Отговори
# 510
Здравейте мами.
Утре раличка има рожден ден/детето на сестрата на мъжа ми/ и ще ходим да пазнуваме,но без Натали,защото тя от вчера е болна  Sad с червено гърло и Т,на антибиотик  Sad днес за щастие е много добре,не е вдигала Т и не й личи,че е болна,само дето повече се глези и мрънка за най-малкото.
Аз също реших днес да украся елхата,но не мога да я намеря  Crazy Не помня къде съм я прибрала миналата година  ooooh!

# 511
  • Тук и там
Привет на всички   bouquet
Не ме оставиха да спя през нощта, а сега девойката блажено си доспива  Tired
И аз съм решила да украсявам този уикенд за празниците. Ще видим дали Галя ще ми помага  Crazy
Космо, бързо да се оправя Нати, а вие да изкарате добре на празника  Peace Откъде го хванахте пък този вирус  Confused
Всъщност кажете как мерите температура ? newsm78  Галя не седи на едно място и за минута за да й сложа живачен термометър, а пък дигиталния - си показва каквото иска  Crossing Arms За мерене на температурата в дупето вече е голяма  Rolling Eyes Един път уж ми се стори, че е по-топла /а мене параноята си ме гони постоянно  Mr. Green/ и реших да й я измеря - ми и за 10 секунди не искаше да държи термометъра и съответно нищо не направих  ooooh!.
Вчера бях единствената майка в парка - всички зазимиха  Rolling Eyes Днес ще видим как ще се забавляваме в нас ако не излезнем на въздух  Wink Благородно завиждам на всички, които тихо и кротко се забавляват с децата си било с книжки, било с други неща. Аз успявам да я укротя само като й пусна песни или прословутите Телетъбис  ooooh! Ми не иска да й показвам животните в книжките, иска да тичаме, да се гоним, да играем с топка... Много ми е енергично детето, фитнес не ми трябва с нея  Crazy

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 10:59 от Iva-1977

# 512
Добро утро, дами!

Диди, прекрасни съкровища имаш. Като видях Виктор, веднага осъзнах, че много го криеш това дете - от последните снимки, които гледах е неузнаваем, толкова е пораснал и лицето му се е променило, има много жив и умен поглед. Снимките са страшно мили, иде ми да дойда и да ги намачкам и нацелувам и двамата.

Иве, с термометрите и при нас е ужас. Никога не съм успявала да й премеря температурата под мишницата, дори когато спи. Основно меря в дупето, но тя се дърпа, пък и е много неудобно, особено нощем. За това купихме термометър залъгалка, но се оказа боклук. После намерихме някакъв за ухо, на който нямам никаква вяра, но за сега показва същото като живачния. Въпреки това аз все се съмнявам в него.

# 513
Меря Т с живачен термометър,Натали плаче все едно й причинявам болка,но успявам за няколко минути да го задържа докато разглеждаме нещо,иначе докато спи е лесно.Натали днес е много добре,все едно не е болна,но е заразно все още и ще си стоим вкъщи докато стане време за РД на Раличка,тогава майка ми ще я гледа,така ме е яд,че няма да е с нас,мислех да я контя  Flutter

# 514
  • София
Поздравче за повдигане на настроението Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=tgbNymZ7vqY

# 515
  • Sofia
Здравейте! Аз температура меря с дигитален термометър на Citizen. Преди 2 год струваше 70 лв обаче съм страшно доволна. Мери за секунда, в ухото и показва много точно. Даже вече сами си мерят.  Mr. Green

# 516
За температурата.
Меря с дигитален, под мишницата, за 10 секунди дава мн. точно инфо. Изпиуква като  е готов. От близката денонощна аптека е, 18-20 лв. нещо такова беше. А иначе тя даже се забавлява с процеса `мерене на Т`, има си доФторска чанта-играчка със стетоскоп, термометър, спринцовка и т.н. Седем неща са. Сама преслушва със стетоскопа разните си играчки (на гърдите и на гръбчето) и не я е страх от същото това преслушване при докторката като идем.  Мери си Т с играчката термометър и т.н. Доста полезно чудо се оказа тази играчка. Всичко става на игра, а аз си върша работата, когато ме усъмни високата Т.
А и сега, когато вадя истинския стетоскоп, за да си премеря кръвното (вдигам го към края на бременността) и Мими чак ми се нахвърля, защото с него си слуша сърцето и много се кефи на това. Даже знак си измисли, за да ми каже, че това иска-хваща си ушетата с ръце, като че има ушанки, диша като влак (нали дишането се слуша) и ако все още се правя на Утепана и не я `разбирам`, се тупа с ръчичка по лявата старана, където е сърцето... Joy
Направо театър  hahaha
Но това е един от работещите начини да се премери Т-като игра... Wink

# 517
Моето диване не ще и не ще да търпи термометър под мишница. И аз гледам да го направя като игра, разчитам и на личен пример, но няма търпение да си стиска хубаво ръчичката, за да стане добър контакт. Издържа не повече от 10 секунди и то с триста зора и го маха, а на нашия електронен му трябва повече време. И въпреки че не ми дава да й слагам термометър, не й пречи като не искам да й меря температурата тя да се натиска да си пъха някакви неща под мишничката. Вчера баба й си мери температурата и тя като видя, поне 4 химикалки си напъха в пазвата в желанието си да подражава. Аз ги извадих, но явно после ме е издебнала и си е сложила още една, защото през нощта нещо се размрънка и като я погалих по коремчето, напипах поредната химикалка. Как въобще е заспала и не я ли е ръбело не знам.

# 518
Вчера баба й си мери температурата и тя като видя, поне 4 химикалки си напъха в пазвата в желанието си да подражава. Аз ги извадих, но явно после ме е издебнала и си е сложила още една, защото през нощта нещо се размрънка и като я погалих по коремчето, напипах поредната химикалка. Как въобще е заспала и не я ли е ръбело не знам.

Joy hahaha, сладурка...

# 519
  • София
Честит рожден ден ,Ники! Да си здрава,щастлива ,много обичана и все така слънчева!Нека хубави моменти не спират за вас!  bouquet Heart Eyes Hug

На Жорето му я меря Т без проблем,седи си ,после и той си иска сам да я мери като Дея.Той и при педи се държи като пациент мечта - щом види слушалките и сам вдига блузата и замръзва направо ,после отваря уста да му видят гърлото без подкана. Laughing

# 520
  • София, Борово
Честит Рожден Ден, Ники!
Желая ти преди всичко много здраве, лека бременност, много щастие и любов!

Марги, много благодаря за прекрасните думи за моето момче Heart Eyes
Космо, много се извинявам, че не съм видяла въпросът ти към мен Hug. Понеже вече има линк, мога да ти дам линк с руки или английски, ако искаш.
За меренето на температура - аз изобщо не мога да меря Т на Виктор, ако не е заспал... вече и ушите не дава да му чистя.
Наде, как сте вие?  Hug

# 521
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН КИКИНИКИ. ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ЗДРАВЕ, ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И ЗДРАВО И ПРЕКРАСНО БЕБЧЕ НАКРАЯ.

На Жорето му я меря Т без проблем,седи си ,после и той си иска сам да я мери като Дея.Той и при педи се държи като пациент мечта - щом види слушалките и сам вдига блузата и замръзва направо ,после отваря уста да му видят гърлото без подкана. Laughing

Лили се държи по същия начин при педито. Тя по принцип никога не е плакала там. Дори си мисля, че я има за приятелка.    Laughing   Дано и занапред да е така.

Температурата я меря с дигитален термометър за минута, като трябва да измисля нещо интересно да я занимавам през това време. Най-често, това е кутията на термометъра. Сега за Коледа мисля да й взема докторски комплект и нещо друго, защото първоначалната ни идея отпадна.

# 522
Честит празник, Ники! Здраве, здраве и пак здраве ти пожелаваме!

# 523
  • София
Честит рожден ден, Кики Ники!!! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов пълна къща и пълно сърце!

Диди, при нас всичко е нормално. Децата ходят на ясла и градина... а аз развивам фермерска дейност във Фейсбук, вместо да си гледам работата Sunglasses

Температура мерим без проблеми под мишницата с дигитален термометър. Мери си точно, но винаги го изчаквам поне още минутка, след като изпиука.

# 524
НИКИ, ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, ЩАСТИЕ И РАДОСТ! Пожелавам ти лека бременност, сговорчива кака Бела, послушен и грижовен тати!

LeAn, леко бременеене и на теб и само хубави емоции.
Били, много весела сватба, а малката шаферка е прекрасна.
Диди, Поли, много хубави снимки на батковците с бебките, толкова мило ми стана, докато ги гледах!
За Коледното парти, бройте и нас. Само да сме здрави.
Температура меря в ухото.
За наказанието - наказвам я за не повече от минута-две, като я водя в спалнята, слагам я да седне на една възглавница и ѝ казвам, че е наказана да стои самичка и какво е направила. Наказвам я понякога, когато повтарям едно и също нещо по 100 пъти и тя ми се лигави, ако удря децата(когато имаме гости) или мен. Напоследък е започнала сама да се наказва, след като ѝ се скарам за нещо, отива и си сяда на възглавницата и ми казва "Казана" (наказана). 
Ето малко филмчета за забавление на дечицата (те са новата страст на Ванеска): http://www.youtube.com/watch?v=A7c7oLWWpv0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=MQ7buvIjjqQ&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=ep98DTo7lLM
http://www.youtube.com/watch?v=Rgw2h16LdmM

Общи условия

Активация на акаунт