*Израел-47*

• 39 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • T"A
Честит имен ден на Тигър, а на Дядо Хаджия - да ти е жив и здрав синът и с хубаво да прочуе името си!
Наздраве и на двата именика  Drunk

Тигър, тези заглавия на произведенията не са сложени от художника май  Laughing

Аз навремето си живях в една стая, на която половината стена беше изрисувана с петолъчки (моля, да не се разбира с политически замисъл  Laughing), докато в един момент не сложихме плакати върху произведенията ми, защото колкото повече растях, толкова по-малка гордост изпитвах с нарисуваните от моя милост стени. И до днес ми е останало като ярък спомен.

Талинда, много е хубаво, че децата се чувстват толкова свободно при мен  Hug С удоволствие бих ги поела за бейбиситинг - ако решите да правите нещо без тях и ви е на път, минете и ни ги оставете   bouquet Вече съм убедена, че Вик прилича на баща си, а Меди - на теб  bowuu (като темперамент, а като външност - обратното)

Жаки, времето ще се оправи  Wink Ментов казва, че ние винаги носим слънце от Израел  Mr. Green 'щото времето се затопля, на където и да пътуваме

Flowers Four Leaf Clover
Вчера съобщиха, че Ливан е поставила рекорд по Гинес за най-голямо табуле. Това не ме учуди, изненадващото за мен беше, че предният рекорд за най-голяма салата табуле е бил израелски (статия на и … 88;ит). Не за друго, но тук си е известно, че е ливански специалитет, иначе е популярно - ние си купуваме в петък от едни друзи, но и собственоръчно си приготвяме често, аз много обичам табуле  eat

И още един линк, за съжаление, само на иврит може да се чуе и да разсмее - 6 годишно момиченце в изблик на гняв заради "приятеля" си: "Така ли се държим с приятелка?!" - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3338921 (по телевизията беше с надписи и беше по-лесно да се разбере, но и тук се хваща... поне частично...)

# 121
Честит Имен ден на Митковците!

МНого ми е трудно след като сменихме часовете.Не мога още да си настроя биологичния часовник  smile3507  спи ми се ,мързи ме ,апатично ми е ...

# 122
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН - МНОГО СМЯХ И РАДОСТ !!!

За срещата май е по-добре да бъде в неделя на 08.11 щом в събота е задушница. На задушница масово хората посещават гробищата включително и ние, а мноого мнооого искам да дойда и да се запозная с Ментичка. Това ми напомни за Петя и кой още беше  newsm78 дето са посещавали и снимали гробищата в различните страни. Интересно е защото то също е част от културата на даден народ.

Днес също е и ден на строителите та фирмата в която работя празнува и това.

Танче развесели ме и мен с твоите художници  Joy

При нас Икеа май няма да стане в близките 2-3 години нещо са разтакават.

А тази девойка дето е родила на 11г. ми то тоз младеж може да я е забременил още на 10г  Shocked луда работа.
Ментичка като каза табуле - тези дни нещо си мислех пак за гвиниотите мммм страхотен аромат имат скоро ще взема пак да ги направя.

# 123
suni4kaJoy ти ме изкара един образ  с тия  гробища !  Mr. Green Не съм посещавала гробища в различни страни. Веднъж само писах , че винаги на такова место ми е било някак странно , защото това все са били живи хора със съдби , преживявания .Когато има и снимки е някак още "по-живо".

Мента,  hahaha Joy "Никаква сватба , никакво приятелство!" - опасна е малката drama queen ! По едно време се зачудих аз обаче - мноооого време бе ... 12 минути  близо истерия . Не е здравословно някак. Малко дете е , повече да му говорят и по-малко да го  наблюдават (снимат за майтап).То от  сърце страда детето . Оставете камерата вече  Simple Smile . Дали не  е наблюдавала майка си в някои спорове (за жалост) . Маниерът и поведението се копират. Иначе от  смешната страна погледнато - уникално е наистина!  Mr. Green Да носиш поздрави на България !  Heart Eyes Simple Smile

Ей , да не се обърка някой  с видеото на Mента и с родилката на 11 ! Чел , недочел ...нали  Simple Smile .

# 124
  • T"A
Направо от сега запазвайте дата 08.11. - явно е по-подходящо. А и аз си мислих, че ако Илка е в София и има желание да дойде, по-добре да не е през шабат  Hug (Илка, на линия ли си?)

А вие казвайте, освен топлото време, какво друго да ви донеса от the Holy Land? че аз вече ще стягам багажа, време не остана  Party

Съничка, аз имам такава склонност да посещавам гробища, но в чужбина. На българските ми е малко страшно, предполагам, че проблемът си е в мен, де, не знам...

Във Франция бяхме на гроба на Шагал (за мен беше чест да сложа камъче на неговия гроб): клик
а в Полша - на еврейските гробища в Кажимир, то е историческо място: клик

В Израел, по стечение на обстоятелствата, всяка година ходя...  Sad Но в Тел Авив има едно, което е изключително - на Трумпелдор (в центъра на града се пада, някога това са били покрайнините) и там са погребани голяма част от историческите личности като Нордау, Дизенгоф, Роках (половината телавивски улици носят имена на хора, чиито гробове са там), вкл. писатели като Биалик, Чернишевски, Нахум Гутман и пр. Сега водят ученици там, както пр. ги водят в музеи... направо се е превърнало в туристическа атракция, аз отдавна му се каня, но все не се случва...

Пете, да, и на мен ми направи впечатление - даже малко ме подразни, че и родителите не я успокояват точно, а по-скоро насърчават драмата...  Confused

Танче, съчувствам ти!  Sad Аз първите дни ставах в 4-5 сутрин, докато свикна с промяната...

# 125
Опс  Embarassed объркала съм вярно, че Ментичка е ходила и беше пускала снимки на гробища на мен също ми беше много интересно как е по света, а при нас не е за гледане запусната работа.

Ментичка и аз си мислех за Илка ще ми е приятно да се запознаеме и с нея.

# 126
  • T"A
Да допълня, че и аз бавно реагирам понякога...  Blush

А тази девойка дето е родила на 11г. ми то тоз младеж може да я е забременил още на 10г  Shocked луда работа.

Най-вероятно е била по-мъничка 11 годишната  "майка", мдааа... а младежът е на 19 год., т.е. носи съдебна отговорност...  Tired
Пишеше го в линка на Бубето:
Цитат
Бащата на бебето е на 19 години. Неговата майка се грижи за бъдещото младо семейство.

# 127
Да аз го четох още миналата седмица как може този 19г младеж да прави дете на дете  Shocked т.е момичето може да е забременяло и още като е било на 10г.
Има ли при вас такива семейни истории.

# 128
 И аз не съм ходила на Трумпелдор , МЕНТА ... Моят мъж никога не е намирал нищо интересно  в гробищата. Е , на  Наполеон обаче  се снима . Някак незнам как да го карам да ходим двамата от немай си как баш на гробища. Иначе искам . Сама няма да отида , нито с децата. Ако идеш - снимай поне.

# 129
  • На дивана, под юргана
Благодаря на всички за милите поздравления!  Grinning

Тигър, тези заглавия на произведенията не са сложени от художника май  Laughing

Напротив! Самият той ни информира за заглавията им... още повече, че беше и доста малък - това беше преди 2 години, а може и повече...
На въпроса ми "Какво е това на вратата?" - той отговори - "Това е измама."
 - Каква измама, името на картината ли е това?
 - Да, така се нарича картината - "Измама"

Имам и снимка някъде... ще видя за линк да пусна - малко изкуство все пак...

# 130
   Честито на именниците  cheers

# 131
Да ви кажа току що установих прилика между Петя и Анджелина Джоли след като гледах снимките на Петя и това клипче  Grinning
http://www.vbox7.com/play:3333b1ec

# 132
  • Някъде там...
Честит имен ден на именниците!!!

Суничка, на нас тук В-бокс не ни се отваря...

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 17:53 от Boryana

# 133
Ихаааа, сладурка ...Намери го в  ютубчето бе !

Не ме засрамявай ...  Аз ако си отрежа половината телеса пак ще  едрея до Анджелина Джоли  Mr. Green Чакай да видим поне лицето дЪл съм докарала в някаква полусянка  Mr. Green

Обичаш ме ти !  Flutter   Довечера ще съм Анджелина !  Flutter Страстна и опасТна!  Joy

# 134
Няма го това клипче в ю-тубчето, но ето снимка например
http://jolie.snimka.bg/stars/angelina-jolie.1244.20274
ако мога да дам линк и към една снимка на Петя ще видите колко си приличат в лицето

Общи условия

Активация на акаунт