Отговори
# 540
  • Sofia
Хайде дай линк и към другото пране де, че въжетата на простора останаха празни и да не прашасат.  Mr. Green
Разкошни снимки и много се радвам, че сте се видяли, Роси се слива с обстановката там, все едно и е роден край.  Grinning

Илианчо е голям бузанчо!  Hug
Златомирка, имаш стиснати палци всякакви!  Hug

# 541
  • Пловдив
Дзак Simple Smile

Авинко,добре дошла ,миличка Hug Hug Hug.С теб сме постоянно да знаеш Heart Eyes
...
Много хубави пранета  видях Grinning

Ето да ви покажа и ''баткото'' от днешната разходка:

Исках и да ви потам още нещо -вие ще слагате ли тази нова ваксина Синфлорикс,Ефросинче помогни си малко инфо,защото и за Дианчето се чудя Rolling Eyes

# 542
Ауууу...какви прелести сте простряли днес.... Heart Eyes Пораснали дечица Hug  щастливи усмивки Hug Роси, лицето ти просто грее на втората снимка Heart Eyes
Тони - благодаря ти, че ни направи съпричасни със срещата ви Hug....а вие къде сте на снимките...? Чакаме ощееее... Crossing Arms
Златомирка - стискаме палци за петък fingerscrossed
Кат - аз имах подобен проблем с каката - кривеше едното оче и много се бях притеснила. Тогава док ми каза, че до две годинки може да се оправи само, дотогава се оформял очния мускул. Ако не се оправи и след две годинки тогава да потърся лекарка помощ. Слава богу, при нас се оправи Praynig

Моята мома реши да дремне по никое време Thinking....след малко като се събуди и ще вилнее сигурно до среднощ ooooh!
Хайде, лека вечер от мен Heart Eyes

# 543
Много хубави снимки пак  Hug
Вал, може ли вие без приключения  Joy
Чакам на Роси и Тони разказа  Hug
Катче Стоян беше с лениво ляво око, казаха да почакаме до 3г, може да се израсти. Ако не щяха да изпишат очила, на здравото око матово стъкло за да се стимулират мускулите на другото. Препоръчаха и гимнастика.
Златомирка с теб съм! Praynig
Ави, миличка, кураж Hug Hug Hug

# 544
Здравейте. Simple Smile
На последно време,нямам много време Tiredно си чета и разглеждам прекрасни снимки Grinning
Вал hahaha
Кас,дано се отучи Анито от смучкането на палчето,че щом е червено явно я и боли Confusedмилата...Мислила ли си да го намажеш с клеева newsm78  Sick
Ние много лесно се отказахме от бибата още преди 3 месеца.Просто я скрих.Като не я виждаше,не я търсеше...само на заспиване.Обяснявах,че съм я дала на едно малко котенце и тя се успокояваше и насочвахме разговора към котето,кучето,пеперудката,калинката Laughing
Ави и аз от известно време се навъртам покрай вас и ми се иска да те видя,но се притеснявам да не те притесня Confused
Вчера се чух с Готика-добре са,отглеждат се с Тино, но време за компа не оставало .Crossing Arms
Изи,днес наистина бях "прелетяла"само за 3 часа,нямаше как...шофьора ми бързаше,даже забравих да мина от AVON да си взема нещата Close
Момичета много хубаво ви поздавяват съкровищата Heart EyesНа мен Стелка ми вика"Мамоооо БиШам тееее!"и ми се хвърля на врата. Heart EyesАз я научих Blushда си казваме и да се гушим след това Blush.
А днес пък друга реплика:(докато я събличам за къпане)
"Мамо папай цетите на Телка" Mr. Greenв превод "Мамо папай оцетите на Стелка" LaughingА оцети са ходилцата Joy....Обичам да ги мириша и хапя Mr. Green
Полазиха ме,ще бягам Crazy

# 545
  • Бургас
И нашия Стефко заспа както никога до сега в 20, дори и като новородено си заспиваше в 9  Laughing Та сега имам време за любимия форум и чаша винце.
Чета ви и много ви завиждам как ви чуруликат вече децата. Стефко още нищо не говори, дори "мама" не казва. Казва нещо подобно на "Бавоо"(браво), котките са ня-ня-ня, знамената "еййй там ", а самолетите "ка-ка" . И това  му е репертоара. Нямам търпение вече да си говорим. По тази причина и не бързам да го отбивам, той си още бебе та бебе. Просто няма начин да го разсея с нищо като пожелае да суче. Не се заиграва и с играчки. Само Бейби ТВ ми е конкуренция, но като свърши филмчето тича при мен и в антракта пак суче  Rolling Eyes Вечер се буди по стотици пъти, кошарата я зарязахме тотално, спим тримата на спалнята . Като казах за спането, дали има някой , на който главичката му да се поти адски обилно непосредствено след заспиване. На Стефко гвъзлгавницата му става  направо мокра, и това е в първия час, след като заспи.
Кас, за отказване от палче съм чувала за натриване с люта чушка, но ми звучи ужасно брутално. Аз май не бих го направила. Cry

# 546
Виви,Карина ми е така...веднага слез дазпиването се изпотява горната част на челцето  и косичката и горната част на раменцата.А сме моммиченце,много гадно.Та покрай отказването от памперса си я свикнал всяка нощ към 1 да я вдигам да пиша както спи и преобличам нощничката,а възглавничката ни е също като вашата.Та сега от богат асортимен някой път няма място за нея самата.
За отказване от пръста,и биба даже,съм чувала за Дуам екзол.Ама все забравям като ида в аптеката да взема.А и то ми се вижда малко по-травмиращо за нея,иначе бибата ми се вижда по-лесна за отказване.И с каката я махнахме от раз.Ама тоя палец къде да го скрия newsm78
Златомирка,стискам палци и аз Peace
Тони,Тони ..прекрасна среща сте имали.А как ми стана едно хубаво като ви гледах,красота просто.И нямам думи просто колко равно са наредени плочките на хората по улицата Shocked Grinning
Относно говоренето,не виждам защо бързате?Аз никак даже ама няма кой да ме чуе.Блаоаря и Обичам ТА са нищо пред виковете всяка вече от кошарата. Татииииииииииии,татииииииии  след известно верме минава на Добиииииииии/ е от мен го е чула ама нищо Mr. Green/ ула да та калуна!Разбирайте целуна.Днес по изключение го смени на Доби дай бода!
Вал,прекрасни сте, бях забравила че Пламето е с очила.И мястото е страхотно, и размазаните снимки даже също.
Мирка,дано пък да те изненада и да спи до сутринта.
Миркам,много е хубав баткото и много ми прилича на теб.
Което ме подсеща,Ели Стелюта одрала на баща си главата.Преди не беше чак толкова.

# 547
Което ме подсеща,Ели Стелюта одрала на баща си главата.Преди не беше чак толкова.
Ще имаш да вземаш Crossing Arms smile3534

# 548
Тониии..Браво за срещичката, радвам се, че сте успели и там да се видите  Mr. Green  Роси, сияеш... Flowers Sunflower ТОНИ,ти къде си ... Rolling Eyes

ВАЛ, разкошни сте както винаги... Heart Eyes

МИРКАМ, много сте пораснали  Hug Hug Hug

ЗЛАТОМИРКА... Hug Hug fingerscrossed

АВИ, постоянно си мисля за теб, пази се , всичко хубаво става бавно, има кой да помага,
ти си почивай и всичко ще дойде на мястото.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека и спокойна нощ на всички.. newsm76 txtloves newsm76

# 549
Здравейте и от мен Simple Smile
Завърнахме се преди няколко часа Peace
Какво да кажа.... освен,  че и аз се влюбих във Венеция. Влюбена съм в Европа като цяло и за пореден път си казвам, че стига им толкова на американците - скоро пак няма да ме видят - или поне докато не "ощъкам Европата"  hahaha
Венеция си е уникална - с небето, с влагата, с прилива и отлива, с гондолите, с тесните улички, с уханието си... с всичко.
Емоции хич не ми липсваха(типично в мой стил), като се сметне че в 6 сутринта, на бензиностанцията на ОМВ  на излизане от Бургас, натоварени с 3 куфара и почти спящо дете на задната седалка с ужас и по случайност установявам, че синът ми е с изтекъл задграничен паспорт и пътуването за него се оказва "мисия невъзможна". Представете си как съм обяснила на едно 9 годишно дете, което 2 месеца чака с нетърпение това пътешествие и чете в Уикипедия за Венеция..., защо няма да пътува!!! Откачих... Оставихме детето при едната му баба (Алекс е при другата) и му ударих един рев почти през целия път до София....
Както и да е - утре имам бойна задача - да снабдя и двете си деца със задгранични паспорти #2gunfire

Иначе беше незабравимо пътешествие. А срещата ни с Тони и Влади прекрасна. Тони Hugблагодарим ви от сърце за приятните емоции и заради това, че благодарение на вас видяхме и уникалната Флоренция.

Ето малко пране и от мен:

Ето СНИМКИ ВЕНЕЦИЯ - който желае да разгледа Heart Eyes

Утре ще ви чета Hug Дано сте здравички  Hug

п.с МРАЗЯЯЯЯЯЯ snimka.bg..... Отвратително качество придава на снимките  #2gunfire, а иначе са страхотни. Ще ги сменям!!!!

# 550
Добре завърнала се скитнице! Heart Eyes Hug Hug Радвам се,че сте си изкарали невероятно!

Аз пък изтървах звездопада smile3515

# 551
Добро утро Кас аз го проспах този звезден дъжд. До сега нито веднъж не съм могла да го видя Sad Поне в сутришното кафе да го уловя.
Роси страхотни снимки, благодаря ти че сподели красотата на Венеция. А от снимка.бг съм се отказала много отдавна, предпочитам пикаса, но и тя в последно време ми върти номера.
Венеция е невероятна, бащами утре се прибира от там, да видим дали се е справил с нашия опърничев фотоапарат. В бонус на това, че не прави вече хубави снимки Пламена му скри батериите и сега е с един чифт по малко Mr. Green
Кат мога да ти помогна с упражнение за очичките, само трабва да и помогнеш разбирасе /незнам как дете може да го направи, освен като игра newsm78/. Свиркай ако те интересува за да си го взема на работа и да ти го пратя.
Виви и Пламена ми се поти след заспиване, сега зимата по малко, но лятото все едно от банята е излязла.
Много сладък речник имат малчовците ни, мммм ще ги схрускам като чуя бебешка реч.

# 552
  • София
Еееех, Роси, върна ме 5г назад  Grinning Специално кафе си направих да изгладам снимките с кеф Grinning Между другото , я кажи колко евро струва онова недоизпитото кафе, дето си го снимала Mr. Green  Личи, че хубаво сте изкарали Grinning И приятна среща сте си спретнали... Grinning

Вал, твоят съпруг е уникално търпелив Grinning не чче се оплаквам от моя,м но това с прането нямаше да го издържи, да не говорим пък за единствения панталон  Mr. Green А за злополучното пътуване на Евичка много ви съчувствам.

Кат, Кас, и от мен адмирации Grinning По този повод, Пух, тази година аз съвсем скромно ще участвам в коледния благотворителен базар, довечера, ако съм готова, ще пусна снимка  Grinning

Като гледах снимките на Илианчо и Криско, помислих, че са едно и също дете Grinning

За говоренето- аз съм споделяла, че Камен е назад- най-сложното, което казва е "Дай тая!' т.е "Дай другата гърда!" и "Тате, но-ти!" т.е. "Тате, едно-три!', което означава "Тате, ела да правим лицеви опори!" Grinning

# 553
 Ето на това му се казва ...про-фе-си-о-на-ли-зъм.... Mr. Green  БРАВО ТОНИ... Hug
Благодаря ви за виртуалната разходка и ..кафето... Laughing Mr. Green

# 554
Роси, Тони, страхотно настроение има в снимките. Жалко че Боби не успя да види тия красоти, но от друга страна това е повод да отидете пак, нали така?
Илианчо и Криско са станали големи мъже, наистина си приличат, красавци!
За говоренето - не трябва да сравняваме момчетата с момичетата, те почти винаги проговарят по-трудно. Моят племенник мълчеше като пън до две годинки и накрая проговори с цели смислени изречения. Калоян бърбори много през последните седмици, но заслугата е изцяло на общуването му с децата в яслата. Преди това повтаряше отделни думи, но като че ли му беше по-лесно да показва какво иска с жестове и сумтене. Сега се отприщи и всеки ден ни сюрпризира с някаква нова научена дума. Едно от любимите му предавания е "ВИП денс". Умира да оценява, първо пляска с ръчички и вика: "Бавооо!", а после се изцепва: "Сест" (много е щедър - само шестици раздава). Повтаря и изречения от телевизионни реклами, за "Бейби тв" да не говорим. То не че има някаква полза от "пати-пати-пата-пату" Embarassed, но все пак е важно старанието

Общи условия

Активация на акаунт