. Смених си цялостно храненето. Надявам се да ми е за цял живот. Засега съм в хармония със себе си. Simple Smile

# 444
моми4ета,аз ли4но мноого харесах сушито в Сакура,ама като ни донесоха сметката,мьжа ми вика,4е сме изяли к..а на сакура Joy та рядко имаме вьзможност да ходим там,а някой знае ли хубав италиански ресторант?

# 445
  • Бургас
Зависи защо я сменяш. Ако е след смяна на адресна регистрация е нужен и документа с който си я сменила.
Иначе се заплаща там на място има каса и се попълва заявление. Една снимка е достатъчна.  Peace
Не навсякъде има банка, в славейков в 2ро няма

# 446
моми4ета,аз ли4но мноого харесах сушито в Сакура,ама като ни донесоха сметката,мьжа ми вика,4е сме изяли к..а на сакура Joy та рядко имаме вьзможност да ходим там,а някой знае ли хубав италиански ресторант?
Е, толкова ли е скъпо? На мен много ми се ходи там, само чакам повод да се появи.

# 447
Здравейте момичета!

Чета във форума, че бургаските мами ще правят среща  и тъй като вече живея в Бургас, много ще се радвам да се присъединя към Вашата дружинка Grinning
Само пишете кога Simple Smile

# 448
  • Burgas
Благодаря ви за отговорите   bouquet

# 449
  • Бургас
Здравейте момичета

Искам да помоля ако някой познава добър ортопед за преглед на бебе да ми даде координати.
Предварително ви благодаря
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт