zdraveite na vsi4ki.

• 1 293
  • 9
  •   1
Отговори
Dnes stava edin mese4 ot zagubata ma moeto momi4en4e.Opitvam se da prodalja napred i da ne se vra6tam do onzi moment v koito rajdax,no ne moga,bolkata mi e tolkova goliama,omrazata kam doktora koito mi postavi gre6en termin.4uvstvam se sama,ograbena,naranena i neviarva6ta.Znam che maja mi e do men i me podkrepia no niakak si tova ne mi stig,iskam si deten4eto.Varnaxme se v 4ujbina da zapo4nemna novo no neznam dali i tova iskam,niamam jelanie za ni6to ili ve4e neznaia kakvo iskam,tolkova sam obarkana.Kak iskam da bada onova veselo momi4e koeto biax Laughing.Da nosi6 deteto si do kraia i da 4aka5 da go vidi6 na drugia daen kak pla4e,spi i t.n.,da rajda6 s misalta che ne e jivo,4ialata tazi bolka e ujasna,sa4uvstvam na vi4ki koito sa go prejivali.Nadiavam se pone da uspeem da osadim tozi doktor i da mu vzemem li4enza.4ialata tazi bolka me iziajda po malko i neznam 6te izdarja li,neznam dali 6te moga da mina 4elia tozi pat otnovo i dali go iskam newsm78.

# 1
Фиола мила съжалявам,че и с теб се е случило така CryГосподи докога ........  Hug от мен,знаи че не си сама и тук ще намериш голяма подкрепа Hug

# 2
  • Varna
Много съжалявам, за това което си преживяла.  Hug Hug Hug
пожелавам ти скоро да се възстановиш и да продължиш напред. И да си имаш няколко дечица! Praynig Praynig Praynig
относно лекаря, нямам думи за да напиша нещо.
Пожелавам ти успех!

# 3
Много съжалявам за случилото се! Относно доктора - просто нямам думи. Една голяма  Hug от мен и много кураж!

# 4
Фиола..... Hug.Ще се съвземеш ,но ти трябва време. Дано имате успех с това което сте предприели към този доктор.

# 5
  • софия
Съжалявам много мила! Flowers Rose Flowers Rose

# 6
много съжалявам , мила затова което си преживяла и преживяваш в момента  Hug Flowers Rose Flowers Rose

# 7
Фиола, съжалявам че и ти си тук при нас, не ми се иска, но уви все се увеличаваме. Нормално е да си объркана, болката е прясна, само месец е минало. Трябва ти време за да се съвземеш сега се луташ, за нищо друго не може да мислиш, мъката те е обзела, ще премине първоначалния шок и ще остане празнотата но наред с това ще дойде и надеждата за щастие, ще сбъднеш и ти мечтата си да имаш детенце, както вече много от нас Hug те.

# 8
Нормално е да си объркана, болката е прясна, само месец е минало. Трябва ти време за да се съвземеш сега се луташ, за нищо друго не може да мислиш, мъката те е обзела, ще премине първоначалния шок и ще остане празнотата но наред с това ще дойде и надеждата за щастие, ще сбъднеш и ти мечтата си да имаш детенце, както вече много от нас Hug те.

Наистина е минало твърде малко време и е нормално да не знаеш дали го искаш, нормално е да ти се струва, че не би оцеляла психически на напрежението, което една бременност би ти донесла. Всички сме минали през това. Талето е права - след време обаче се ражда надеждата и желанието за друга бременност.

Искрено съжалявам за загубата ти! Sad

# 9
Дано се справиш с болката по-бързо!!
Нека почива в мир детенце! Cry

Общи условия

Активация на акаунт