Честита племенничка мила АДИ, нека расте здрава, послушна, добричка и мнооого красива..

.
.Така е под-обре ,отколкото все някой да е ощетен.Както се получва при нас-колкото и добре да се опитвам да се организирам.За жалост не мога да се клонирам.И аз все си повтарям думичките на Троли,че децата са най-прекрасното нещо на света,че това е времемето,посветено на нас си,гушкам ги,целувам ги и им се радвам и се опитвам да не се поддавам на настроенията си и на хормоните,защото след това се чувствам най-ужасната майка на света 
.При теб минаха ли вече неразположенията?Щях да ти казвам и за афтичките-би могла да заведеш малкия при зъболекар да ги намаже с Ваготил-лекарство,от което изсъхват много бързо(питах мама,която е стоматолог
).Дано бързичко минават 
Аз ще изчакам малко,че нали и без това доскоро ви пълних главите с моите бременлински трепети. 
Ох, тези синеоки, руси прелести.....
Обещавам скоро да постна снимки 
Стискам палци бързо да преборите коликите, запушеното носле и евентуалните коки 

Миркам 
Луднала съм - Алекс е неузнаваема хала, с претенции в ОБЛЕКЛОТО!!!!(нали е правен за момиченце). Като дойде време за обличане и събличане ми иде да хвана гората. Носи си дрехите, които иска да му облека! Ако аз реша нещо друго - настава рев, който не спира 30 мин. Толкова успях да издържа. Поне му излязоха всички сополи за тези 30 мин
А за Боби - не е нужно да казвам че ни тресе другия пубертет. Добре че има хубави бои за коси, че иначе съм се сбабичосала за отрицателно време 

Но ти си толкова красива ,че то няма накъде просто и дъщерите ти да не са 

много боли,ама и на Ани и се случи неотдаван.Мажи непрекъснато с Дефламол.Много помага и дано скоро ви мине

Не ме карайте да се изчервявам момичета, сменям го веднага...
Вчера Вики реши да снима, снимките са нейни и на бебките и тази ...Случайно ме е хванала да се смея.... 

.......Как сте , драсни някое редче.. 

. Чета ви всяка вечер, но понеже при нас е все едно такова спортно, монотонно ежедневието няма
. Научи се да казва '' белла мамма'' и ''белла тата'' италианчето ми то
. И нали е заченато тук, любимото му ястие са тортелините и спагетите
.
!
? Бързо пред строя с обяснение 
. Сладурки малки. Само да ми паднат някога
.
и дано от самото раждане ти остане само хубавия спомен, защото наистина може да доведе сериозни психически травми ( даже мисля, че имаше такава тема в главния форум). Не се самообвинявай за Ева. Много от нас изпитват такива чувства , когато се налага да оставяме децата на бабите да ги гледат
. И на мен ми е много тежко, че в момента голяма част от грижите за Дани поема майка ми ( да ми е жива и здрава за помощта), а аз вечер съм толкова уморена, че даже немога да му се нарадвам, но това е ситуацията ни в момента , какво да направим
.
. Дано не станат мехури.
. а и моделката Вив е разкош отвсякъде
.
.
.
. Нищо следващия път ....
) за утре вечер ! Дано да направим приятна изненада 

.
на всички и бъдете здрави!

.И нямам пред вид съгражданката ми на г. с бебе / честно казаноза циганите си е толкова нормално.Не виждам по-голяма глупост дете и детето му оето роднините искат да обгрижват/при тях бабите казват на майките кога да кихнат даже/ да ги пратят в социален домкъдето всички са тотално необгрижени!/ ама това е извън темата.За 2 смъртни случая от свинския грип.Като знам колко тежко изкарахме най-нормален грип и не ми се мисли за друг 
Росалинке
, душо мила в какъв филм ме вкара бе златна!
Как ще съм бременна без първо на вас да кажа?!Че аз дето се вика и запек да имам, първо на вас казвам то представи си такава хубава новина
Иначе и аз като Изабелитка съм с ипоръчала за следващата фурна близначки,ама може и четиризначки пък ще и дам двете
.

,
ще стискам ,че и цялото тарталетско войнство в едно с мен!
Прелитам набързо
преди работа.
Щом го кара на белички е добър знак 
,ама у вас като простираш,само по една дреха ли закачаш на простора? 
всъщност като се замисля,наистина са и каки
Ако предприемете петиция съм първа писта
....Не може така.Уж за хубаво ходим,а само си разболяваме децата,въпреки,че при нас е нямало усложнения,ще гласувам.Много съм разтресена от историята на приятелката на Камчи
С търпение и повече обяснения,засега се крепим
.