Asi / Гордата Аси - 9-та тема

• 38 639
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • В тъмната гора.

Мишелка, няма ли да има днес серия по- рано в лапаче?

Вече друг качва сериите в Лапаче, не е моята позната...така, че и идея си нямам.

# 706
  • В тъмната гора.
Mishel , моля те, смили се над нас!!! newsm17

Направо ме разби с тези ББ. Никакви надежди не ни останаха!

ББ 69-70 епизод очаквайте безоблачни взаимоотношения м/у всички, До тогава зор и мъка.
Аз ревнах с глас, когато Демир се разболя, просто едва ми издържа сърцето.

# 707
Днеска се звъни на вратата,отварям аз и съседката ми сервира,че утре в 18 ч. ще имаме събрание на кооперацията.Ужас,първата ми мисъл беше за сериала,че и финала на сезона предстой.Какво да правя,казах и да ме извинят,ама съм много заета,имам си неотложен ангажимент. Crossing Arms hahaha

# 708
Мишелка, само като пишеш и аз като се сещам (забранила съм си да гледам) от сърцето ми кръв капе

Гале, като аз на рождения ден "Извинете ме, но имам работа" Simple Smile)))))))))

# 709
  • София
Добър вечер! Hug Hug Hug Hug Hug

# 710
Здравейте демировки ! Докато чакам новата серия ви поздравявам с едно клипче
http://www.vbox7.com/play:c8a8c55e&al=1&vid=3622813
Дано не е пускано.

# 711
# 712
Мишел, имам една молба към теб тъй като аз не мога, а и сега нямам никакво време и възможност да се опитвам да го правя,да направиш едно клипче от последните драматични серии, като използваш песента на Слави и Годжи "Жива рана". Ти си майстор в прилепянето на текст и видео в едно цяло. Мисля, че ще се получи нещо страхотно, защото текста е много подходящ за тяхното положение в момента. Плийз!

# 713
Незнам сега колко сме му набрали на Демир, но  ББ На мен ми идеше да го удуша като заряза Аси за 5 години след самоубийството на Мелек, 2-ри тиквеник след Ихсан, разбрал-недоразбрал fight smile3511 А иначе това за което каза Мишел  ББ Когато разбра, че е болен и се отказа да каже на Асия, че и е баща направо ме довърши, тъкмо с Аси бяха готови да и кажат newsm45 newsm45

# 714
  • между морето и небето
Kati52, с нетърпение чакам моментите като от снимките, ама кога?
Мишелка, само като пишеш и аз като се сещам (забранила съм си да гледам) от сърцето ми кръв капе

И аз, но трудно издържам. Особено след интригуващи ББ.

# 715
  • В тъмната гора.
Галка 05 ББ Аз пък ревнах с Керим, като разбра, така плака този човек, а после се напи до несвяст.
А в същото време Демир с ясното съзнание, че умира изживяваше последните си дни пълноценно с Аси.
Аз получих направо нервен срив, чак физически ми се отрази, това е нечовешко. Той така започна да живее...като обречен.

# 716
Галка 05 ББ Аз пък ревнах с Керим, като разбра, така плака този човек, а после се напи до несвяст.
А в същото време Демир с ясното съзнание, че умира изживяваше последните си дни пълноценно с Аси.

ББ Да, тогава също ревах, Керим така го изживя все едно на него са му казали, че е болен и умира cry С две думи - дръжте се, момичета, това сега нищо не е no Определено сценаристите на Аси са по-садистично настроени от тези на 1001 нощ #2gunfire #Cussing out

# 717
  • В тъмната гора.
Аз чакам ли чакам Севи да преведе материала на Дафи,
а тя мойта джанъмка си имала нова страст, слага си снимчици в съседната тема.

# 718
Да,бе аз се поставям на мястото на Аси.ББ и все се питам дали бих била в състояние да простя подобно нещо.Ако мен ме изоставят и то без да съм виновна,а само от липса на доверие.Не знам дали любовта ми,би била в състояние да преодолее такова предателство от страна на любимия човек. Thinking

# 719
Да,бе аз се поставям на мястото на Аси.ББ и все се питам дали бих била в състояние да простя подобно нещо.Ако мен ме изоставят и то без да съм виновна,а само от липса на доверие.Не знам дали любовта ми,би била в състояние да преодолее такова предателство от страна на любимия човек. Thinking

И аз това се чудя, ББ А Демир не стига, че е виновен, ами и го раздаваше сърдит, че не му била казала, че е бременна, а тя като се опита няколко пъти да му каже, той не и позволи fight fight fight

Общи условия

Активация на акаунт