Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 228
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • София
момичета има ли такива , които не са получили от началото на декември
аз чакам от 07,12,

Аз чакам от 02.12.2009 г.

# 736
И аз да помрънкам, чакам от 16.12.
Поръчах го за една позната, която го искаше за подарък на мъжа си за Коледа  Shocked. Казах, че със сигурност до тогава няма да дойде, но за 14 февруари може  Joy. А то каква стана, май и за 14 февруари човекът ще се остане без нов парфюм  Twisted Evil.

# 737
Вчера получих поръчка от 03.12. - дойде в пощата, макар че стойността на парфюма беше повече от 30 евро  Wink

# 738
  • София
Вчера получих поръчка от 03.12. - дойде в пощата, макар че стойността на парфюма беше повече от 30 евро  Wink

Party Да, да, да.... теорията ми, че малките пакети не подлежат на митнечиски издевателства май ще се окаже вярна... Mr. Green Praynig  Praynig  Praynig

# 739
Аз също чакам от 07.12 - едно Булгари за сестра ми  Tired
Кое, кое?

Вчера получих поръчка от 03.12. - дойде в пощата, макар че стойността на парфюма беше повече от 30 евро  Wink

Party Да, да, да.... теорията ми, че малките пакети не подлежат на митнечиски издевателства май ще се окаже вярна... Mr. Green Praynig  Praynig  Praynig

Grinning Grinning Grinning Grinning Браво! Браво! Браво!

# 740
  • Варна
Има ли някой от Варна, който иска да се комбинираме за поръчка чрез посредник /Алезар например/?

# 741
Има ли някой от Варна, който иска да се комбинираме за поръчка чрез посредник /Алезар например/?
Да не бъркаш темите  Wink:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466588.0

# 742
  • Варна
Да не бъркаш темите  Wink:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466588.0
опс, вярно, съжалявам Wink

# 743
Ще дойдат, ще дойдат  Peace
Аз се чудя пак повдигнах 4-5 диспута, кога ли ще им писне от мен  Whistling и ще спрат да ми обръщат внимание

И Dasy ако чете да си изчисти кутията  Peace

# 744
# 745
и аз да се похваля с получена поръчка от 28,12 Laughing

# 746
Получих, получих!!! Една от трите поръчки от 3.12.2009 дойде днес. Клеймото на пощата в бг е от днес и нямам представа къде се е моткала толкова време.
Много обичам да затварям диспути! Дано получа и другите две Simple Smile))

# 747
А моята от 6.12.09 я няма все още  Thinking Еми, ще чакам, какво да правя....Повдигнах диспут м/у другото, но нямам отговор до момента.

# 748
  • Плевен
Момичета няма ли да пускаме нова тема. Стигнахме 50-та вече  Peace

# 749
покрай новите митнически разпоредби, ще имаме ли нужда от нова тема  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт