Честито на именниците! Бъдете живи и здрави!
Ави, за брат ти 

Така бързо отлитат годините...
....вече наистина е пораснала млада дама 
друга такава фурия като теб не познавам.... 

, искам да покажа снимки - преди и сега...че е по интересно 

Както винаги си безкрайно мила и всеотдайна.Да знаеш,че днес не успях но утре ще е деня
Яна,честит рожден ден и на теб!Много здраве и щастие!
Нищо и утре е ден!Лека вечер на всички!
!Момичета благодаря ви от сърце за поздравите.Накратко за нас:добре сме ,Мадлен ходи от януари на градина -забавачка и е много доволна
.Както всички фрвруарчета ,така и тя кара пуберитета (бебешкия) а баткото го е затресал яко хормона
,та не ме питайте с две пуберитетчета как се оправям.Иначе сме здрави,Маги напредва с говоренето на 2-та езика и то доста добре .Стефан и тои напредва доста барзо,та само аз май виждам зор.Тук стана доста студено,валя сняг за малко ,но забелязвам 4е децата тук боледуват малко по рядко отколкото в БГ.Да чукна на дарво
дано сме здрави все така .Пожелавам на всички болни много скоро да се оправят,на плачещите в градината да спрат,а на всички мамчета да сте здрави и спокойни .Целувки от далечна Канада ! 
Скоро не съм писала,но редовно ви чета.Нищо ново около нас.Гледаме повече да сме навън,защото се задава зима.Общо взето едно и също.Сутрин се разхождаме,на обед взимаме каката от у-ще и се прибираме да учим,а Свилка да спи.Направо съм се видяла в чудо с това у-ще.И Свилка го гони бебешкия пуберитет,а каката е направо ужасна(за нея е рано за пуберитет-уж