Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 301
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Все още чакам от 26.10.

# 556
Днес си взех дългоочакваната пратка, шипната на 19.10.  newsm44  Имам ваучери за 25$, ама не ги искам - това беше първата ми и май, че ще е последна поръчка от сайта. А виновникът да се изкуша беше това http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_F-am-pid_ … 8W__products.html - просто го няма навсякъде. Ноо, чакането си струваше, парфюмът е страхотен  smile3521, макар че мога едва сега да го кажа, след като се успокоих.

П.П. Пожелавам търпение на всички чакащи!  Peace

# 557
  • Варна
Нещо от септември някой да е получил Sick Shocked

# 558
  • София
Аз имам неполучена от 30ти септември, за която не съм отваряла диспут. Писах им, че нищо не съм получила и може би се е загубила някъде пратката, да пратят отново или да върнат парите. И получих отговор, че връщат сумата. Не са я върнали още, но поне се надявам да го направят, след като са ми писали.

# 559
Вече два месеца ми няма поръчката.
Май този път няма да извадя късмет  Tired
Единят парфюм беше подарак, ама карай...догодина с нови сили от Мънкито

# 560
Вече два месеца ми няма поръчката.
Май този път няма да извадя късмет  Tired
Единят парфюм беше подарак, ама карай...догодина с нови сили от Мънкито
Аз съм получавала след 3 и нещо месеца. Wink

# 561
  • София
Аз имам неполучена от 30ти септември, за която не съм отваряла диспут. Писах им, че нищо не съм получила и може би се е загубила някъде пратката, да пратят отново или да върнат парите. И получих отговор, че връщат сумата. Не са я върнали още, но поне се надявам да го направят, след като са ми писали.
Оказа се, че нямало да ми върнат парите. Писах им, че нямам нищо възстановено от тях по сметката си и получих следния отговор: "A credit was issued to your account on September
30th in the amount of $0.64, which was the order total less shipping."
Аз така и не съм разбрала, т.е. не съм обърнала внимание, че са ми връщали нещо на 30 септември, но исках да кажа, че явно ако не повдигаме диспути в Пей Пал нямаме шанс да ни върнат парите.

# 562
Днес получих от 19.10.   newsm68  Чакам още една от същата дата.

# 563
Честито Рождество, момичета Hug
Дано Новата година ни зарадва с така чаканите, недочакани коледни подаръци Wink
За протокола - днес получих поръчка от 11.12. ,  но двете от 24.10 и 26.10. никакви ги няма  #2gunfire Едното беше подарък за любимата ми дъщеря..., другото е моят Шанел...няма да казвам колко беше тъжно детенце, а аз колко съм бясна... не толкова заради себе си, колкото заради разочарованието изписано на лицето й в Коледната нощ, в която даже не очаквахме чудо, а нещо поръчано и платено преди повече от два месеца вече.... #Cussing out

# 564
днес ми върнаха парите по сметката чрез paypall
поне не съм на загуба

# 565
Дано през Новата година потръгнат нещата с този сайт!

# 566
  • София
Аз си поръчах на 02.12 за себе си и на 11.12 за съпруга ми.Вчера получих парфюма на съпруга ми,а моят никакъв го няма.До този момент абсолютно всички поръчки съм си получавала в рамките на 10 календарни дни.Днес попрочетох в темата,че има чакащи поръчки от септември и се отчайвам.Аз поръчвах октомври и дойде веднага,а като се сетя че съм поръчвала и за приятелки и направо  ooooh! Няма да поръчвам повече май от тях.

# 567
  • Варна
Здравейте и честита Нова година!
Да имаме най-вече здраве и много поводи за усмивки!

А сега по-неприятната част- видяхте ли, че има нов регламент за пратките от чужбина?
Прочетох за него в темата за ибей http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458305.15
и в одит.инфо: http://www.odit.info/?s=6&i=188757&f=201 цитирам:

"1. Чл. 58, ал. 1, т. 12 са направени промени в размера на необлагаемите стоки, внасяни в рамките на разрешения безмитен внос. За тази цел буква „а“ определя като такъв вноса на стоки на обща стойност не повече от 30 лв. На мястото на отменената през 2009 г. буква “б” на същата алинея се създава нова буква „б“, според която не подлежат на облагане малките пратки на стоки с нетърговски характер, изпратени от трета страна или територия от физическо лице на друго физическо лице в страната, без последното да е заплащало за тях, на обща стойност до левовата равностойност на 45 евро."

Ако е така наистина става мноого неприятно, какви са тези смешни 30 лв.?!? Защо постоянно се опитват да ни прецакват така... Нямам думи просто... бях решила да поръчвам парфюми след Нова година, но май се обезсмисля всичко.
Моля, пишете като получите от сайта дали са ви обмитили нещата!

# 568
  • Варна
За много години!

За митата хич да не ви пука! Специално от фрагранса според мен решението е да пишем поръчката като подарък, плащаме 3 долара за специалната им кутия и идва на адреса без фактура вътре и опаковано. Айде да обмитят подарък! И на кутията няма да пише цена.

Мисля, че и ягода имат опция подарък. Така че пак ще му намерим лесното Peace

# 569
И аз вчера видях новите условия и се чудя що за безумици са това-30лв. По този начин искат да ни накарат да купуваме от тук на нереално високи цени. Ужасно съм възмутена!

Общи условия

Активация на акаунт