*Израел-47*

• 39 182
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Тиги,дядо хаджия,честит имен ден!Да сте живи и здрави!

Няма го това клипче в ю-тубчето, но ето снимка например
http://jolie.snimka.bg/stars/angelina-jolie.1244.20274
ако мога да дам линк и към една снимка на Петя ще видите колко си приличат в лицето
Верно си приличат Laughing

Пете,внимавай със страста,че да не стане някой сакатлък! Joy

# 136
  • София
Аз благодаря от името на синът ми за поздравленията послучай именния му ден.

Както Петя е прочела в магребската тема днес бяхме при тъстовете, защото и тъста е Димитър пък и днес е празника на техния град.

Пошляхме се малко из града, умешахме се сред хората, умирисахме се на скари, послушахме Поли Паскова, напазарувахме разни излишни неща и така празника си мина и замина.

# 137
http://jolie.snimka.bg/stars/angelina-jolie.1244.302433.big

Кой е този мъЖ с главно Ж и какво иска да прави с мене той!? Ще ме бие ли или обратно ? И кой кого ? Ако бях синеока , мале , ако бях синеока ...... Тази нощ се се изживявам като Анджелина съща  и прекрасна  Mr. Green Ще трябва да сваля аз 40 кила и ще съм досущ тя! Но това ако и тя покачи така десетина де ...Иначе , дет' вика Наина ... сакътлъци моЙ да има ...добре , че ми е едричЪк мъжОт. Гевер гевер !  Joy

Сладурки!

Суничка, ще те изям  тебе ! С поглед ли как ли .... тия мои очи ... опасно гледат! Верно де , чаровница съм си, к'во ...... И скромна даже ! Whistling Flutter

Дядо хаджи, бравоС бе ! Живот си живеете ! Нека!

Лайла тов !  Hug

# 138
Да ви кажа по повод килограмите вчера говореха по радиото за манекенките, та една специалистка в тази област заяви, че манекенките се хранели със салфетки защото в тях имало целуоза и засищала, но не се дебелее  Shocked е питам се аз що за живот е това техния.
Като цяло рубриката беше за медиите коита навсякъде ни изтипосват разни перфектни жени и дали това ни пречи на нас обикновенните хора в живота.

Да слажа закуска малко защото тук не сме манекени и манекенки  Mr. Green

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 09:10 от suni4ka

# 139
  • T"A
Съничка, това със салфетките е голям хит  Laughing Не ми вярва, че наистина така се хранят, но за това как ни бъркат представите за жените съм съгласна... Ама, ти какво обсъждаш манекенките, като си същата кльощавелка и хубавелка...  Naughty

- за въпроса ти дали и тук има такива "инциденти" като онзи с 11 год. момиче - не знам за толкова фрапантен случай, но иначе има подобни неща, за съжаление...  но тук биха съдили "съпруга" и родителите, според мен, не че това гарантира разрешаване на проблема, но поне не е да си безучастен при такъв случай....

- За Анджелина Джули - много точно попадение  thumbsup особено ако се гледат по-русите снимки  Wink Нещо във веждите и скулите напомня чертите на Петя  Peace Пете, ако отслабнеш и лицето ти ще се промени, язък за приликата със селебритито  Mr. Green

Вчера Ел Ал такава изненада ми спретнаха, много съм разочарована от тях Sad Обаждат ми се 2 дни преди полета и ми казват, че полетът на връщане е отменен   Shocked Дадоха ми опции с някакви ужасни дати, които значително ми удължават престоя или го скъсяват твърде много. Ако не ми изнасяло, ми предложиха и полет през Виена с повече от 7 часа престой (половината от който се пада през нощта, да си вися там на летището, и то на връщане от България, когато съм с екстра багаж) или да съм си анулирала билета и те нямало да ме глобяват (!!!) - е**ти наглостта, то оставаше да ме глобят  ooooh! Да ви кажа - не съм очаквала нещо подобно от тях! Аз не бих могла с толкова кратко предизвестие да анулирам полет без това да ми струва солена глоба, а те си го позволяват... Предложиха ми да ме обезщетят с 30 точки на матмида - направо смешно Tired  (и това след преговори и разправии от страна на мъжа ми, аз през това време си купувах билет от Бг Ер, който беше и със 100$ по-евтин).
Та, сега датите малко ми се измениха, но не така драстично, както биха ми ги променили от Ел Ал... Но за мен беше голям шок, отделно променихме сума ти планове с фиксирани дати, за да се нагласим според промяната на полета...

# 140
Ето една снимка за душата
http://users.drew.edu/sashkena/pan_haifa_sm1.jpg
Когато стане студено и сме затворени вътре много обичам да пътувам виртуално като разглеждам разни снимки от всички кътчета на света.

# 141
Цитат
Както Петя е прочела в магребската тема днес бяхме при тъстовете, защото и тъста е Димитър пък и днес е празника на техния град.
Да не е Видин?

Вижте какво Анджелина ,че е хубава - хубава,ама наша Петя и тя е хубава ,но нямат нищо общо.Петя си е симпатяга и има особенно излъчване,необяснимо....пък Джоли - то друго там бе ....Пете що да си синеока ,така си по-хубава ....

# 142
 Мента ,много гадно бе ! Хуцпа! И сега какво ще правиш? Пък за лицето ...ох като бях слабичка бетер Анджелина Джоли бях ...  Joy Верно е , изострят се чертите   като отслабне човек, но и с възрастта още повече. Значи сега и 3 кила да сваля понеже съм вече на 30 ще ми се изострят чертите като да съм свалила 30  Joy - решението е взето!

suni4ka, ех ....Хайфа , ех Бахайски градини! А ти за манекенките да си мълчиш и да се засрамиш , защото си бомба жена ! Такива крака  и Тина Търнър може да няма! Е га ти мацката! Иначе салфетката я давам на който иска, а за мене онова дето е над  някак си така .  Whistling 

Танче, аз съм жената хикс бе , от зоната на здрача направо! Необяснима не ами ...."н'ам си к'во" както е казал поетът!

Трябва да подхванем една рубрика тука - Прилика със  звездите. Хайде на ред са другите сега . Ще взема да се захласна и омая от себе си , аЙ ' стига вече !

Абе хора ! Това лято израелско няма ли да свършва !? Аман !

# 143
Цитат
Абе хора ! Това лято израелско няма ли да свършва !? Аман !
Twisted Evil  Искам и аз лятооо!

Пете,какъв здрач бе ,мила?(много нашумяла е тази книга напоследък)Ти си кат'Шехерезада !

Днес гледах репортаж за 11-годишната майка.Отдела за Закрила на детето не я пуска у дома ,а иска да изпрати в дом и нея и детето.А свекървата и майка й(дошла си е от Испания) искат да си я приберат.Видях и 19-годишния татко ,когото пък ще съдят.Момчето каза -"12 -!3 българки правят аборти ,а тук ни снимате!".Цялата мах'ла се вдигнала пред родилно да си искат булката с бебето.Междудругото булката се казва Кортеза.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=423090

Айде информирах ви! Joy

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 12:37 от Татянка-бърборанка

# 144
  • Пловдив
 Привет  на всички  Hug

Малко са ми проблемите , та и компютърът  отказа и днес го взех от ремонт . Оттървах се само със 70 лв ooooh!

С наемателите нещата са задействани  Mr. Green
 Наех си адвокат - много готина млада дама .
 Накратко.. изпрати му предизвестие да погаси дължимите наеми и консумативи или ще бъде съден по бързата процедура и ще заплати и разходите по делото.

Законите са  променени , за щастие в моя полза.  Това че е зимен период и е с малки деца , вече не   проблем .

# 145
Пете, Ментичка мерси Ви  Embarassed ма аз се гледамм с някакви други очи та все си намирам кусури.

Перах браво само така трябва да си търсиме правата и дано лека по лека да се установи някакъв ред - успех Peace

Тук времето е тоолокова мрачно сякаш всеки момент ще завали сняг /небето едно такова снеежно/ и се стъмва рано вече  Sad

Grinning Ето малко Израелска природа - много приятно клипче.
http://www.youtube.com/watch?v=ZKkwxHc9R3U&feature=PlayList& … m=PL&index=26

... и и и мноого красота от Ейлат
http://www.youtube.com/watch?v=SlvxWGUEr6c&feature=PlayList& … DDD6&index=33

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 17:47 от suni4ka

# 146
Добро утро!
Да сложа малко средиземноморска закуска, че хората казват и гладна мечка хоро не играела

Хубав и успешен ден

# 147
 Simple Smile перах, дано пък и те да се оправят по-бързо, че малките деца не са виновни за грешките на родителите си. Зима иде , не е хубаво такава безотговорност от тяхна страна. Тежък е живота в БГ ....верно е , но и да  трупат сметки на чужд гръб не е хубаво.

suni4ka, и на тебе успечен ден !

Тук си продължава жегата .... казват , че тези дни щяло да вали, но аз като знам как вали ....по 6-7 капки ....я те уцелят по челото, ч не ... Ама пък и да не се намокриш поне замирише на мокро малко .Пътищата стават  мръсни и хлъзгави , защото цялата мръсотия от въздуха слиза с първите дъждове. Хубаво е да се извали повече след това. Каквото - такова !

Утре съм на откриване на  библиотеката в детската градинка на Саги и след това хайде на пазааааара. Зная си аз , че сума глупости ще бъдат купени и уж се прибереш с  едно нищо, а парите отишли! Дано си харесам поне плат за пердета.Аз всички пердета съм си ушила почти , без холовите .Те вече са с халки , купени така. Има възможност да си ушия и да  си наслагам халки , но не .. не се хващам баш холови пердета да шия. Другите са по-лесни.Пердетата , които си свалих от  спалнята са  тъмно син сатен . Омръзнаха ми просто. Засилих се да ги хвърлям , но  се сетих , че  син сатен супер върви за покривка на холова маса ...Те са малки , покривка за кафе става идеална , ще им удрежа само "ушите". Тези перденца майка ми ги ши .... не ща да  ги хвърлям пък!  Simple Smile ... те са  толкова запазени. Платът не е само и единствено за пердета.  Плътен сатен стои хубаво за холови или спални малки декоративни възглавнички , а и за покривка на малка маса.

Хайде , опитах се да ви разбудя малко. Кажете , домакините , вие какви неща си правите сами и какви комбинации ... какво превръщате от  едно в друго ?

Мента може би е на път за България , Боряна на работа  Flutter, Тали на работа .... спи градът  Mr. Green есенна приказка!

# 148
В къщи също си купихме плата за пердетата и моята сестричка ги уши. Иначе аз пък претапицирах столовете и ъгъла в кухнята с една машинка специална става много лесно. Ааа лакирах също така ъгъла и на финала бутнах кутийката с лак и стана мама мия  Joy hahaha

# 149
  • София
В Израел чета, че лятото още продължава, а у нас есента е с пълна пара. Листата на дърветата вече усилено почнат да опадат. Старите хора разправят, че след Димитровден идва зимата.

Общи условия

Активация на акаунт