*Израел-47*

• 39 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Градината зад мавзолея = Градината пред Националния театър. Само да питам Тигъра къде намери там кафенета ?

Има поне... 4! Две са точно на мястото зад бившия мавзолей, 1 е отстрани на театъра и 1 до хотела и площадката за игра. А през улицата е и Коста'с, ама там ми е прекалено скъпо...

Ааааа аз мислех, че говориш за тия дето едно време бяха пред самия театър (пак бяха временни само за лятото) ама тая година май не съм ги виждал.

# 106
  • T"A
Тигър, аз съм "за" всичките ти предложения  Peace Честно - надявам се на възможност да се срещнем навън, но знам, че това са смели надежди за този сезон...  Blush Както се случи, де...
А в ЦУМ има ли детски кът? (за мола на Стамболийски помня, че има)

Пете, патето го е рисувал по време на войниклъка, преди доста време е било - около 12-13 години  Peace

Мали, колко години си в Израел?  От 90-те години ли?

Градинката зад мавзолея (бившия) аз винаги съм си я знаела като Градската градина, връзката с Нар. театър я правя като уточнение, ако пр. някой не се сеща за коя градинка говоря...

МимкисHug най-важното е да се засечете със сестра ти, пък ние и тук ще се намерим  Wink

# 107
  • На дивана, под юргана
В ЦУМ има приличен детски кът, макар и да наподобява голям аквариум...  Grinning
Но пък може да си наблюдаваш децата удобно...  Laughing

# 108
  • Някъде там...
Ставайтеееееееееееееееееееее  Mr. Green

# 109
  • София
Аааааа Бубе станахме ние бе. То с това ново време (нормалното си де, зимно, астнорономическо и тем ми ти подобно нали) ся сме ранобудни.

# 110
  Добро утро !

Ние пък снощи ходихме до ИКЕА .По- точно шофирахме... някой от наЗи  Flutter ... Да ви кажа честно много щуротии има из Икеа , но зависи кай какво гледа и какво обича. Аз накрая накупих дребни неща ....глупости , а сума ти пари пак. Най-важното беше , че се  разкарахме малко сами и то вечер . Харесах една маса за кът за рисуване - червена , дървена .Нямаха червено. Не  я взех. Другите цветове бяха- жълто (блеееедо горкото) ,  черно и бяло ...  Whistling Не става. Обаче на излизане от покупките елате вижте израелецЪТ как яде ! Трупа се народа на кремвирши в питка по 5 шекела като невидял. НъЛ' трябва да се яде ! Отишли да ядат , морни от много ходене пеш из магазина сигурно  Crazy ....

дядо хаджи, ниЙ сме по-напред от вас  във времето  hahaha Joy Отдавна го сменихме , не кат' вас !

Хайде от мене   лек ден !  Hug

# 111
Цитат
В Борисовата градина има обаче малко места на кафетата, а опашките най-бааааа-внииииии-тееее.
Потвърждавам!

Аз ,лично ,изобщо не харесвам моловете ,голяма ми е лудница.Откачам направо!Но няма проблем за срещата.Наистина ако е с детски кът- по-добре ,защото в противен случай ще съм в движение - викаща и гонеща.Каквото решите.

Гледам за рисунки по стените пишете - и аз имам по целия хол.Моите са уникални ,неповторими.Някои дори продължават по паркета ,по камината.Художниците са невръстни,но изключително талантливи и неуморими....творят,творят....Незнам към коя школа ...може би е нещо футуристично? newsm78 Ама аз не разбирам от изкуство и затова ще си трая! Stop

# 112

Гледам за рисунки по стените пишете - и аз имам по целия хол.Моите са уникални ,неповторими.Някои дори продължават по паркета ,по камината.Художниците са невръстни,но изключително талантливи и неуморими....творят,творят....Незнам към коя школа ...може би е нещо футуристично? newsm78 Ама аз не разбирам от изкуство и затова ще си трая! Stop
Joy  Joy  Joy
Неоценени таланти, Танче. Сладури! Развесели ме страшно!

Буба, като днес не работи къде кръшка цял ден и забрави да ни пожелае розови неща  Grinning.

И аз цял ден препусках между училище, английски, танци, че сколасахме и до Ментичка да се отбием.
А тя е страхотна, приятна, ведра и усмихната домакиня и децата направо се почувстваха вкъщи си  Hug.

# 113
  • На дивана, под юргана
Охо-о-о-о, ние си имаме изрисувана на вратата на кухнята "Измама" - авангарден модернизъм, изпълнен с пастели-върху-емайл лак. В коридора пък си имаме "ТИР" - още по-авангардно изпълнение пастели-върху-латекс.

# 114
  • Някъде там...
И аз незнам какво правих цял ден  newsm78
Тали,всеки път като ти видя подписа и в главата ми започва:

Дядо белобради ряпа взе да вади
с две ръце опъва ряпата напъва тя се непоклаща  Joy

Embarassed детска му работа  Mr. Green

Ами нека ви пожелая тогава една мека,лека нощ защото аз се понасям към леглото...По принцип си лягам към 6-7 сутринта а сега трябва да ставам в тоя час  Tired трудничко ми е  Rolling Eyes

Лека нощ  newsm46

# 115
  • На дивана, под юргана

Ами нека ви пожелая тогава една мека,лека нощ защото аз се понасям към леглото...По принцип си лягам към 6-7 сутринта а сега трябва да ставам в тоя час  Tired трудничко ми е  Rolling Eyes

А къде остана "розова"?  Laughing

# 116
  • Някъде там...
Тиги,замислих се да напиша и розова ама утре е първи работен ден, човек трябва да е отпочинал  Mr. Green Другото е, че ме е страх да не се забремените и после да ме викате за кръстница  Joy Та сега ще почвам с лека нощ и дано леглата ви са достатъчно големи за да спите на една ръка разстояние  Joy

# 117
Добро утро!

Днес е димитров ден, така че честито на всички именници наши, веши приятели и роднини.

Честито на Митко Миташки (Тигър- Мигър), да си носи името със здраве и гордост.

Дядо Хаджи и твоят син много здраве и успех в учението (почнаха ли вече).

# 118
   Ей , имаме си именници!  Честито ! Живи и здрави!

Дядо хаджи, като се върнете от празнуването да дойдеш да се разпишеш , деецО  от магриба !  Grinning Ти си човек, обичащ живота и той тебе ! Нека все така да бъде !

Тигрис , всичко най-добро на семейството и в личен план ! Все големи плячки да ловиш и все да виждаш в тъмното когато другите спят  Simple Smile! Успехи !

# 119
  • София-България, Израел - където си поискам
Дядо Хаджия, Тигър-Мигър честит ви празник  bouquet много здраве и само хубави неща да  се случват на Вас и на семействата ви Peace

За срещата нямам претенции към датата  на 7 или 8.11  ми е удобно, за среща на открито в това време  Thinking, в МОЛ-а или ЦУМ мисля,че е по-добра идея Peace.
На всички лека и успешна седмица желая  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт