Забравени рецепти от домашните тефтери

• 287 865
  • 506
  •   1
Отговори
# 495
  • Враца
Да раздвижи малко темичката бих искала да ви покажа един нов вариант на Сладкиш с бонбони лакта. Този десерт го правеше комшийката и винаги нямах търпение да дойде празник и да направи, но винаги не бе в достатъчни количества Mr. Green

Варианта, който аз направих е със сладко от прясно мляко и се оказа доста лесен и сполучлив и определено ще го правя по-често вкъщи. Рецептата на сладкиша и на сладкото от прясно мляко

# 496
Да раздвижи малко темичката бих искала да ви покажа един нов вариант на Сладкиш с бонбони лакта. Този десерт го правеше комшийката и винаги нямах търпение да дойде празник и да направи, но винаги не бе в достатъчни количества Mr. Green

Варианта, който аз направих е със сладко от прясно мляко и се оказа доста лесен и сполучлив и определено ще го правя по-често вкъщи. Рецептата на сладкиша и на сладкото от прясно мляко

Точно навреме Hug. Любим сладкиш и така ми се е приял напоследък, но тук не мога да намеря бонбони, които да приличат на Лакта, даже мислех да искам на майка ми да ми прати в колет Crazy. Така че, записвам в тефтера  bouquet

# 497
Да вметна - в Билла се намират понякога бонбони "Лакта" в пакетчета от по 200 гр. Не са съвсем като едно време, но за сладкиша стават.

# 498
  • Кьолн
Калан,много ти благодаря за рецептата! И аз като дете я хапнах в една жена от Варна.Много ми хареса тогава и дори обяснявах на баба си как да я направи,но тя не знаеше. Още си спомням колко вкусно беше!

# 499
  • Русе
имам един въпрос за сладкиша ,кога се слага сладкото от мляко че в рецептата не се разбра

# 500
  • Враца
Сладкото от прясно мляко се намазва след като сладкиша е изпечен и леко охладен. Не е необходимо да е напълно охладен, тъй като е по-лесно нанасянето на сладкото

# 501
  • Русе
преди или след сместа с бонбоните

# 502
преди или след сместа с бонбоните

Сладкото от прясно мляко замества разтопените бонбони.

# 503
  • Русе
значи или се прави с бонбоните или с прясното мляко
Благодаря

# 504
  • Vaudreuil Canada
Някой да знае добра рецепта за понички с мармалад?

# 505
  • Балчик

Заповядай моята рецепта:
http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2015/02/blog-post.html?m=1

# 506
  • Vaudreuil Canada

Заповядай моята рецепта:
http://djemmasvetlana.blogspot.bg/2015/02/blog-post.html?m=1

Мерси Джемма!

Общи условия

Активация на акаунт