Отговори
# 90
Добро утро, момичета!

Честито на именниците! Бъдете живи и здрави!

# 91

Честито на именниците днес,                           
   много здрави и щастливи да са ,                                                 МИРКА, нека следва мечтите си винаги                                                                                                                                                                                                                                           
весел празник им желая...      Hug           
                              приказната ти дъщеря,да е здрава и много щастлива  Hug

# 92
Здравейте!
Ранобудни мами вече са поднесли кафето.Ирка ,благодаря! Пиши как сте.Отдавна не си визала при нас.
Радвам се , че срещата е минала приятно. Гледам синмките и  си мисля колко много са порастнали дечицата ни.
Роси , ще чакаме снимките на банята. Браво на Алекс , за това , че услжненията от ваксината са били само ден.
Еления , допада ми идеята ти за бременни спомени. Аз докато бременеех с Ицко ядях само месо . От сладкото много ми се гадеше. А пък първите 3 месеца гонех мъжо  да си купува кафа от един автомат близо до нас. Не можех да понасям миризмата му , надушвах от километър и за това беше немислимо да се приготвя кафе у нас-.
Момичета, Ицаки поддържа Т 38 -39 цяла нощ. Успях да я сваля за кратко призори със свещичка Нурофен.Сега пак има 38.5 През нощта повърна и няколко пъти се изака воднисто. В мометн спинка.Аз през 5-10 минути му давам по лъжичка вода или рехидриращ разтвор.Наобяд сме на праглад.
Честито на имениците днес!!!

# 93
  • София
Привет и от мен.
Отдавна не съм писала, но ви чета редовно.
Първо да честитя на патерица годишнината на Кас. Още дълги години любов и разбирателство.
ЧРД и на Яна-Варна.
Честито и на всички останали с отминали поводи и празници.
Честит Димитров ден на тези, които празнуват днес. Много, много здраве им желая.

Съжалявам, че не успях да се включа за срещата, но пътувах в провинцията. Надявам се за следващата да сме на линия.

Иначе сме добре. Боби вече трета седмица е на ясла и посвикна. В началото много плачеше, но сега е доста по-спокоен. Очаквам момента да започне с желание да ходи и да не се разстройва сутрин. Надявам се скоро и това ще стане. Засега сме здрави и това и за мен е най-голямото притеснение. Наистина доста боледуват мъниците, докато изградят имунитет.

Бебешкия пубертет и ние го караме - Боби де.  Mr. Green Сърди се за щяло и нещяло, тръшка се, реве и изживява период на голяма привързаност към мама. Когато съм при него не дава никой друг да му помага за каквото и да било. Надявам се скоро и това да отшуми.

Засега толкова, скоро ще приложа и снимков материал.

Хубав ден на всички.

# 94
  • София
Честит 9-ти Рожден Ден на Криси!
Нека расте здрава, ученолюбива и все така красива!

Честито на днешните ни именници!

Евелинка, за твоят Митко  bouquet Ави, за брат ти   bouquet

Честито и на всички Сливенци!
И на най-готините жители на Сливен - сем. Тарталеткови!
[/color][/size]

Някой пак е ровил в Старите теми Wink

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 11:12 от Cattt

# 95
# 96
Честит празник на всички именници и на всички жители на Сливен
Момичета страхотни снимки!
Бубенце - как сте?Как е каката?
Много хубав ден на всички!!!

# 97
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ИМЕТО ДИМИТЪР И ПРОИЗВОДНИТЕ МУ!  bouquet

Момичета, благодаря ви за искрените и мили пожелания за Криси Hug Така бързо отлитат годините... Flutter....вече наистина е пораснала млада дама Laughing

Разгледах снимките спокойно - прекрасни сте и вие и малчовците...направо ви завидях Blush
Роси и аз чакам с нетърпение снимковия материал от къщата Grinning друга такава фурия като теб не познавам.... newsm20

Лек ден на всички ви желая!

# 98
Честит Димитровден на всички именници! Живи и здрави да сте Hug

Евелинка, специални поздрави на твоя Митко! От миналата година чакам да ви доведе в Бургас! Жив и здрав да ти е Hug

Мирка Hug, искам да покажа снимки - преди и сега...че е по интересно Peace
Как мина рождения ден?
Бубе, как сте?
Ави, Изидка, Виви, Мери къде се загубихте?

Камчи, какво каза доктора? Как е Ици днес?

Анитка, радвам се че се разписа. Вчера разглеждах снимките на Чара от Дряново и се сетих за теб и Боби.  Hug

До скоро Peace

# 99
Честит имен ден на всички именници днес и на всички жители на Сливен!!!

Росинце ,тука съм миличка  Hug, но не ми се пише  Confused
Много хубави снимки разгледах , софиянки добре сте си изкарали  Hug

# 100

Да взема да почерпя за празника на Сливен преди да свърши деня май а?! Grinning
Честит празник на всички именници!Да им е живо и здраво името!
Мирка,да ти е жива и здрава прекрасната Криси!Да расте умна и щастлива! Hug
Катче,да ти е жива и здрава майката!Много ,много дълги и щастливи години зоедно! Hug Heart Eyes Както винаги си безкрайно мила и всеотдайна.Да знаеш,че днес не успях но утре ще е деня  WinkЯна,честит рожден ден и на теб!Много здраве и щастие!
Аз май все се повтарям с това здраве,ама пък и няма друго по-важно нали?!! Wink
Оф много неща исках да ви кажа и да ви питам,ама няма и днес да е newsm78Нищо и утре е ден!Лека вечер на всички!

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 22:00 от Кас

# 101
Честит празник на всички именници newsm51!Момичета благодаря ви от сърце за поздравите.Накратко за нас:добре сме ,Мадлен ходи от януари на градина -забавачка и е много доволна newsm44.Както всички фрвруарчета ,така и тя кара пуберитета (бебешкия) а баткото го е затресал яко хормона  smile3533,та не ме питайте с две пуберитетчета как се оправям.Иначе сме здрави,Маги напредва с говоренето на 2-та езика и то доста добре .Стефан и тои напредва доста барзо,та само аз май виждам зор.Тук стана доста студено,валя сняг за малко ,но забелязвам 4е децата  тук боледуват малко по рядко отколкото в БГ.Да чукна на дарво  Bangheadдано сме здрави все така  .Пожелавам на всички болни много скоро да се оправят,на плачещите в градината да спрат,а на всички мамчета да сте здрави и спокойни .Целувки от далечна Канада !

# 102
Кратък анонс за най-касовата сапунка във февруарския отбор: Те се харесват тайно. След много перипетии, уговорени бракове и т.н., майките им се съгласиха да не им пречат. Следва продължение...
За който не е разбрал - долу ръцете от Викито! Калоян получи картбланш да я ухажва. Пу за нас!

# 103
Роси тук съм, но...
Само чета и се радвам на снимки.
София много сте хубави всички!
Честити рождени и именни дни на всички празнували и празнуващи!   bouquet

# 104
  • Варна
Здравейте!Алинка благодаря,че попита как сме. HugСкоро не съм писала,но редовно ви чета.Нищо ново около нас.Гледаме повече да сме навън,защото се задава зима.Общо взето едно и също.Сутрин се разхождаме,на обед взимаме каката от у-ще и се прибираме да учим,а Свилка да спи.Направо съм се видяла в чудо с това у-ще.И Свилка го гони бебешкия пуберитет,а каката е направо ужасна(за нея е рано за пуберитет-уж Rolling Eyes).
Честито на всички които са имали поводи.  bouquet
Болничките да оздравяват бързо. Praynig
Това е от нас.Ето и малко снимки от последните 2-3 дена.
http://jansel.snimka.bg/children/svilka.411336.15632073

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 22:41 от жаси

Общи условия

Активация на акаунт