Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 332
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Кои са парфюмите? Някои фабрично са без целофан  Peace.

Pelagia, парфюмите са  Casmir /Chopard и Laguna /Salvador Dali.
Ох, точно тези не знам дали са си без целофан Embarassed. Ако има някой запознат, нека каже. Знам, че опаковките на по-старите аромати фабрично са без целофан, но... пак има изключения.  

# 541
Кашмира със сигурност е без целофан. Моят е от Ягодата 30 мл. За Лагуната не съм сигурна.

# 542
Аз пък за Лагуна съм почти сигурна, че е без целофан. Но казвам почти , понеже съм го срещала само по разни малки парфюмерийки. Понякога продавачките в тях обичат да отварят парфюмите  Twisted Evil, уж лекичко отворят целофана, нооо... ooooh!. Понякога направо го махат и така. Даже в една такава парфюмерия, продавачката ми каза:
- Абе, аз нямам тестер, ама се напръскай спокойно от парфюма (не помня кой точно парфюм беше) Joy
Е, после как да отида от там да си купя парфюм, като съм почти сигурна, че от него някой друг се е пръскал преди това.
Така че, Iava, парфюмите, които си поръчала и са дошли без целофан, най-ветроятно са си така фабрично  Simple Smile.

# 543
katia_m ako четеш тук - изчисти си ЛС, не мога да ти пиша. Praynig

И за да не е спма - аз пък да се оплача,че нито една от чаканите поръчки я няма. Sad Но не губя надежда, разбира се.

# 544
  • В море от любов
Момичета, надеждата крепи човека и умира последна. Mr. Green
Вчера си получих така дългоочакваните парфюми, поръчка от 10.10.09, шипната на 12.10.09  Shocked, но най-странното е, че на пакета имаше дата 10.12., а е пристигнало в БГ на 14.12, а аз го взех вчера, много странно, но факт. Mr. Green Hug

# 545
  • Пловдив
За статистиката: получих пратка от 19.10.- така очаквания Спайдърмен!
Много сладурска опаковка,а и ароматът не е натрапчив. Simple Smile

# 546
но най-странното е, че на пакета имаше дата 10.12., а е пристигнало в БГ на 14.12, а аз го взех вчера, много странно, но факт. Mr. Green Hug
В Щатите,а и не само там,първо пишат месеца,а после деня.Така че 10.12. означава 12 Октомври. Grinning Peace

# 547
Получих поръчка от 27.11, още на 12.12 е била в пощата, но са "пропуснали" да ми изпратят известие. Още си чакам от 19.10.

# 548
  • София
Честито на всички , които са си получили пакетите . Аз следя и ми прави впечатление , че май нещата се поотпушиха с поръчките . Има ли вероятност след Нова година , предвид отминалите празници , да бъдат по - редовни ? Някои има ли впечатления , как е било миналата година ?

# 549
Densi, Pelagia, след вашите коментари се успокоих Peace Hug.

# 550
аз пък като ви чета сериозно взех да се притеснявам за моята поръчка от 06.11 понеже май нещата се отпушиха,а при мен няма нищо.Има ли още някой да чака от тази дата?

# 551
аз си чакам от 4 ноември ама грънци- отворих диспут даже

# 552
  • In The Middle Of Nowhere
Днес получих писамо от ПП, че май ми връщат парите, но като отворих на сайта имам следното, което ме учуди:
GBP (Primary)    -£0.01 GBP
EUR    ?0.00 EUR
USD    $0.00 USD

Някой знае ли защо така, не само че не виждам парите ами съм и на минус в британски лири  Sad

# 553
  • Козлодуй
Върнатите пари се виждат в хисторито на транзакциите,не там,където гледаш Peace

# 554
Похвал:
днес взех 2 поръчки от 11.11., чакам още 2 - от 12.11. и другите вече са Декемврийски.
Не губете надежда! Peace

Общи условия

Активация на акаунт