Есенното слънце все по-рядко пече, а БУРГАСката дружина стяга се за по питие 90

• 31 455
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Здравейте момичета,

Някой да знае къде в МОЛ-а се намира магазин ХИПОЛЕНД.
Казаха че ще го местят от Пикадили в МОЛ-а но не знам къде е .
Благодаря ви предварително

# 526
  • Бургас
luchkata , Хиполенд не е отворен още! Мисля на 14ти този месец ще започне да работи. Ще е на 2ия етаж, до Марк енд Спенсър!  Peace

# 527
  • Бургас
В събота пишеше, че Хиполенд  ще отварят на 15.11. неделя.

daindi, честито на именничката с малко закъснение! Да ви е жива и здрава!  bouquet

Не ми се говори за грипа, почти навсякъде истерията е завладяла хората. Аз тези дни работя с доста хора и някакси претръпнах. Дано ни подмине. Praynig

М A R I Q, консултирай се най-добре с лекар. Peace

# 528
Има ли майчета,които скоро са раждали в МБАЛ Бургас?Може ли да споделят впечатления,че ми предстои скорошно раждане.

# 529
  Аз пък да ви кажа днес една консултантка слушах по радиото и тя каза, че от маските ефект няма.  newsm78

# 530
  • Бургас
Маски, не се надявам да ме спасят те. По-малко контакти, по възможност без градски транспорт, всяка вечер чесън на масата-това е моята предпазна мярка. Да пази Господ де,че един да кихне отгоре ми и настръхвам. Днес чаках да плащам тока, трима човека на опашката пред мен и едната жена хремава. Вече почвам да си самовнушавам явно, но и другите около мен стояха на почетно разстояние от нея.

# 531
  • Пловдив
В тази връзка да ви споделя, че лекарката на малкия идва у нас и дето не  се събу - преглътнах го, ама и ръцете не изми и тръгва да пипа детето Sick Еми потресох се, баси..и това е лекар #Cussing out Как да не се откажа от нея после и изобщо от доктори по ЗК.

# 532
а да питам знаете ли дали от зъб-имам един мъдрец който не може да излезе сам и само ме мъ4и-може да се възпали гърло,да стане 4ервено и да дращи ....

Може, при мен преди време беше така. Може и главата и ушите да те болят.
Горгона, въобще не се двоуми ами е сменяй тази лекарка, особенно в това време грипозно.
А за бременното момиче в болницата снощи казаха по новините че се е усложнило състоянието и . А бебето миличкото не са успели да го спасят.

# 533
  • Бургас
ама и ръцете не изми и тръгва да пипа детето Sick
Това сериозно ли?  Shocked

Като се роди Ивчо и въпреки че беше в разгара на лятото, лекарката която дойде на посещение ми направи страхотно впечатление. Не помня дали се събу, но старателно си изми ръцете, сложи си маска на лицето и едва тогава влезе при бебето. Шапка свалям на такива.

# 534
В тази връзка да ви споделя, че лекарката на малкия идва у нас и дето не  се събу - преглътнах го, ама и ръцете не изми и тръгва да пипа детето Sick Еми потресох се, баси..и това е лекар #Cussing out Как да не се откажа от нея после и изобщо от доктори по ЗК.
Ooooo, да!
За първото посещение на Борис нашата лекарка беше извън страната. Аз се бях шашнала там за едни пъпки и викам - няма да чакаме още 3 дни да се прибере ми дай да извикаме тая дето я замества! Беше мокро вън, тя се намърдахули с обувките в спалнята, дори не си съблече връхната дреха, да не говорим за миене на ръце... Sick

# 535

A ти защо не я изпрати с шутове в банята?!  Mr. Green
 Вчера в един детски магазин една клиентка: " Ох...втриса ме, цялата горя, болят ме очите, умирам...", обяснява на продавачката и тя горката се свила зад щанда и слуша. Не мога да разбера тая жена къде е тръгнала да сее зарази и да търси съжаление? ooooh!
Добре, че Мила беше с маска, а аз като се прибрах се натъпках с Осцилококцинум, за всеки случай.

# 536
Гледам, че още си говорим за неусещащи се хора. Вчера и на мен се случи, бях по работа, пристига човекът който чакаме всички :

-О, как сте, на мен още не ме е пуснал грипа

и се настанява до мен точно и почва да ми приказва  Rolling Eyes  Вечерта кихане, главата ме боля, но веднага се нагълтах с медикаменти и днес май съм добре, нищо ми няма  Crazy

Горгона,  ама слушай какво, лекар,не лекар, който дойде при моя приятел - първо ръцете в банята.  Crossing Arms Аз дето съм нямала дете и така направих, не ми идва през ума дори да го докосна без да се измия, а тези лекари  ooooh! ooooh! ooooh!

# 537
  • Бургас
Ахче, някой ден питай моя мъж за екземпляра с който е служил в казармата и същия този екземпляр е станал доктор  Sick  #Crazy

# 538
Ахче, някой ден питай моя мъж за екземпляра с който е служил в казармата и същия този екземпляр е станал доктор  Sick  #Crazy

Simple Smile като спомена твоя мъж, той ми даде 3 много ценни съвета за новия апартамент и определено ги помня и ще ги спазя.

# 539
  • Burgas
Миме за мъдреца,може да те боли гърло,на мен така ми излязоха всички мъдреци,даже ми се надуха лимфните възли,пък на горните ме болеше глава.

Общи условия

Активация на акаунт