Днес,рано сутринта станах леля на малка Звездичка и съм мноого щастлива.Малката се казва Звезделина и е с чудесните мерки 3500 и 50 см.Почерпете се за нейно здраве

Много са ти хубави дечицата,а Свилка е невероятен чаровник!
Изненадахте ме,не подозирах че има връзка между Царя и Викито....
Да расте здрава и послушна малката звездичка
Да и носи късмет звездното име 
.... какви са тези снимки от БУРГАС????? И от последните два-три дни.... как не те е срам да не се обадиш!
Имаш голяма черна точка... Иначе сте големи сладури - Свилката е много порастнал!
Избрали сте най-личната мома 

,макар че (много тихичко го казвам
)-коликите като че ли понамаляха,баткото като че ли мънинко по -малко ревнува-е пак се опитва да я докопа,но поне се заслушва в думите ми малко повече от преди и мънинката спинка повече.Така че ,има светлина в тунела.Прегръдки 

.Ами заиграх се с една игра Farmville и денонощно съм там, ужас.
.

,с триста зора се забърсваме с мокра кърпа а понякога и това не дава,направо вече ще полудея с него.
Ева я гледа майка ми,води я през деня при нас,а вечер си я прибира и се грижи изцяло за нея.
Тежи ми обаче,че детето се обърква,и се е привързало към
моя най-голям кошмар! Та сега в сряда ще я водя да и вземат посявка,защото педиатрите се съмняват че е стафилококова инфекция.Като четох инфо по въпроса и на мен ми се струва че е точно това...... 
Спирам
Нали и аз по вашите стъпки вървя. 
А за бибата не знам и ние го имаме този проблем ама за сега не го мисля много.
ама аз да си кажа афтите позавяхнаха ,ама сега ново двайсет сополи.Ама спирам до тук че не ми се говори за болести
Аз съм добре сега си наваксвам с храната , постоянно нещо дъвча ама сега ми е позволено
Хайде и аз се нареждам за снимки.Голяма мечта ми е да си имаме къща.