Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 267
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
зелен стикер имаше - поне последните ми 60 поръчки......

# 601
На моите също винаги има стойност.

# 602
Мацки - според мен стигне ли в пощата - никой няма да иска нищо - страшното е да не решат да изпращат всичко над 30лв на МИТНИЦА. Там вече е друго.
Да ама те няма как да разберат каква е стойността.

как да няма - всички от Ягода имат стикер ( явно задължителен) на пакета с обявената стойност в Долари. Пише, че е Gift, но винаги си има стойност.
Има нещо нарочно така надраскано ,че да не може да се разбере .А и не мисля ,че тази драсканици имат юридическа стойност.
Аз поръчвам и от Ибей ако продавача реши да изпраща фактура то тя е вътре.

# 603
Драсканиците са точно сумата на поръчката - да, не особено четливи, но няма начин да нямат стойност - това очевидно е задължителен стикер.
Вътре има само т.нар. Packing List без Invoice< което винаги ми е било странно, но ме устройва......засега.

# 604
След тези промени в закона и аз май няма да поръчвам повече от тук ... Sad

Добре де , няма ли някаква алтернатива ? Сайт ,  който внася от Европейския Съюз?

# 605
това с ддс-то е за поръчки които идват от трети страни, ако се изпращат от англия парфюмите, не от страна извън ЕС, значи налога вече е платен от вносителя Peace
Т.е. пазаруването от сайтове в страни, членки на ЕС, всичко си е както беше до сега, нито мито, нито ДДС, нито акциз?

# 606
това с ддс-то е за поръчки които идват от трети страни, ако се изпращат от англия парфюмите, не от страна извън ЕС, значи налога вече е платен от вносителя Peace
Т.е. пазаруването от сайтове в страни, членки на ЕС, всичко си е както беше до сега, нито мито, нито ДДС, нито акциз?
Да.

# 607
# 608

този стикер не е ли митническата бележка, която лепят на кутиите?

След тези промени в закона и аз май няма да поръчвам повече от тук ... Sad

Добре де , няма ли някаква алтернатива ? Сайт ,  който внася от Европейския Съюз?

прочети в подфорума останалите сайтове....fragrancedirect, cheapsmells...

# 609

този стикер не е ли митническата бележка, която лепят на кутиите?

И аз така мисля  и смятам, че е абсолютно легитимен документ, но  само мое мнение....не мога да твърдя 100% Thinking

# 610
Ако на кутията не пише, отварят вътре за фактура. Ако няма фактура, искат ти да донесеш разпечатана фактурата от ПейПал.

# 611
  • Габрово
Аз днес си получих пратка от 15.10.2009 - на пощата , на кашончето има стойността на поръчката- 46 $ , освен това има и надпис "gift", и не съм ходила на митница ( от Габрово съм ).Сега питането ми е аз като пуснах диспут и ми възстановиха парите , а сега си получих и парфюмите какво да правя, да им ги превеждам ли отново. Някой имал ли е такъв случай?  newsm78

# 612
  • Варна
renyt0, беше ти отметнато като "gift" на стикера ли?

# 613
или им превеждаш парите или им връщаш пратката- така би било коректно

# 614
  • Габрово
Tina , aз не съм догледала, отметката на етикета е в полето "Other", и нямам зелен стикер

Общи условия

Активация на акаунт