Asi / Гордата Аси - 9-та тема

• 38 640
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Ще помоля някой да пише с ББ, какво ще стане утре, защото ще колабирам. От одеве рева и мъжа ми се чуди какво става.
Ваня, ако искаш това е от утрешния епизод - но не е преведено.
http://www.youtube.com/watch?v=RSFviEt0dFk&feature=related - има неизлъчвани кадри!
и аз сега си пускам да го гледам, че незнам дали ще ми издържат нервите до утре  Peace

# 691
  • Бургас
аааааааааа Морганчето сакън!!! Недей да се ядосваш ,наистина понякога е дразнещо да повтаряш едно и също.Аз се засрамих като не се съобразих с другите и знам ,4е за в бъдеще няма да се повтори.Може и с останалите да е така.Едва ли някой ще продължи,ако вижда,4е останалите не желаят.По-скоро е небрежност и невнимание.

Недей да се ядосваш Hug

# 692
  • plovdiv
моля ,ви кажете кои епизод по българската номерация беше?

# 693
47 ако не се лъжа...
ББ : Та на въпроса утре или вдругиден ще го убият Джемал Ага

Тази Мелек нещо умно да каже в разговора с брат си добре му каза, че не постъпва добре  #Crazy ..

# 694
  • София
47 ако не се лъжа...
ББ : Та на въпроса утре или вдругиден ще го убият Джемал Ага

Тази Мелек нещо умно да каже в разговора с брат си добре му каза, че не постъпва добре  #Crazy ..

ББ трябва да е утре Hug

# 695
Ей,да идва утрешната серия,че тази днеска ми изсмука всички емоции от сърцето! #CrazyТия двамата изобщо няма да ги коментирам то бива мъка,мъка,ама чак пък толкова. #2gunfireЕгати,че мен като са ме зарязвали чак толкова не съм го преживявала. dohБез сърце останах от тези серии. CrazyЕдинствено се разсмях Керим като каза,че госпожа Нириман феминиска станала. Joy hahaha

# 696
Морганче мерси,че ме поправи Simple Smile Абе да се развива вече действието ,че тези депресии ми идват в повече:)
Искам аз да задам един въпрос: ББ : Нали Зия каза на Гонджа да живеят в Антеп,но след това ги гледах,че си бяха в чифлика . Как ще размисли Зия явно съм пропуснала този момент. Малко ми е глупав въпроса ама..

# 697
  • София
Ей,да идва утрешната серия,че тази днеска ми изсмука всички емоции от сърцето! #CrazyТия двамата изобщо няма да ги коментирам то бива мъка,мъка,ама чак пък толкова. #2gunfireЕгати,че мен като са ме зарязвали чак толкова не съм го преживявала. dohБез сърце останах от тези серии. CrazyЕдинствено се разсмях Керим като каза,че госпожа Нириман феминиска станала. Joy hahaha

Да идва ама оная част хубавата след 18 часа.

# 698
  • В тъмната гора.
Ооооооо, мацки моля ви се....стига сте ревали....безумията на героите продължават с пълна сила и във втори сезон.
Абсолютни големи безумия....просто не се издържа.

За тези, които са гледали напред и не са разбрали какво става

ББ Демир разбра за участието на Али в неговото арестуване... и го разбра преди да се ожени за Мелек.
Между другото той и го спомена, ама тя нали е шматка и се поддаде на манипулациите на Али.
До 45 епизод съм, горе-долу до края му..........ееееее ама какво е това бе, всички се обърнаха да не казвам с какво нагоре.
Той Ихсан им го каза на Аси и Демир на терасата, когато му казаха, че се развеждат...и той искал, и оная и тя....Той им каза - " защо казахте на сватбената маса "да" след като ще се откажете от обета си след два дни...толкова ли е лесно..да не бяхте се женили.

А Керим е простак, какво му стана на този пудел бе, много лошо се държа с Дефне, направо я направи на парцал.
Отиде с ясната представа, че ще прави секс с госпожицата в хотелската и стая, поцелува се, понатиска се ...и после...не не мога, имам жена. На другата сутрин я чака пред хотела с колата си.
Дефне как му прости в последните серии незнам, аз ако съм ...да изчезва.

# 699
  • Бургас
Аз ги подпуках сериите наред от 34та нагоре Laughing  Пусти му турски не разбирам нищо Joy

Един въпрос към напредналите: Ясно ми стана,4е утре ще обвинят Демир4о,4е е застрелял дядката,а кой всъщност го уби????

# 700
Като гледам какво сте писали, незнам как ще изгледам днешната серия #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Но пък да мислим позитивно все пак bowuu

Мишелка, няма ли да има днес серия по- рано в лапаче?

# 701
Аз ги подпуках сериите наред от 34та нагоре Laughing  Пусти му турски не разбирам нищо Joy

Един въпрос към напредналите: Ясно ми стана,4е утре ще обвинят Демир4о,4е е застрелял дядката,а кой всъщност го уби????

Не си разбрала правилно.ББ Утре брата на Зейнеп убива Агата.А Демир го арестуват чак на сватбата с Аси,защото Али подхвърля улики в дома му.

# 702
  • Бургас
аааааааааааааааа моми4ета неам нерви Naughty Мишел като про4етох какво си разказала взех важно решение- директно отивам да гледам отново и отново и отново 46 серия newsm26 newsm26 newsm26

Изобщо супер дразнещо са го направили сценаристите,то бива бива....от време на време трябва да вкарват и любов,не само да се разминават...то е готино,ама до една степен...преля 4ашата #Cussing out

# 703
  • между морето и небето
Mishel , моля те, смили се над нас!!! newsm17

Направо ме разби с тези ББ. Никакви надежди не ни останаха!

# 704
  • Добрич
И аз  чакам днешната серия с нетърпение. Моля Ви ако я има някъде качете я Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт