Не е ли грозно?

• 5 706
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
Добре, като е достъпно срещу 2 лева, защо, аджеба, потребителката не го е направила сама?
...
Ами от мързел вероятно - що да ходи първо в агенцията, после в банката, като може да не го прави?
                            Може би както много хора тук питат как да стигнат от... до... . Ами ако разровят в нета и помислят малко ще разберат и сами. И как вярваш на кой тролей да се качиш? Как вярваш, че билетчето на седалката е ок за пътуване? Ами ей така - защото още се намират добри и съпричасни хора   bouquet.

atenan, по горната логика ти благодаря, че те има и че си направила добро, без да получиш нищо в замяна   bouquet. Не спирай да го правиш, просто не очаквай нищо и ще оставаш изненадана. Нека бъдем по-добри един към друг и да изградим по-приветлив света на децата ни..

# 61
  • София, център
                                                      atenan, по горната логика ти благодаря, че те има и че си направила добро, без да получиш нищо в замяна   bouquet. Не спирай да го правиш, просто не очаквай нищо и ще оставаш изненадана. Нека бъдем по-добри един към друг и да изградим по-приветлив света на децата ни..

Това казвам и аз! Особено в болдвания текст!

# 62
  • София
Добре, като е достъпно срещу 2 лева, защо, аджеба, потребителката не го е направила сама?
...

Ами от мързел вероятно - що да ходи първо в агенцията, после в банката, като може да не го прави?
Mи много ясно. Жози, ако ми трябва нещо да се провери, да речем в магазин, до вас, вервай ми няма да изгоря бензин и кило нерви да дойда, ами ще ти пиша на лични - алооо, Жози, я слез по чехли до еди къде си и ми виж еди кое си колко струва, примерно Simple Smile И като ми кажеш - 5 лева струва, ще ти повярвам Laughing Ти ако решиш примерно да си купуваш нива и знаеш, че аз имам достъп до данните за качеството на земята, ще идеш ли до министерството да изпишеше кило мастило за справката или ще си кажеш - я, Белиндо, да ми свършиш малко работа Laughing Нормални неща са това, не виждам какво толкова странно станало.
Не писала да благодари - ми просто е момичето, сега, кой колко си може, нали знаете...

# 63
                                И последно, в оправдание на момичето: може да не е само мързел, може да си е направила справка на местна почва, но да се съмнява в информацията. В тези времена при покупка на имот трябва мноооого да се внимава. Играят заедно навързани по веригата доста хора.

# 64
...е точно заради това е меко казано странно да пускаш справки на непознати...

# 65
...е точно заради това е меко казано странно да пускаш справки на непознати...
                             Имам предвид, че случайно избран от теб човек е по-малко вероятно да те излъже, отколкото този, при който се очаква да отидеш. А в малък град е ясно къде/при кой ще отидеш - няма кой знае какъв избор, често никакъв.

# 66
  • София
Е, как ще те излъже Joy Абе в какви филми се вкарахте, не е истина...

# 67
Ама, девойки. Tired
Как може да сравнявате билетчето на седалката с таква справка?Както и сиренето? То аз и билет от седалка не вземам, между другото, а и не го смятам за 'доброта', но това е друга тема.

Белинда-аз тебе те познавам и ти-мене-не от вчера.
Тук се касае за случайно регистриран човек, който случайно си избира друг човек да му свърши такава важна работа.
Пък благодарността....тя е най-малкият проблем.
Поне аз така мисля.

# 68
                             Ми как - ей така. Както банков служител ти е източил парите от влога. Едно време бяха филми, вече са просто новини.
                             Ето, и Жози не се извини, че щеше да подведе с изнасянето на информация, ама това е. Уроците на живота  Twisted Evil. Възмутена съм, в шок съм, но нищо не мога да направя, освен да я изтипосам тук  bye.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 14:43 от Архентина

# 69
Ама, девойки. Tired
Как може да сравнявате билетчето на седалката с таква справка?Както и сиренето? То аз и билет от седалка не вземам, между другото, а и не го смятам за 'доброта', но това е друга тема.

...

Пък ние нали сме андрешковци взимаме  Laughing ама проверяваме дупките де, щото по едно време се бяха навъдили едни хищни контрольори, особено около гарата, сякаш ги бяха избирали все рецидивисти. Преди 15 години даже си имахме по едно тесте с продупчени билетчета в джоба с различни конфигурации. Бедна студенция, кво да праиш.

# 70
  • София
                             Ми как - ей така. Както банков служител ти е източил парите от влога. Едно време бяха филми, вече са просто новини.
Ама ти сериозно Grinning Справката е писмена, подписва се от изготвилото я длъжностно лице или съдия по вписванията, кой по точно от двамата ще седне да подправя документи Laughing
Я разкажи някой случай на банков служител, източил влог, дето не са го хванали и не са възстановили парите на клиента?

Измамите с имоти и банкови сметки не са толкоз проста работа, да ви кажа Laughing

# 71
Ама ти сериозно Grinning Справката е писмена, подписва се от изготвилото я длъжностно лице или съдия по вписванията, кой по точно от двамата ще седне да подправя документи Laughing
Я разкажи някой случай на банков служител, източил влог, дето не са го хванали и не са възстановили парите на клиента?

Измамите с имоти и банкови сметки не са толкоз проста работа, да ви кажа Laughing
                              Тъй като явно изчерпахме темата за грозотата и неблагодарността, може да минем нататък. Ще подправя документи всеки, който има изгода и намерение да го направи. Ни най-малко не съм си помислила, че е лесна работа. Но сме в България, и за всяко сложно нещо е измислен начин. Мой познат например го измамиха с четири имота едновременно (а е в бранша). Други познати пак в бранша, ги измамиха пък с квадратите. А ако изобщо знаех за случай, в който банков служител е правил измами и не е хванат, мислиш ли че бих го написала сега  Whistling? Навсякъде, където могат да си го позволят мамят. От таксиметровите шофьори, до политиците.

# 72
  • София
Пух, не казвам, че измами с имоти няма, казвам, че няма човек, който да подправи документ и да си сложи после подписа отдолу. Ако не разбираш разликата, значи аз не се изразявам нещо разбираемо Rolling Eyes

# 73
Вече почва да ми става смешно. Laughing

# 74
Пух, не казвам, че измами с имоти няма, казвам, че няма човек, който да подправи документ и да си сложи после подписа отдолу. Ако не разбираш разликата, значи аз не се изразявам нещо разбираемо Rolling Eyes
                             Аааа, че кой казва, че слага собствения си подпис? Аз като си тръгвам от гишето никога не сравнявам подписа... защото няма и с какво да го сравня. Само като се замисля, че от полицията изчезват веществени доказателства, при все подписи и чудо...

Общи условия

Активация на акаунт