Как да защитим децата си от кучетата?

• 34 673
  • 617
  •   1
Отговори
# 555
Но ми се струва, че дори някои от пишещите тук не могат да разберат необходимостта да водят кучетата си само на повод и да ги пускат само на определени за това места. Също и да не хранят бездомните и да създават, така да се каже, мръсни кътове пред блоковете пълни с остатъци от храна и паразити. А все още не съм видяла някой да си носи пликче за фекалии. Явно чака да бъде глобен поединично, за да го прави. А и винаги когато се протестира пред общината за да се изпълняват наредбите и да се контролира работата на Екоравновесие винаги отсреща стои групичка кучелюбци с основния аргумент "Вие мразите кучетата". Така че, не сме в една лодка съвсем, което и служеше за оправдание на предишния кмет да не изпълни обещанието си за решаване на проблема с кучетата.

# 556
Но ми се струва, че дори някои от пишещите тук не могат да разберат необходимостта да водят кучетата си само на повод и да ги пускат само на определени за това места ...

Аз съм забелязала, че повечето от пишещите тук собственици на кучета пишат, че ги водят на каишка или далеч от хора. Ок, но това, че те, единици, го правят, не променя картинката.
Аз също не тровя кучета, но това също не променя факта, че други го правят.
Така че какво правим ние лично, няма никакво значение.

# 557
Но ми се струва, че дори някои от пишещите тук не могат да разберат необходимостта да водят кучетата си само на повод и да ги пускат само на определени за това места. Също и да не хранят бездомните и да създават, така да се каже, мръсни кътове пред блоковете пълни с остатъци от храна и паразити. А все още не съм видяла някой да си носи пликче за фекалии. Явно чака да бъде глобен поединично, за да го прави. А и винаги когато се протестира пред общината за да се изпълняват наредбите и да се контролира работата на Екоравновесие винаги отсреща стои групичка кучелюбци с основния аргумент "Вие мразите кучетата". Така че, не сме в една лодка съвсем, което и служеше за оправдание на предишния кмет да не изпълни обещанието си за решаване на проблема с кучетата.
И къде са определените за кучета места?Все кучетата пречели,че се разхождат между хората ма една полянка нямаме за кучета?Вие да не си мислите,че мен ми е много приятно да се разхождам между хората с кучето ми?Искам кучешка полянко много повече от вас даже  Peace.

# 558
Действаш според условията, в които си избрала да живееш. И аз искам вело алея, за да ходя с колело от вкъщи до работата, ама няма. Като няма, не карам колело. Мога и да карам, но е опасно за мен, и за останалите.

# 559
Явно пак имаш предвит да не си бях взела куче.Ама то стана тей,че не никой русенец да не си взема куче щот няма кучешка полянка.Абе я се чуйте? Shocked

# 560
Явно пак имаш предвит да не си бях взела куче.Ама то стана тей,че не никой русенец да не си взема куче щот няма кучешка полянка.Абе я се чуйте? Shocked
Е ся,дай понеже няма кучешки полянки да ги изкарваме на детските площадки ....

# 561

Ами и аз нямам къде да си разхождам детето, така че го качвам на колата и търся място.

# 562
Моето куче на детски площадки не ходи.Разхождаме се по полянките около блоковете.Не съм казала,че защото нямаме кучешки полянки да си заведем кучетата на детските площадки? ooooh!

# 563
  • София
Ами като не можеш, Кат, да гледаш кучето - не го взимаш. Аз двор имам, имам и поляна до нас, но нямам време. Затова не визмам куче. Иначе би било чудесна терапия за страхливата ми дъщеря, според вас. Но не би било честно спрямо кучето.

# 564

Ами и аз нямам къде да си разхождам детето, така че го качвам на колата и търся място.
Ами когато родителите ми имат възможност ни качват на колата с кучето и ни карат на село и в гората.Но те немогат всеки ден.Все пак и работят...

# 565
Ами като не можеш, Кат, да гледаш кучето - не го взимаш. Аз двор имам, имам и поляна до нас, но нямам време. Затова не визмам куче. Иначе би било чудесна терапия за страхливата ми дъщеря, според вас. Но не би било честно спрямо кучето.
Казала ли съм,че не мога да си гледам кучето.Това,че си нямаме полянка за кучета не означава,че си гледам зле кучето.Оххх как така ми извъртате думите,не знам ooooh!...Защото и времето си имам и всичко.Нямам двор да,но моето куче на двор не може да живее.И две 1-часови разходки и стигат.

# 566
И къде са определените за кучета места?Все кучетата пречели,че се разхождат между хората ма една полянка нямаме за кучета?Вие да не си мислите,че мен ми е много приятно да се разхождам между хората с кучето ми?Искам кучешка полянко много повече от вас даже  Peace.

Общинската администрация определя местата и часовете за разходка на домашни любимци. Мисля, че в Русе имате такива определени места и забраната е между 9 и 18 часа, както и в София, но можете да си проверите. Надявам се, че си събирате акитата, иначе ще ги настъпвате между блоковете.

# 567
И къде са определените за кучета места?Все кучетата пречели,че се разхождат между хората ма една полянка нямаме за кучета?Вие да не си мислите,че мен ми е много приятно да се разхождам между хората с кучето ми?Искам кучешка полянко много повече от вас даже  Peace.

Общинската администрация определя местата и часовете за разходка на домашни любимци. Мисля, че в Русе имате такива определени места и забраната е между 9 и 18 часа, както и в София, но можете да си проверите.
Ако не се лъжа в парка може да си водим кучетата преди 9 и след 18 Peace.Но незнам кой стопанин би си завел кучето там?Поне аз няма да рискувам живота и.

# 568
Ами когато родителите ми имат възможност ни качват на колата с кучето и ни карат на село и в гората.Но те немогат всеки ден.Все пак и работят...

Нарича се отговорност. Който я поеме, трябва да я носи и никой не казва, че е лесно. Отглеждането на животно не е само хранене и покрив.

Нямам нищо против разхождане в м/ублокови пространства на вързани кучета с намордник от собственик, който носи пликче за акото. МИналата седмица видях момиче с кученце на каишка, което се изака на Сливница, тя извади пликче и му прибра акото. Е, какво да имам против нея? Нищо.

# 569

Така е и затова продължават да спорят и да ни убеждават ,че кучетата са чудесни,а ние нещо не сме наред
Те искат кучетата им да си тичат навсякъде и да си се изхождат където им харесва само да не е у тях Това си е егоизъм и на тях изобщо не им пука за нашите деца Аз съм виждала да си събират с пликчета,но това са само майки с деца Ето ние се разхождаме в парка и ви казвам как са почти всички с кучета -Сядат на една пейка и пускат кучетата да си правят каквото си искат А ако някое дете си играе на полянката и кучето дойде да го души или пък му скача сами трябва да си се оправяме После като разкараш кучето някак си от детето идва един разгневен стопанин да ти вика защо детето ти е на полянката където е избрал да си пусне кучето
Ние не мразим кучета ,а просто не искаме да не нападат и да ни хапят

Общи условия

Активация на акаунт