Пердета - 6

• 160 979
  • 817
  •   1
Отговори
# 615
Ти как мислиш  Joy
За корниз няма кой знае какво дупчене и мръсотия, слага се последен.

# 616
Щом корниза ще ти е на стената и си сигурна къде точно да са дупките, по-добре ги направи преди замазката, а самият корниз сложи когато си готова. В противен случай е възможно при дупченето да се отчупи парченце от мазилката. И това не е непоправимо, защото по железариите продават готова замазка в кутийки за подобни случаи. Естествено, ако слагаш корниза на тавана, не ти трябват предварително дупки, защото те се скриват от самия корниз.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 15:30 от zlatna ribka

# 617
  • Пловдив
здравейте мамчета, благодаря за мненията  по моя въпрос - да в къща съм и нямам нужда да се крия от близки прозорци, мисълта ми беше ,че сега като започна ремонта ми се ще да променя в някой стаи и се зачудих дали би стояла добре такава щора на фона на ролетна отвън в подходящ цвят , а другото за което си мисля е воал-перде, но в никакъв случай бели перденца с цветя - от тези стандартните

pepitta_84    моето лично мнение е да заложиш на перде, измисли си го ти някакво нестандартно Grinning

# 618
Galactic Voyager, Ще разгледам по-подробно пердетата и в двата магазина, защото последния път гледах за друго в JYSK.Какво представляват тези за 9,90 лв с перделък има ли избор на цветове, каква материя са, доколко са прозрачни, размери.Прозореца в спалнята ми е с височина 1,70-1,80м и ширина 2,00м дали две такива пердета ще му паснат.
В Джъмбо все съм си мислила, че са с уши не съм отваряла опаковката да разгледам по-подробно, но ако някои си е купувал от там може би ще знае.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 11:04 от viola2003

# 619
  • Beyond the Frontiers
Купувала съм от Джъмбо - памучно перде с ушички и си имаше лента за перделък.
За JYSK - пердето ми е 2,45 на 1,45. Аз лично си взех в екрю, на доста семпли раета, като нишката е с нещо имитиращо лен. Но на мен ми трябваше за кухнята.

# 620
  • София
Аз днес си получих плата за тънките пердета, които реших да сменя, вместо беж дюс сега ще сложа такива, които повтарят десена на римските щори. Миналото лято като ги правих не знам защо бях решила, че няма да стои добре ако и тънките пердета под римските щори са със същия десен, но сега, след няколко месеца бежовите ми станаха някак скучни. Та такам, ще пусна снимки като станат. Само се чудя дали да ги направя с лек набор  newsm78

мдам, седя седя, па река на магарето "Чуш"  Laughing

# 621
  • Пловдив
мммдааа, пак по моя въпрос ,видях това което ме интерсуваше нагледно -за външните щори и вертикалните, ще ги снимам и вие да видите, но категорично се отказвам ,ГРОЗНОООО! Peace

# 622
Момичета, знам, че ще получа добри съвети тук! Какво перде ще е подходящо ето тук
http://www.bgphoto.net/request/photo/2093/54736/8333738/.jpg

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 11:01 от tanya.d

# 623
Ми то има перде  newsm78
Искаш да го смениш или плътно или?

# 624
Сигурно на снимката не личи много добре, но някак си ми оранжевее. Дали няма да е по-добре да е малко по-плътно и по-светло? Стените са мноооого светло капучино, другите мебели са светли.

# 625
На мен ми харесва. Но би си отивало и цвят като на възглавничките на креслата, нещо по-меко, без бляскав отенък.
А те удобни ли са - отдавна ги заглеждам, но се чудя стабилни ли са/с оглед малкия/?

# 626
Ако питаш за ратанчетата - да, удобни са.

# 627
изведнъж ми се видяха ултра много 60лв за квадрат римска щора ooooh! няма ли по евтин начин, егати цената, то един квадрат плочки е 20лв прилични, а тук само механизмът е 45  ooooh!
аз ли полудявам или е ултра скъпо Crazy

аз мног осе чудя какъв тип пердета, щото искам да ми се вижда гледката newsm78 помогнете с идеи Hug
това особено за едната стая, за другата бях решила твърдо римски щори, обаче вече не съм сигурна ooooh!

освен на шивач и някакъв вид връзки на няколко степени newsm78 някой беше исал скоро за домашен механизъм, да взема да се върна назад да го разгледам, но доста сложен ми се стори тогава ooooh!

# 628
  • София
изведнъж ми се видяха ултра много 60лв за квадрат римска щора ooooh! няма ли по евтин начин, егати цената, то един квадрат плочки е 20лв прилични, а тук само механизмът е 45  ooooh!
аз ли полудявам или е ултра скъпо Crazy

аз още преди няколко дни ти писах за по-евтин начин с една конкретна фирма

# 629
  • Стара Загора
Привет Hug
И ние вече сме на етап пердета. Хубавото е, че реших какво искам, остана изпълнението Mr. Green

Цитат на: ninochka link=topic[color=orangered
аз мног осе чудя какъв тип пердета, щото искам да ми се вижда гледката newsm78 помогнете с идеи Hug
това особено за едната стая, за другата бях решила твърдо римски щори, обаче вече не съм сигурна ooooh!

Аз точно заради гледката избрах едноцветно тънко, възможно най-прозрачното, цвят шампанско, а плътните ще са фигурални.
Другото, което ми идва на ум са едни - мисля, че австрийски щори се казваха - като перде, само че закрепено на механизъм на щора и може да си вдигаш и пущаш на каквато височина пожелаеш. Зависи само дали интериора ти, позволява такъв тип перде Peace А и като цена ще е повечко, защото хем перде, хем щора Whistling

Стана ми интересно за римските щори на квадрат, по нашите магазини ми казаха за цена на линеен метър newsm78. Механизмите наистина започваха от около 40-45лв, изработка около 20, обаче от там нататък всичко зависи от плата, че имаше цени от 5 до 195лв/м.
Аз също много умувах, но в крайна сметка реших да не си усложнявам живота и си поръчах най-обикновени пердета Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт