Отговори
# 105
Момичета,влизам много набързо,понеже съм много развълнувана и не мога да пиша...
Днес,рано сутринта станах леля на малка Звездичка и съм мноого щастлива.Малката се казва Звезделина и е с чудесните мерки 3500 и 50 см.Почерпете се за нейно здраве

# 106
Жаси,страхотен малък мъж  Heart Eyes Много са ти хубави дечицата,а Свилка е невероятен чаровник!

Честито на всички празнуващи днес!!!
Пух,честита ти снаха на   bouquet Изненадахте ме,не подозирах че има връзка между Царя и Викито....
Щом се обичат,нека се вземат  Laughing

От няколко дни все се опитвам да се включа,ама не става...Още немога да влезна в час...

# 107
Ади, честита розова радост Simple Smile Да расте здрава и послушна малката звездичка Hug Да и носи късмет звездното име Peace
Жаси, да е порицая ли пред строя  #Cussing out.... какви са тези снимки от БУРГАС????? И от последните два-три дни.... как не те е срам да не се обадиш!  Naughty Naughty Naughty Имаш голяма черна точка... Иначе сте големи сладури - Свилката е много порастнал!
Пух, чакам 1-ви епизод на пухкавата куул-ска сапунка hahaha Избрали сте най-личната мома Hug
Ави, Мери, утре ще ви звънна. Хич не ми звучите добре Sad
Кас-че, как мина градския празник?
Сиянка, как се справяш мила? Ина слушка ли?

Влизам в банята, докато не съм заспала права Heart Eyes

# 108
ЧЕСТИТО НА НАЙ-ЩАСТЛИВАТА ЛЕЛЯ ДНЕС !

Жива и здрава да ви е малката звездичка,много щастлива и обичана да расте  Hug

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Роси,във филма съм от всякъде - колики,повръщане,стафилококи.... ревност,какво ли още не  Laughing
У нас е весело  Laughing Laughing Laughing Денонощен купон!

# 109
Aди ,честита ви Звездичка!!! Да расте здравичка и послушна и много да ви радва !!!

Жаси,много са ти хубави децата Heart Eyes Hug И аз се зачудих какви са тези бургаски снимки  Rolling Eyes
Изабелка , ще се справиш, в началото е най-трудно  Hug
Роси, ще се чуем утре  Heart Eyes Hug

# 110
  • Варна
Честито на щастливата леля.   bouquet
Роси вчера бяхме във Бургас,за около 4 часа.От 10ч. до към 14ч.Оставихме мъжо да гледа писта"Бургас",а аз с децата обикалях центъра и Морската.Нямах никакви телефони на бургазлийки и се оглеждах за познати физиономий,а и според мен беше доста раничко да притеснявам някой.Следващия път обещавам да се обадя.Тръгването ни беше доста инцидентно.Аз самата не знаех дали ще ни огрее разходката. Mr. Green
Изабелка надявам се съвсем скоро да влезеш в ритъм и да ни кажеш как сте и да пуснеш малко снимки. Hug
Аз докато не се включвам често,то днес имам вече 2 поста. Crazy

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:23 от жаси

# 111
Честита Звездичка на леля Ади! Да расте здрава, умна и красива!  Hug
Роси няма къде да ми звъннеш  Confused Иначе имам огромна нужда да се чуем.
Впрочем днес е празник и на Айтос, не знам как са избрали Димитровден за празник на два съседни града, но няма лошо. По случая имаше веселби, концерти, завършиха бързо ремонта на центъра и стана приказка.
Жаси много са ти хубави рожбите!  Heart Eyes
Пух затаих дъх за развръзката  Hug

# 112
  • Пловдив
Ади,нека и в тази тема да ти честитя малката племенничка.Да е жива и здрава и да има много късмет в живота Hug

.....
Изабелке-и аз го гледам същия филм Joy hahaha,макар че (много тихичко го казвам Whistling)-коликите като че ли понамаляха,баткото като че ли мънинко по -малко ревнува-е пак се опитва да я докопа,но поне се заслушва в думите ми малко повече от преди и мънинката спинка повече.Така че ,има светлина в тунела.Прегръдки Hug

# 113
Ади,да ви е честита,малката Звезделинка!Да расте жива и здрава и много да ви радва!Много здраве на сестричката,бързо да се възтановява  bouquet
Жаси,много са сладки децата. Heart Eyes
...................
Ей хора,чухте ли 11годишната майка от Сливен? Confused

# 114

Добро утро! Днае аз съм с кафето ! Да ви е сладко...  Heart Eyes

Ели,сега ги гледам роднините на 11 годишната майка.Цигани,големи сладури са.... смях се от сърце.
Какви отговори дават само на интервюиращата  Laughing

Охххх  ooooh! бабата била на 27 г. и си искала ВНУЧЕТО да си го гледа  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 09:01 от izabela®

# 115
  • София
                                    Ади, честита ви принцеса!
      Нека да е здрава, да расте щастлива и безгрижна!

Жаси, гледам Свилката е наредил всички зъбки! А каката е много сладка с очилата!
Мери, тогава честито и на вас!
Пух, момата ми е срамежлива...  Embarassed
Изабелка, дано скоро се наредят нещата при вас, та да можеш и ти да си почиваш повечко.

# 116
Ади честита принцеса. Много щастие на цялото семейство.
Изабела щом и кафе поднасяш добре си значи. За успокоение и аз съм в същия филм. Вив сякаш не ме притеснява толкова, свикнах и на повръщането и на НЕспането и на киселините, знам че ще отмине всичко скоро и гледам да и се насладя изцяло, че не знам дали ще има трети тур:)
Повече ме притеснява Лео. От едно сравнително спокойно дете стана ужас. С бебето е много внимателен(ако изобщо и обърне внимание) но иначе е един малак ужас. Тръшка се за всяко нещо, залепен е за мен и ако не му обърна внимание на секундата става много лошо. Много ми е мъчно...измъчвам се, чувствам се сякаш съм го зарязала а той има нужда от мен. Както и да е, знам че и това е период и просто трябва здрави нерви да се издържи. Но иначе децата са такова богатство, не спирам да им се радвам дори и когато нямам сили са се усмихна.

# 117
Здравейте,аз пак нещо се залутах някъде,и съм пропуснала доста  Blush.Ами заиграх се с една игра Farmville и денонощно съм там, ужас.
Изабелка обожавам го това кафе благодаря ти много Heart Eyes.
АдиЧЕСТИТА ВИ ПРИНЦЕСА,ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,ДА РАДВА МНОГО ЛЕЛЯ СИ Hug  bouquet
Аз да ви се оплача,моят син немога и немога да го науча сутрин като стане да си мие зъбките и очичките преди градинка Sad,с триста зора се забърсваме с мокра кърпа а понякога и това не дава,направо вече ще полудея с него.
Дани пък не се отказва от бибероната,оптваме се но голям рев пада ''буба та буба''.
А сега да питам мъжките майки Ванко напоследък много се сърди като му стане чурчето,казва че не му е приятно да прави така и ме пита защо става така и аз незнам какво да му отговоря моля помогнете ми.А вечер още спим с памперс понеже се начурква,и сега му пречи памперса и не го иска.Давайте съвети Hug
Засега това е от мен,лек ден.

# 118
О,Троли,аз вас двете с Мира съм ви признала! Ако бях на вашата гара,сигурно вече щях да съм полудяла.
Много съм лигава,признавам си  TiredЕва я гледа майка ми,води я през деня при нас,а вечер си я прибира и се грижи изцяло за нея.
Аз само и се радвам и си я гушкам,това е което правя за нея  Blush Тежи ми обаче,че детето се обърква,и се е привързало към
баба си,като към майка.... Пита кога ще си ходят '' у нас '',вече си мисли че там е нейния дом.Абе то още и хормоните ми не са си на мястото и се разстройвам за какво ли не,ама определено ми е гузно спрямо Евичка. Малката много повръща,рефлукс било.След всяко ядене го прави,не иска да засуче както трябва,много я мързи ... Отделно по цяла нощ я мъчат колики вече.От болницата пък си я изписаха със секрет на очите,които не се повлиява от никакви капки засега,носа се запуши...  ooooh! моя най-голям кошмар! Та сега в сряда ще я водя да и вземат посявка,защото педиатрите се съмняват че е стафилококова инфекция.Като четох инфо по въпроса и на мен ми се струва че е точно това......  Tired
За раждането понеже питахте-да си кажа-много ми беше гадно.Това ми беше 4-та поред операция и нещо много трудно я понесох.Планувано секцио беше,с пълна упойка.Оперира ме лекарката при която си ходех през бременността.Това мина успешно.Оказа се че съм имала проблем и добре че не чаках термина,а поизбързах.Повече не мога да забременявам,тоест няма да мога да износя бебче.Тризначките,които си бях поръчала ще трябва да ги откажа  Laughing Нищо,да са ми живи и здрави тези две сладурки,друго нищо не искам!След операцията 3 дни ми слагаха Окситоцин,защото се налагаше.... Няма да споделям колко ужасно нещо е това.. Видях си всичките роднини  Laughing Laughing Laughing По едно време като видех акушерките че идват в стаята с инжекцията и ми идваше да избягам някъде!
МНого негативен ми стана поста  Tired Спирам  Stop

# 119
  • Бургас
Изабелка недей така въобще не си лигла ,просто ти трябва време за да свикнеш с цялата ситуация.А и по-добре Ева да е при майка ти помоща в началото е много полезна.Дано бързо мине спомена от секциото.
Троли, Мирка,Изабелка много ви се възхищавам да знаете.  bouquet Нали и аз по вашите стъпки вървя. Peace
Ади честита ти Звездна принцеса.Нека е жива и здрава !
Златинка не знам за чурката какво да му обясниш Rolling Eyes , но за нощния памперс мисля че му е време да го махнеш.Ако искаш купи си от тези еднократните чаршафи и ги постилай от долу така няма да мокрите матрака , обясни му че е голям ,а батковците не носят памперси , посочи някое приятелче което не носи нощен памперс за стимулация.Късмет в опитите. Peace А за бибата не знам и ние го имаме този проблем ама за  сега не го мисля много.
Айде Пух в очакване съм на вторият епизод на "Разрешена любов"
Жаси страхотни дечица си имаш.
Ави  Hug
Роси за мен не пита Wink  Hugама аз да си кажа афтите позавяхнаха ,ама сега ново двайсет сополи.Ама спирам до тук че не ми се говори за болести Crossing Arms Аз съм добре сега си наваксвам с храната , постоянно нещо дъвча ама сега ми е позволено PeaceХайде и аз се нареждам за снимки.Голяма мечта ми е да си имаме къща.
Лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт