[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 958
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Мишле_ третият и лилавият са страхотни. Много ми харесаха  Peace

# 541
Днес си купих страхотно лятно шалчена Есприт, много пъстро, мачкано, памук... Ако ме посъветвате с начини за връзване, ще съм ви благодарна, че аз не мога да си харесам Simple Smile

# 542
И аз имам нова придобивка - Ноа Ноа, в комплект с чанта плик Heart Eyes

# 543
# 544
Айде да размърдам темата с един тюрбан Mr. Green

# 545
  • Бургас
Джейн, намигна ли ми  Shocked щях и аз да се покажа с нещо екзотично, но не ми се получават снимките в огледало, хем знам ама .... упорито се прабвах няколко пъти  Crazy

# 546
Днес си купих страхотно лятно шалчена Есприт, много пъстро, мачкано, памук... Ако ме посъветвате с начини за връзване, ще съм ви благодарна, че аз не мога да си харесам Simple Smile

Тези мачкани памучни материи не се ли изправят като се изперат? Как трябв да  се сушат за да са си все намачкани,светнете ме моля Praynig

# 547
  • Казанлък of all places
Намачканите памучни материи се перат осукани на спирала и след това осукани още веднъж, ако имат дължина. Така завързани на възел го слагаш в пералнята и переш. След това развързваш и сушиш.

# 548
Джейн, намигна ли ми  Shocked щях и аз да се покажа с нещо екзотично, но не ми се получават снимките в огледало, хем знам ама .... упорито се прабвах няколко пъти  Crazy

Намигам ти ама се правиш,че не ме виждаш Laughing

# 549
Джени, ти си модел. Искам още снимкиии ....

Ето Ви един шалов мъж:

# 550
Намачканите памучни материи се перат осукани на спирала и след това осукани още веднъж, ако имат дължина. Така завързани на възел го слагаш в пералнята и переш. След това развързваш и сушиш.
Всъщност за да остане смачкан, трябва и да се изсуши завързан по описания по-горе начин.

# 551
Джени, ти си модел. Искам още снимкиии ....

Ето Ви един шалов мъж:

http://fashiony.ru/pic/style/pic/13219/2.jpg

Хуху:)Бях модел!Вече дефилирам само по кръчмите Laughing
Обещавам снимки,но след десет дни като се върна от морето Heart Eyes
  А за мъжете...еййй..как обичам мъжко със шалчееее CrazyМного секси е мъж с шал CrazyРадва окото определено! Mr. Green

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 09:42 от bubanka

# 552
Всъщност за да остане смачкан, трябва и да се изсуши завързан по описания по-горе начин.

Благодаря   bouquet

# 553
  • Sofia
Здравейте момичета  Simple Smile
Направили сте страхотна тема със страхотни красоти. Подобно на вас, шаловете са моя огромна слабост. Имам над 70 - малки, големи, фишута, плетени и т.н.
С удоволствие ще следя постовете ви тук!

# 554
Додо додо, а снимки на колекциона?

Аз плета плетени ... сега съм луднала по този Мангов:

Общи условия

Активация на акаунт