Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 223
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Мене по-скоро ме интересува, дали те могат да разберат, че съм получила пратката. И това да има някакви последствия?
Някой ако е имал същият случай моля да сподели как е постъпил Praynig

# 661
  • pomorie
Мене по-скоро ме интересува, дали те могат да разберат, че съм получила пратката. И това да има някакви последствия?
Някой ако е имал същият случай моля да сподели как е постъпил Praynig
едва ли могат да разберат щом като ги тормозим с по 100 питанки кога ще си получим поръчките единственото което отговарят е да имаме търпение...едва ли знаят изобщо къде се намира щом няма тракингномер.....по-добре си трай и наблюдавай  Joy

# 662
  • Варна
Еееех, благородно завидях. Моята поръчка от 07.07.09 май остана единствената неполучена. И  писмо писах...Отговориха ми да имам търпение  Twisted Evil

Не си само ти аз имам неполучена поръчка от  14 септември Sick

# 663
И какво да ги правим  #Cussing out
Аз вече пих една студена вода  Rolling Eyes

# 664
  • Варна
Момичета, шипват ли ви поръчките?
Аз имам една поръчка от 07.01. и две от вчера, но нещо се мотаят....при вас как е (ако има поръчващи  Wink)?
Моята от днес вече е шипната, сега видях Rolling Eyes

# 665
  • София
Аз изпуснах срока за диспут и аз ще пия май една студена вода Rolling Eyes

# 666
От 2.12.2009 до днес са минали по-малко от 45 дни. Имаш възможност да повдигнеш диспут. Peace

# 667
  • София
От 2.12.2009 до днес са минали по-малко от 45 дни. Имаш възможност да повдигнеш диспут. Peace

Да, аз нещо съм отнесени от вихъра, наистина не съм изпуснала срока и токущо пуснах диспут, благодаря ти  bouquet

# 668
  • София
Сърбят ме ръцете да поръчам пак... Mr. Green

Засега (след като поръчката от 21.10 дойде вчера) чакам от 18.12, 19.12 и 28.12.

Кажете наистина кой как постъпва ако след като върнат парите си получите пратката.... newsm78

# 669
Аз бих върнала парите със "send money" опцията на PayPal. Помня преди година как ни отрязаха от Silvershake и не ми се иска да стане така и с Fragrancex. Peace

# 670
  • Варна
Тина, до 30 лева ли са ти поръчките
Като ги получиш ще пишеш да видим дали си ги получила по стария начин в пощенския клон или на митницата.А дано всичко е наред ,че още ме е страх да поръчвам

# 671
Мойта поръчка от 26.10. все още я няма Tired. Вече съм я отписала. За сега ще се въздържа да поръчкам от този сайт.

# 672
А аз смятам,че след като сте чакали 2 и повече месеца,и това може би са били евентуални подаръци(за нова година,за рожден ден,имен ден и т.н.),и сте били пренудени да давате още пари за подаръци,т.к.пратките ви не са пристигнали ,то това -да не върнеш парите-е най-малко компенсация за голямото чакане,ходене по пощите,и набутване за двойни подаръци.Смятам че справедливо е да си задържите и парите и парфюма.

# 673
  • Варна
Тина, до 30 лева ли са ти поръчките
Като ги получиш ще пишеш да видим дали си ги получила по стария начин в пощенския клон или на митницата.А дано всичко е наред ,че още ме е страх да поръчвам
За 40 лв е, ще съм опитно зайче  Laughing
Ще пиша, разбира се като дойде, настроила съм се за дълго чакане, първата поръчка дойде на 44-я ден.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт