Отговори
# 120

Честита племенничка мила АДИ, нека расте  здрава, послушна, добричка и мнооого красива.. Hug

# 121
  • Пловдив
Здравейте и от нас wavey

Изабелка ,мерси за кафенцето.Сръбвам си аз тука от една чашка по цял ден-не мога да смогна да го изпия на един път hahaha.
Не се самообвинявай,миличка,след като има възможност някой да ти помага Peace.Така е под-обре ,отколкото все някой да е ощетен.Както се получва при нас-колкото и добре да се опитвам да се организирам.За жалост не мога да се клонирам.И аз все си повтарям думичките на Троли,че децата са най-прекрасното нещо на света,че това е времемето,посветено на нас си,гушкам ги,целувам ги и им се радвам и се опитвам да не се поддавам на настроенията си и на хормоните,защото след това се чувствам най-ужасната майка на света Cry

Златомирка,ще се оправиш.Ще видиш колко е весело Crazy.При теб минаха ли вече неразположенията?Щях да ти казвам и за афтичките-би могла да заведеш малкия при зъболекар да ги намаже с Ваготил-лекарство,от което изсъхват много бързо(питах мама,която е стоматолог Wink).Дано бързичко минават Praynig

Елени,хайде започни ти със някой спомен,че нещо май не те чуха. WhistlingАз ще изчакам малко,че нали и без това доскоро ви пълних главите с моите бременлински трепети. Hug

......
Само да ви се оплача,днес сутринта какъв ужас изживяхме-чаках майстори да дойдат да сменят дограмата на единия прозорец,бях помолила сестра ми да дойде,за да е с мен.Тя се обади,че идва и ми заръча  да сложа да и сваря кафе.аз включих котлона малко по-рано и почнах да мия кафеварката и докото бях с гръб към фурната Криси,си плъосна ръчичката отгоре.Много си възглавничките на трите пръстчета,не спря да плаче и аз с него.Нали се сещата,че после майстори,сестра ми ,дограми-мограми-всичко се стовари на един път и всичко това ,съпровдодено с непрекъснатия плач на дете,направо ми идеше да потъна вдън земя.Накрая и Диана се събуди и се разрева и картинката беше пълна.Криско веднага го намазах с олио и после Дефламол дано да не станат големи мехури.Изобщо,чувствам се ужасно Confused
Сега сестра ми го изведе навън малко да се разсее и каза ,че уж се е успокоил,но ми е много мъчно за него.

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 17:58 от Mirkam

# 122

Малко рошлички от мен... Laughing

МИРКАМ..Дана минат по-бързо мехурчетата от изгореното...Да го цункаш от нас... Heart Eyes

ЖАСИ...Много са ти хубавички и двамата ... Heart Eyes

Мерси , че питате за нас ,РОСИ, АВИ... Heart Eyes Heart Eyes
ВАЛ....Разпиши се моля днес... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 01:26 от бубето 29

# 123
Бубе, прекрасни са просто!!! Онемявам всеки път, когато видя тази красота, умножена по две.

Ади, честита племенничка. Пожелавам много щастие и късмет на звездичката!

# 124
Ех по изчетох ви най накрая.
Бубче слънчеви рошлички си имаш. Греят, греят.....
Ади честито леличко. Да ви е голяма радост Звездичката.
Честит имен ден на патерици.
Честито и на всички които са имали повод докато ме нямаше.
Много работа в последно време имам. Напрежението ми идва в повечко.
Приготвяме се и  за пътуването другата седмица.
Малката е залепена за мен. Снощи баща и я слага на гърнето, сяда на табуретката до нея да я пази/че още докато пишка и става/ и тя му вика "Татии маха, маха /тупа табуретката и продължава/, нашее, наше мамо седи" Laughing Аз я питам тати къде да седне, а тя "Тати таамм /и сочи най далечния фотьойл/ Simple Smile

# 125
Бубе тъкмо щях да те порицая заради предпоследния ти пост, ама гледам в последния си се поправила Hug Ох, тези синеоки, руси прелести.....
Златомирка, мисля те всеки ден  Hug  Обещавам скоро да постна снимки Peace
Изабелка, ти за мен си майка героиня!!!!Толкова много си преживяла през последните 3 години.... Нека Евичка е при баба си - ти имаш нужда от истинско възстановяване и много спокойствие Hug Стискам палци бързо да преборите коликите, запушеното носле и евентуалните коки Praynig
Жаси, следващият път Hug
Ох миличкия Криси, дано вече е поотминала болката Sad Миркам  Hug

За пубертета - за кой да ви говоря по-напред - за бебешкия или реалния.... #Crazy Луднала съм - Алекс е неузнаваема хала, с претенции в ОБЛЕКЛОТО!!!!(нали е правен за момиченце). Като дойде време за обличане и събличане ми иде да хвана гората. Носи си дрехите, които иска да му облека! Ако аз реша нещо друго - настава рев, който не спира 30 мин. Толкова успях да издържа. Поне му излязоха всички сополи за тези 30 мин hahaha А за Боби - не е нужно да казвам че ни тресе другия пубертет. Добре че има хубави бои за коси, че иначе съм се сбабичосала за отрицателно време Whistling
За памперса - ние ще си го носим до първи клас. Алекс казва "аку" само като се наака и ми прави напук!!!

Златинка, обясни му, че това е нормално. Съня помага да растат всички органи, така порастваме големи. Знам че звучи тъпо, но поне аз така обясних на Боби това явление навремето Peace

# 126
Ади,честита ти принцеска!Да е жива и здрава племенничката ти! Heart Eyes Heart Eyes Hug
Бубе,.....ах Бубе няма такива красоти просто.....още въздишам Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesНо ти си толкова красива ,че то няма накъде просто и дъщерите ти да не са Hug
Златинка,за другото не мога да ти помогна,но за памперса наистина чаршафче ще ти помогне.В аптеките продават за възрастни против напикаване и са хубави големи  ине скъпи.А иначе Карина я отказах от пампата като започнах в началото да я вдигам както спи и да я слагам на гърненце  в леглото.Така даже и не се събуждаше.Първите дни я изпишках на всеки 2-3 часа.После намалях,но все още абсолютно всяка нощ я изпишкам в 1часа.Когато започнеш да спазваш едни и същи часове детето само започва да се уреголира.Дано съм обяснила разбираемо и успех миличка Praynig
Роси,и аз с голямо нетърпение чакам Преди и След Heart Eyes Hug
Изабелко,не се обвинявай...възползвай се колкото можеш.Нещата после ще си дойдат намястото. Heart Eyes Hug
Миркам, Hug Hug Hugмного боли,ама и на Ани и се случи неотдаван.Мажи непрекъснато с Дефламол.Много помага и дано скоро ви мине Praynig Hug
Простете,че много изтървам.Но ме чакат да строим замъци Grinning

# 127
Бубе, забравих да ти кажа, че имаш страхотен аватар! Много си хубава Hug Мъжът ти трябва да е най щастливият, щом живее сред такова красиво женско царство Heart Eyes
Кас,  мило, много ме замисли  newsm78..... разглеждах снмимките ти и попаднах на едно албумче Априлки 2010... Да не ставате петима  preggo stork-boy?

# 128
Лелеее..... ooooh!  Не ме карайте да се изчервявам момичета, сменям го веднага... hahaha

Мерси ... Embarassed  Heart Eyes  Вчера Вики реши да снима, снимките са нейни и на бебките и тази ...Случайно ме е хванала да се смея.... Outta Joint

КАС...Кажи бързо какво е това нещо сега, не можем да заспим иначе и  СЛЪНЦЕТО трябва да сервира кафета цяла нощ... Mr. Green

РОСИ, това мисля са аватарите на тези,които са разглеждали албума,
но...нека си каже КАС... Laughing

ВАЛ...Как сте .. Heart Eyes

ТОНИИИИИииииииии..  ruporuu .......Как сте , драсни някое редче.. Heart Eyes

АНЕЛИ 29 ....Нямаш ли малко всободно време да пишеш тук, пиши как сте, стига си ни чела така тайничко .... Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 23:06 от бубето 29

# 129
Здравейте и от мен  Laughing Hug
Ето ме бе Бубенце  Hug. Чета ви всяка вечер, но понеже при нас е все едно такова спортно, монотонно ежедневието няма
с какво да се похваля  Rolling Eyes.
Дани си е добре и за моя радост поне за сега е здрав и понесе стоически студовете които ни налегнаха и тук . Вече е любимец на всички тифози и си го нарекоха за талисман на отбора  hahaha. Научи се да казва '' белла мамма'' и ''белла тата'' италианчето ми то  Heart Eyes. И нали е заченато тук, любимото му ястие са тортелините и спагетите  Crazy.
И ние с гърнето сме до никъде , но имам някаква надежда, че другото лято евентуално можем да махнем памперса  Rolling Eyes.
Ади, честита ти племенничка! Да е здравичка и много да ви радва   bouquet!
Кас, душко, за какви изненади иде реч  newsm78? Бързо пред строя с обяснение  hahaha

Бубенце, Вяра и Вели ми се струват много пораснали и още по-къдрави от последния път  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Сладурки малки. Само да ми паднат някога  smile3508.
Изабелка, малката Ина е прелестна и е фотокопие на..... сестра си  Laughing . Но искам да кажа, че на снимките които видях изглеждаш страхотно , браво на теб, въобще не си личи , че си раждала  Shocked. Пожелавам ти бързо възстановяване  Hug и дано от самото раждане ти остане само хубавия спомен, защото наистина може да доведе сериозни психически травми ( даже мисля, че имаше такава тема в главния форум). Не се самообвинявай за Ева. Много от нас изпитват такива чувства , когато се налага да оставяме децата на бабите да ги гледат  Peace. И на мен ми е много тежко, че в момента голяма част от грижите за Дани поема майка ми ( да ми е жива и здрава за помощта), а аз вечер съм толкова уморена, че даже немога да му се нарадвам, но това е ситуацията ни в момента , какво да направим  Tired.
Миркам, леле какво сте преживели  Sad. Дано не станат мехури.

Троли невероятни снимки  Heart Eyes. а и моделката Вив е разкош отвсякъде  Heart Eyes.

Голди  Hug Hug Hug .

Росинко, чакам ви мила тук , а сър Алекс май и той лееееко италианец ще дойде с тия претенции в обличането  hahaha hahaha hahaha.

Ох, и друго исках да пиша  newsm78. Нищо следващия път ....
Момичета стискайте ми палци ( пак се започна  Crazy) за утре вечер ! Дано да направим приятна изненада  Praynig

Ето едно пране на Дани

На всички много  Hug Hug Hug

# 130
Ха Добро утро  от мен!

Чета ви редовно , но при нас е малко спечено и не мога да открадна време за писане. След неделната Т. Иици направи страхотно разстройство.Овладяхме Т. още в понеделник. Вечера  обаче имаше 20 изхождания, които много сериозно ме тревожат.Докторката каза , че е вирус . Борим го с Хидрасек и хидратин алфа. През всеки 5 минути му поднасям по лъжичка вода или електролитен разтвор , за да не се обезводни.Иначе детето е добре: играе , катери се , смее се. Има апетит и по цял ден стои пред хладилника и вика "папам". На хладилника му свалихме дръжката , защото си го отваря и си краде непозволена храна.Диетичното меню изобщо не утолява глада му.Днес сме на проверка ..Да видим до къде сме Thinking.
 С приказките Ици е доста назад.Казва много думи , но изречение все още не е направил ./Ако не се брои въпросът "Кой е?"/.Когато го питаме как се казва , отговаря "И".Изиобщо думите ги съкращава до една- две срички.Виж в двигателно отношение е отличник , няма място ,където не се е покатерил.
Гърнето беше напълнено едва преди няколко дни. Иначе пишка в тоалетната ,акането беше само в гащите до скоро. Но вече имаме няколко попадения в цокалото.
Ади , честита ти племеничка ! Да  ежива и здрава !
Много хубави снимки разгледах.
 Hug на всички и бъдете здрави!

# 131
 Камчиано чързо г опреборвате тоя гаден вирус. Sick Praynig Heart Eyes
Честно след вчерашните новини вече направо ми се е изправила косата #Crazy.И нямам пред вид съгражданката ми на г. с бебе / честно казаноза циганите си е толкова нормално.Не виждам по-голяма глупост дете и детето му оето роднините искат да обгрижват/при тях бабите казват на майките кога да кихнат даже/ да ги пратят в социален домкъдето всички са тотално необгрижени!/ ама това е извън темата.За  2 смъртни случая от свинския грип.Като знам колко тежко изкарахме най-нормален грип  и не ми се мисли за друг Sick
Момичета от известно време си мисля да ви предложа но все забравям.Хайде да се организираме и да направим петиция  или просто да пуснем протесно писмо/ по-компетентите да кажат какво?/ относно прикриването на страничните реакции от прилагането на ваксините!Не може масово лекарите да крият за страничните реакции!!!!
И да питам аз newsm78 Росалинке Heart Eyes, душо мила в какъв филм ме вкара бе златна! hahaha Как ще съм бременна без първо на вас да кажа?!Че аз дето се вика и запек да имам, първо на вас казвам то представи си такава хубава новина Joy Иначе и аз като Изабелитка съм с ипоръчала за следващата фурна близначки,ама може и четиризначки пък ще и дам двете Wink.
Изабелко, Heart Eyes Hug
Та Бубето  е права,това са албумите на тия дето са ми гледали профила. Heart Eyes
 Heart Eyes
 Hug, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще стискам ,че и цялото тарталетско войнство в едно с мен!

# 132
Привет HugПрелитам набързо smile3535преди работа.
Камчи,звучиш ми по-добре,дано бързо се оправя Ицко HugЩом го кара на белички е добър знак Peace
Тони,хубаво,че се разписа  Hug,ама у вас като простираш,само по една дреха ли закачаш на простора? Mr. Green....Разбира се,че ще стискаме палци,винаги,когато е нужно Hug
Бубе,страхотни са принцесите ти.Наистина изглеждат много големи,Стела им вика "каки,каки!" hahahaвсъщност като се замисля,наистина са и каки Laughing
Кас,милоооо,не мож да се засечем в последно време CrazyАко предприемете петиция съм първа писта Peace....Не може така.Уж за хубаво ходим,а само си разболяваме децата,въпреки,че при нас е нямало усложнения,ще гласувам.Много съм разтресена от историята на приятелката на Камчи Confused
За нас:
Добре сме,тресе ни т.нар "пубертет",но виждам,че не сме само ние и не се притеснявам Simple SmileС търпение и повече обяснения,засега се крепим Grinning.
Имаме си зайче,след дълги молитви от страна на Стела,накрая и угодихме.Сега е щастлива,гали го и казва"мекооо"...голяма игра пада Mr. Greenзаека скача,Стела го гони....веселба Mr. Green
Хайде,лек ден!

# 133
Влизам само да ви се оплача. че Люко буха като магаре от вчера. Ама така, от дълбоко. И с храчки, чак се дави и повръща. Днес ще го водим при педи. Давам му Флудитек, Вит. Ц, АД ЛИКУИД, Панадол и .... май само това за сега. А, и Ями беърс. Обаче не виждам резултат от всички витамини и имуностимуланти. Днес ще купя клеева тинктура. Не съм давала до сега. Я ме светнете как се процедира с него. Може ли да се пие, че посмъртно не мога да капя капки в носа.

# 134
Влизам само да ви се оплача. че Люко буха като магаре от вчера. Ама така, от дълбоко. И с храчки, чак се дави и повръща. Днес ще го водим при педи. Давам му Флудитек, Вит. Ц, АД ЛИКУИД, Панадол и .... май само това за сега. А, и Ями беърс. Обаче не виждам резултат от всички витамини и имуностимуланти. Днес ще купя клеева тинктура. Не съм давала до сега. Я ме светнете как се процедира с него. Може ли да се пие, че посмъртно не мога да капя капки в носа.
Може и да греша,но при нас грипа беше с такива симптоми.Дълбока мокра кашлица и температура по-късно.Почвай по-скоро Осцилокоцинум, и не спирай имуностимулантите.Лошото на грипа е,че блокира имунната система и започват да я атакуват други инфекции.Така че,даже и да виизпишат АБ,продължавай и др. неща.
Клеева т-ра-2,3 капки разтворени във вода,сок или каквото пия и му даваш 3,4 пъти през деня.
Лени,ами наистина трудно е засичането тия дне...имам разни ангажименти.Нищо аз нали знаеш,че чета Wink Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт