? към младите шофьори(КИ) - 3

• 68 556
  • 1 113
  •   1
Отговори
# 60
Да сезапиша и аз в темата. Активно и ежедневно шофирам от 3 месеца.
Коя е книжката на Трейси?

# 61
Да сезапиша и аз в темата. Активно и ежедневно шофирам от 3 месеца.
Коя е книжката на Трейси?

Ей иска й се на Трейси тя да я беше писала ама  Crossing Arms

Снощи мислех да пиша, ама ми спряха нета  Mr. Green

Всъщност мога да ви дам на файл една книга написана от С. Засада /полски автомобилист и трикратен европейски шампион/, там са описани много интересни техники на шофиране /говорим за градски и извънградски условия, каране нощем, зимата, в мъгла и на други условия, не само за спортно каране  Peace/ Интересно е - доста неща могат да се научат. Книгата се казва "Безопасна скорост", аз отдавна мислех да я споделя, ама се забравях  ooooh! сега мисля е удобен момент  Peace

Безопасна скорост - С. Засада

Заповядай   bouquet

# 62
О, аз тази я имам у дома. Засада е пич!
Но не съм я чела. Embarassed
Благодаря ти! Ще я позачета.  bouquet

# 63
Моята е с 2 имена: голфито, когато съм добре настроена към нея, иначе е тараляско.

# 64
Моята я наричам корсака, когато искам да прозвучи сериозно и като нещо голямо  Mr. Green , зелен бръмбър заради цвета и това, че е малка, или зеленото ферари, когато искам да подчертая, че е много пъргава, което забелязвам само като я кара мъжа ми, той от време на време се гаври с моята колица, ама казва, че било за да и продуха малко буталата Mr. Green

# 65
Ей, момичета, зачетох се в темата! Аз съм вече от година и половина пишман шофьорка  Mr. Green Доста добре се справям де , но не съм слезнала от колата. Имам вече към 20 000км изминали, но както и да е! Защо не пуснете отделна тема в Клюто за имената на колите?
Бих пуснала, но ме е срам, защото  не е моя идеята, а съм сигурна, че и други ,които не са начинаещи шофьори, биха се изказали. Моята се казва Любчо ! Идва от Фолксваген  Лупо.

# 66
 Ники и вика джип и не дава да му се вика по друг начин.

# 67
  • Sofia
Моята я наричам корсака, когато искам да прозвучи сериозно и като нещо голямо  Mr. Green , зелен бръмбър заради цвета и това, че е малка, или зеленото ферари, когато искам да подчертая, че е много пъргава, което забелязвам само като я кара мъжа ми, той от време на време се гаври с моята колица, ама казва, че било за да и продуха малко буталата Mr. Green
И моята е така, но е Корсанка, когато казвам, че е дама - не се катери по бордюри и има предимство в неизяснени ситуации Laughing
И не давам много много да се гаврят с нея, нищо че е бързак.

# 68
И от мен запис.
Нашата кола няма име, но кръстих колата на брат ми (Рено Меган)  Ренетка Меганова Якимова ( с неговата фамилия, че сега си няма приятелка, а много си обича колата  Laughing ).

# 69
Аз на моята й казвам Корселиня, иначе дъщеря ми я нарича Косе /докато не можеше да каже Р, но все още си казва така/.

# 70
Моята и тя си има име-Меги Laughing като две приятелки сме с нея, много си я обичам Laughing Laughing Laughing

После ще ви разправям за първото си каране по магистралата Laughing с Доблото на мъжът ми, вечер, аз на 12см токчета и детето на задната седалка  Crazy Crazy Crazy

пп.Трейси, мъжът ти каква кола кара?! Mr. Green Hug

# 71
аз днес направих точно този номер
опитах се да карам с едни нови боти, с много тънък и висок ток
ми ... събух ги още на излизане от паркинга и карах боса

някой беше писал, че носи и отвертката в купето
защо?

а книгата на Трейси как я сваляте?
аз нещо не се справям  Embarassed

# 72
Момичета, които вече са със зимни гуми да са с много повишено внимание, когато паднат сегашните дъждове на топло - зимните гуми са с много лошо сцепление на тези условия. Имайте го предвид  Peace

защо?

аз нещо не се справям  Embarassed

Оу, аз боса не мога да карам, но понеже обикновено съм на висок ток, то карам с маратонки и се преобувам в колата  Mr. Green Веднъж пробвах да паркирам боса, токова беше гадно, че не съм се пробвала повече...

А книгата - като натиснеш на линка отдясно, горе има едно поле да въведеш един код, който виждаш над полето и му даваш след това download  Peace

Спам

BENI MAMA
  той завалията е на Audi s5 сега, не ми признава Опелчето. Но нали ще ти ги давам на концесия, понеже и криза е, от мене да мине, давам го с колата, то и без друго без нея няма да тръгне  Mr. Green

# 73

защо?

аз нещо не се справям  Embarassed
Аз писах за отверката. Мъжът ми си я държи в колата. Не знам за какво му е, но си я има за всеки случай  Mr. Green. Честно казано не ми хрумва за какво може да ми потрябва, но и не искам да разбирам  Laughing. От скоро си имаме и клещи в купето  Mr. Green.
А за карането на висок ток или с чехли - на два пъти тръгвах така обута и после се събувах боса. Първия път си мислех, че няма да ми е комфортно, но се оказа доста удобно да караш бос  Mr. Green.
  За имената на колите - не сме я кръщавали нещо специално. Казваме и Лагунка  Simple Smile.

# 74
клещи имаме и ние, отзад
ама отвертка май не
имаше един куфар с инструменти, но дали е там или у нас си нямам на идея  newsm78

Трейси, мерси
този код го въвеждах н пъти и все не ставаше

сега май тръгна обаче
готово, вече я имам
остава да я разпечатам
 Hug

и аз не обичам да карам боса, ама днес нямаше как, наложи се
довечера обаче 6е си взема маратонките от офиса (държа си ги тук за фитнеса по обедно време)

Общи условия

Активация на акаунт