Сос Табаско?

• 5 227
  • 10
  •   1
Отговори
  • out of space
Обожавам го този сос, скоро го открих и го слагам само на варени яйца или Блъди Мери. За какви ястия или питиета го ползвате?  Rolling Eyes

# 1
Обожавам го. Ползвам го за почти всичко - паста, пилешки хапки, пържоли, омлет. Тъй като в момента кърмя ползвам по малко зеления сос "Табаско". 

# 2
  • В сърцето на живота!
Този сос не е ли лютив? Blush

# 3
  • Географският център на България-Габрово
Аз си правя един сос за заливка на салата и не само,научих го в Гърция

Майонеза,кетчуп,сос табаско но малко,няколко капки коняк,и подправки чер пипер,сол и кимион

# 4
Да,много е лютив Crazy
Прибавя се в сосове за барбекю.

# 5
  • out of space
Изключително лютив, днес успях да си разраня гърлото, боли ме стомаха и още едно нещо  Blush ...ми от лакомия половин шише съм изяла днес  Embarassed

А какъв е този зеления, на какво има вкус?  Rolling Eyes

# 6
Изключително лютив, днес успях да си разраня гърлото, боли ме стомаха и още едно нещо  Blush ...ми от лакомия половин шише съм изяла днес  Embarassed

Малеее...ФнимаФай бря!  Laughing Laughing Laughing Laughing

Аз слагам на всичко,което се сетя(сирене,яйца,домати,пица....),ама по малко,че иначе става ГГЗ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green.........

Зеленият не е ли от зелени чушки направен?

Ето какво намерих...
http://www.avendi-bg.com/bg/items/foods/adultfood/adult-brand4/185/

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:46 от TheNMaster

# 7
Зеленият не ни допада толкова, колкото класическият червен. Но като цяло не е най-хубавото люто изобретение този сос  Simple Smile Слагаме го на сандвичи, на чили кон-карне задължително, на разни яхнии. Не ми харесва в него това, че просто изключително люти, но няма вкус на нищо  Tired
Купуваме си или правя паста от скълцани пили-пили с малко домати и чесън - и люто, и вкусно, и ароматно  Flutter

# 8
  • София

Във всички доматени сосове и към повечето супи за по-пикантен вкус. МъжО го слага на
запечени сандвичи с кашкавал и/или салам. На питиета поне за мен ще е живо самоубийство
да си сложа този сос.

# 9
Апропо питиетата, като студенти моите полски приятели ме научиха да си правя Wściekły pies , т.е. Подивялото куче или Бясното куче  Mr. Green Вярно може да побеснееш след няколко, но на мен ми хареса и понякога го правя и до днес вместо традиционните шотове или текилки...
В миниатюрна чашчица се сипва водка и няколко капки сос Табаско ( от червения).... Незабравимо усещане!  #Onfire

# 10
Слагам на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт