Отговори
# 615
Здравейте:)

Тинче, съжалявам да прочета за тревогите, които сте имали. Радвам се, че вече сте вкъщи и най-страшното е зад гърба ви. Моля се вие и всички тук никога да нямат сериозни проблеми!
   Чили, това с караниците го има и по другите отчетни теми, младите не са толерантни като нас дъртите  hahaha Няма лошо, нека поддържат адреналина, отразява се добре на сексуалния живот Flutter  
    Ние сме добре, Иван си е дивчо, но от послушните все пак, Паола е 3 300 гр, перманентно гладна и с мнооого тъничко, пронизващо гласченце Crazy Whistling Най-обича да пее след 4.00 сутринта, фолк гърла ли ще става, незнам, ама върви по моите стъпки откъм нощна птица.
  Как и къде ще празнувате празниците? Ние мислехме, че ще сме вкъщи, обаче моя татко Иван ни изненада и за Коледа ще мръднем 3 дни до Сандански, подарък от него. Всички дружно - баба, дядо, ние и чавета:) Поемам дълбоко въздух и се хвърлям в приключението Simple Smile
Гледам Кики не е писала, да вземе да се похвали, че няма само в чата да сме радостни за нейна сметка  Hug Аз няма да ви кажа дали чака близнаци или нещо друго Wink
Искам да ви обещая, че 2010 ще е най-хубавата година за вас и за нас, звездите ми го говорят   Laughing
  Силни прегръдки за всички Ви, имайте късмета да не дойдете в неделя !!:mrgreen:

# 616
  • Sofia
Ние ще пропуснем коледното парти, че ощи не сме съвсем здрави, да не ви заразим точно за празниците. Весело изкарване на всички!

# 617
Здравейте. Ние се върнахме от снежна разходка  Laughing
Тинче, не знам какво се е случило, но звучи много страшно. Дано всичко е зад гърба ви и повече никога да не изживяваш такъв кошмар  Praynig Hug
На партито, и ние ще дойдем.
По празниците сме си тук, както всяка година.
Ането, Hug. Пусни клипче да видим колко е пораснала Али и как говори. Спомням си, че тя беше първото бебе, което показваше как прави кончето.....кога ли беше това Rolling Eyes!
Аз нещо не се сещам да й правя клипчета  Blush Имаме от лятото доста, а сега зимните месеци само малко снимки и никакви клипчета. Ноо ще трява да си поправя грешката. Клипчетата на Ванеса, които беше пускала са много сладки, тя е голяма умница, ноо ти си го знаеш  Laughing Hug

Искам да ви обещая, че 2010 ще е най-хубавата година за вас и за нас, звездите ми го говорят  Laughing

Ахаха еее хубави неща ти говорят звездите, Поли  Joy Дано да са истина  Laughing

# 618
 Какви близнаци бе, Поли, аз с Бела и още едно не знам как ще се оправя, ти близнаци ми прикачи:)) Бебчо е добре, расте си, мъж е все още, доктора одобри развитието му и аз съм доволна. Какво повече да напиша. Другия месец пак ще го гледаме. Каката дивее, иска да ми скача на корема, в редки случаи става една миличка и ми гали и целува корема. Много ми е сладка и понякога ми е мъчно, че сега изведнъж ще трябва да порасне и да стане кака, но така по-добре за децата. Ще са си другчрчета. Или поне така се надявам Mr. Green

Тинче, голям кошмар. На никого да не се случва Praynig Лили дано бързо се оправя и повече да не ви стряска. Много прегръдки за малката героиня!!

Обещаният сняг падна. Сега започвам да мисля как ще е пътя утре и вдругиден и да се моля да е изчистен, за да дойдем навреме на купона!

# 619
лелел какво да обърна.. цели два отговора ме изпревариха  това не ми се беше слу4вало да не казвам от кога....
Чили да се разписваш по 4есто навсякъде 4е даже и в чата ни липсваш......
 Тинче..... Hug Hug Hug дано вси4ко лошо е зад гърба ви... надявам се баща ти да е по добре ве4е....
Зори ,свекър ти оправи ли се ве4е...

Весело прекарване на партито  bouquet  много снимки да нащракате...

# 620
  • Тук и там
Поли, хубаво ти говорят звездите за 2010 г., остава това и да стане  Peace
И аз да честитя първият пухкав сняг, който засега ни задържа с 2-3 дни да не пътуваме както бяхме планували. А и нали Галя още не е съвсем здрава, та ще поизчакаме с гостуванията си  Wink
Ще чакам много, мноооооого снимки и клипчета от Коледното парти  Hug

# 621
Кики, Бела с това скачане на корема , да не си е избрала професията вече? Ще има да изражда бебенца  bowuu
 Смейте се вие, аз като малка исках да ходя до Луната и да си взема една звезда за вкъщи, те явно не издържали, взеха, че влязоха в контакт с мен Joy И сега се чудя на кой по- напред да предричам добрини и успешна година Crazy hahaha
Савина33, може пък да се оправите до неделя, дано Hug!

Ането, драго ми е , че ще се видим и с вас Heart Eyes

# 622
   Момичета, благодаря за подкрепата.     bouquet   Мислех да не ви затормозявам с такива неща преди празниците. Наистина беше много страшно. Аз бях сама и не знаех какво да правя. Действах по инстинкт. Преди подминавах такива теми, а сега търся да чета и да се информирам, за да знам как да реагирам. Това е кошмар, който не пожелавам и на най-големия си враг и се надявам повече да не ни се случва и на нас. Явно е получила фибрилен гърч, но пък нямаше висока температура. Събуди се с 37.8, без кашлица, без разстройство или повръщане. Не съм й давала нищо защото уж до 38.0 не се препоръчва температурата да се смъква с медикаменти. Просто я следях. На обяд беше с 37.4 и я извдох на разходка. Непривично за нея постоянно се обръщаше назад и искаше да се прибираме. Искаше да я вдигна на ръце, а тя е вървяла и по 2 километра без да иска да я носим. Прибрахме се и като почнах да я храня получи гърч. Няма да ви обяснявам какво се случи и какво преживяхме и двете. Сега е весела и си играе. Пие АБ. Меря температурата поне по 3-4 пъти от страх. Давам Панадол и при ниска температура. Какво стана тази година не знам. 2008-ма мина без нито едно боледуване, а тази година се разболя 3 пъти. Дано звздите да са познали и 2010-та да е изпълнена само с хубави моменти и всички да сме здрави.

# 623
Тинче, сърцето ми се обърна като прочетох! Пожелавам ви тези 3 болести да са всичките сега и за следващите 10 години поне!!!

На останалите парти-момичета пожелавам весело изкарване! Внимавайте какъв Дядо Коледа си поръчвате Simple Smile Не забравяйте, че сте с децата и е препоръчително Дядо Коледа да не се съблича.

# 624
  • София
Леле, Тинчеее ooooh! Миличките вие! Представям си какво си преживяла. Дано повече да не се повтаря! Детето на една моя приятелка беше получило гърч преди време, та от нея знам какъв кошмар е. При тях, обаче се оказа не фибрилен, а от обезводняване. Станал е при Т около 38. Хубавото е, че децата го израстват до около 5 годишна възраст. Момиченцето е вече почти на 5, а гърч е имала само един път, на около годинка и половина. Повече не се е повторил. Но майка й още не може напълно да се отърси от страха, който е преживяла.  Да е жива и здрава Лили и дано повече да не ви се налага да изживявате подобно нещо! Hug

# 625
Здравейте готини мартенски мамчета Hug
Ох,Тинче направо ме заболя сърцето като прочетох за това,което сте изживяли ooooh!Дано повече никога да не се повтаря Praynig
Ех, Полиии дано да си права с предсказанията си.Дай Боже ,за всички да е много здрава и успешна 2010г. Hug
  Ние сме добре,като изключим никненето на тия кътници.Всичко и е в устата.Дъвче си блузите,играчките,а най-добреи е,ако набара нещо метално Mr. GreenВечер се събужда с писък,явно много я боли :
Празниците ще сме си в къщи.На Коледа ние винаги празнуваме само с роднини,но като сме далече,сами.На НГ пак в къщи,но с приятели,защото имаме и татко,който има рожден ден,че е и юбиляр ooooh!
Пожелаваме Ви весело изкарване на празника утре.Веселете се и беснейте и за нас Hug.Дано другата година да можем да дойдем и ние Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet

# 626
  • София, Борово
Привет на всички  bouquet
Някой може ли да микаже къде точно се намира детския клуб и как се казва.

# 627
  • София, Борово
Тинче, понеже първопиша, а после чета... направо немога да повярвам какво сте преживяли...
Много съжалявам, толкова много ти се насъбра...
Прегръщам ви силно двете  Hug

# 628
Здравейте на всички!
Пожелавам на купонясващите утре - незабравимо парти   bouquet
                    на болничките - бързо оздравяване   bouquet
                     на Тинчето - никакви притеснения вече   bouquet
                      на Дианкините мъничета - много гушки и целувки   bouquet

Аз днес извадих обяда на беба от носа й  Rolling Eyes - всъщност, мислех, че има сополче, защото си бъркаше в нослето и не можеше да заспи, но с помпичката извадих едно грахово зърно !!! На финала тя го издуха, защото нослето й е миниатюра - я има 2/1см, я не!

Голяма е беладжийка, но и много самостоятелна - само крещи "Ась, ась" (аз демек) и иска сама да се обува, облича...Оплаках се преди време, че от 10 месечна се "храни" сама и не дава на никой лъжицата/вилицата и всяко хранене е последвано от къпане, миене на столчето, пода и хвърляне на дрехите за пране (и моля, не ми препоръчвайте никакви лигавници, за мойта са само работните гащеризони  Mr. Green)

# 629
  • София
http://www.talasamcheta.com/contact.htm

Диди това е клубчето намира се в района на Плиска

Общи условия

Активация на акаунт