FARM VILLE - част втора за върлите копачи, сеячи и берачи!

• 53 847
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
аз пратих преди малко 24 подаръка  Grinning

# 46
  • London
Аз три дни имам проблем с тези подаръци, само 16 бройки ми позволява и това е с поканите.

# 47
  • Costa Rica
Това откога е с подаръците?! Снощи пратих наведнъж на 24 човека, както обикновено.
Май от тази сутрин. Аз си пратих на всички съседи, но на малки порцийки от по 3ма души. Досадно и отнема мн. повече време.

Камъ4е,  Hug

# 48
  • Mediterraneo
Аз нямам ограничение- току-що пуснах на 24 човека наведнъж  Grinning

# 49
Току що получих син медал (явно най-високото отличие) за нещо  Joy (не мога да си го преведа)
Ама да ми е честит  bowuu

# 50
  • Варна

това намерих във форума им Simple Smile

# 51
  • София
Хм, значи мен изобщо няма да ме е яд за тия кутии. Нищо от тях не искам!
Единствено гномчето ме кефи, но преспокойно ще мина и без него  Whistling !

# 52
Имам 114000 XP  купих вилата за 1000000,отворих и последната култура  37 ниво съм ...нали се интересувахте от XP ??  ,кой е закупил вилата,a ??

# 53
  • E-CLM & CH-VD
Aз я имам поне от месец.

# 54
Пък да ви кажа много странно: на един от съседите ми се появиха кръгчета с надпис"ass" на животните newsm78 URL=http://radikal.ru/F/i001.radikal.ru/0910/dc/9607fe4d31d4.jpg.html][/URL]

# 55
  • Варна
Пък да ви кажа много странно: на един от съседите ми се появиха кръгчета с надпис"ass" на животните newsm78 URL=http://radikal.ru/F/i001.radikal.ru/0910/dc/9607fe4d31d4.jpg.html][/URL]
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Вероятно не е обръщал внимание на животните си дълго време и те му го връщат  Joy

# 56
  • София
Според мен просто му е хакнат профила във ФБ  Tired !
За съжаление има подобни случаи!

# 57
И аз се облагородих с подарък от тайнствената кутия-дърво с люлка-поне децата да се люшкат  Joy

Иначе и за събирам вече за голямата вила  bowuu

Айде успех на всички копачи, орачи и т.н. и събирайте много реколта, аз вече от тия ферми и форума съвсем го изоставих, сега ще си наваксвам   bouquet

# 58
Здравейте, включвам се и аз в темата. Ще ми е интерсно да обменяме опит Wink))

# 59

Общи условия

Активация на акаунт