Пердета - 6

• 160 978
  • 817
  •   1
Отговори
# 630
изведнъж ми се видяха ултра много 60лв за квадрат римска щора ooooh! няма ли по евтин начин, егати цената, то един квадрат плочки е 20лв прилични, а тук само механизмът е 45  ooooh!
аз ли полудявам или е ултра скъпо Crazy

аз още преди няколко дни ти писах за по-евтин начин с една конкретна фирма

на мен #Crazy оле, явно не съм много добре, аз не че съм наистина де ooooh! може ли на лс да ми поговориш малко, плс  - всичко, каквото смяташ за полезно Hug

# 631
  • Пловдив
що е то линеен метър, искам да сверя познанията си с някой друг,че май не съм слушала в час по математика

# 632
  • София
изведнъж ми се видяха ултра много 60лв за квадрат римска щора ooooh! няма ли по евтин начин, егати цената, то един квадрат плочки е 20лв прилични, а тук само механизмът е 45  ooooh!
аз ли полудявам или е ултра скъпо Crazy

аз още преди няколко дни ти писах за по-евтин начин с една конкретна фирма

на мен #Crazy оле, явно не съм много добре, аз не че съм наистина де ooooh! може ли на лс да ми поговориш малко,

върни се малко по-назад в темата

що е то линеен метър, искам да сверя познанията си с някой друг,че май не съм слушала в час по математика

ами не е квадратен метър - примерно фирмата която ми ши римските щори ценообразува на база линеен метър, на Ниночка са и дали цена на квадратен метър.

# 633
  • Стара Загора

Най-просто казано, ако имаш щора широка 1,50м, цената за готовата щора ти се изчислява като 1,50*цената за л.м.  Ако обаче имаш цена за кв. м., то тогава се получава 1,50м*височина*цена Peace

# 634
  • Пловдив
благодаря, значи все пак съм слушала в час Simple Smile

# 635
Здравейте, момичета! Темата е супер интересна и необятна.Имам един въпрос и се надявам да получа компетентното ви мнение.Предварително се извинявам, ако вече е коментирано и се повтарям, но се порових назад и не открих подобен въпрос.Интересува ме този вид пердета дали не се разнищват около халките след многократно пране и дали сте доволни от избора си? Дано има мами с такива пердета Wink, че се влюбих в този вид и искам такива за хола си.Благодаря Ви предварително!

# 636
Интересува ме този вид пердета дали не се разнищват около халките след многократно пране и дали сте доволни от избора си?

При някои халките пускат ръжда  Peace

# 637
  • Пловдив
ако са от скъпичките ,проблеми няма да има, пускат ръжда тези които са имитация, ще ти трябва и специалист по металите ,защото  в България не винаги скъпото е качествено Peace

# 638
  • Стара Загора
Интересува ме този вид пердета дали не се разнищват около халките след многократно пране и дали сте доволни от избора си?

При някои халките пускат ръжда  Peace

Аз пък гледах едни мостри на тези капси, обаче всичките бяха пластмасови newsm78 Иначе имаше много различни, и като размер, и като цвят Peace

Пък за разнищването - може би зависи от плата и от това как е направено. Ама ако има подлепващо отдолу, не ми се вярва да се разнищи, пък и ще се перат по-внимателно

# 639
Имам такива ленени пердета с халки, но са от няколко месеца. Прани са само веднж и за сега не са се разнищили или ръждясали, но не знам как ще е след по-продължителна употреба. Иначе много си ги харесвам.
Моите са от Ларедут, ако това има някакво значение  Peace

# 640
Благодаря за отговорите ви,момичета! HugМай ще рискувам и ще си взема такива и то тип лен. Между другото  ред шу ако ти е удобно може ли линк на лични на твоите перденца и аз си харесах от ларедут и снимката в поста е от там Wink.Даже от там излизат по евтини отколкото да си ги взема от тук.

# 641
Благодаря за отговорите ви,момичета! HugМай ще рискувам и ще си взема такива и то тип лен. Между другото  ред шу ако ти е удобно може ли линк на лични на твоите перденца и аз си харесах от ларедут и снимката в поста е от там Wink.Даже от там излизат по евтини отколкото да си ги взема от тук.

Мисля, че са тези, в цвят екрю.

# 642
в джъмбо са по-евтини съвсем подобни  Flutter

# 643
То на много места излиза по-евтино, при положение, че има лен по 10-15лв метъра, макар с примески някакви, но визуално едно към едно.

# 644
  • София
Момичета, моля за съвет. Мн се чудя за обща стая кухня+хол: в кухнята има прозорец, близо до който ще бъде масата. Струва ми, че дълго перде няма да е удачно, а в хола ми се иска да бъде дълго. Въобще не мога да реша какъв тип да бъде завесата. Дограмата  не е никак хубава, гледка също. Вариантът прозрачно перде с плътно перде отгоре ми е прекалено тривиален. Предложения??

Общи условия

Активация на акаунт