Отговори
# 615
Камчи,щом имате розова годишнина ти подарявам една роза от моята реколта Grinning не ми излиза снимката Thinking https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
Желая ви мир и разбирателство и за напред  bouquetА и любов също Mr. Green
Асол с прекрасна кауза си се заела Peaceбих искала и аз да дойда ...

# 616
  • Sofia
Камчи, честита годишнина, да се обичате и уважавате още много пъти по толкова!!!   bouquet

Утре, 21.11., събота ще снимам в подкрепа на инициативата за Кирчо, 2-годишно детенце, което се нуждае от помощ. За повече инфо http://www.facebook.com/event.php?eid=177518250748
Ще бъда от 10ч. в Борисовата на езерцето с водните лилии, който иска
може да доведе дечицата си да ги снимам, цената е 30лв, но всеки може
да дари и повече Simple Smile

Много се радвам, че тази идея ще продължи, не знам на кого му е хрумнало, но това е страхотен начин за набиране на такива средства, сигурна съм, че и за Кирчо ще се съберат паричките както и за Анджи!  Grinning

# 617
Камчи,честита годишнина.Още поне 10 пъти по толкова да празнувате.Все със същата любов,която ви е събрала...

# 618
Eстрелка  Hug Hug Hug
Асол , наистина е много благородна каузата  Peace , жалко че сме далечко и няма да можем да дойдем да ни снимаш  Confused
Бени , как е Таничка ? Ходи ли на ясла вече ?
Роси   Heart Eyes Hug Hug Hug
Лека вечер , момичета  smile3524

# 619
Честита годишнина на Камчи. Пожелавам ви щастие и много, много любов
Я кажете сега докъде стигнахте с коледните подаръци. Преминах през 1000 варианти-кукли Анабел, нам си какви кухни огромни и в крайна сметка се спрях на това Виждали ли сте го някъде и можете ли да ми кажете ориентировъчни цени. Прегледала съм интернет магазините и е към 160лв. Чух , че ги имало в Джъмбо, но ние нали сме в дълбоката провинция нямам идея там по колко са( иначе имам на кого да поръчам).
В крайна сметка май пак от чужбина ще се пазарува.
Ето ви едно клипче, на което съм се смяла 30 мин и което още повече ме запали по тази играчка http://www.youtube.com/watch?v=QkVfMhAhDtM&feature=related Joy
Лека вечер Hug

# 620
  • Бургас

Камчи честита годишнина.Пожелаваме Ви, много любов, разбирателство и хармония!!!

Добро утро милички.
Снощи се върнах ме много късно от София и нямах сили да пиша.Сега на кратко да ви разкажа- отиваме в център "Фемина" почти веднага ни приемат лягам за преглед ,а сърцето ми ще изкочи от притеснение корема ми почна да мърда (като извънземните ще кажеш че нещо всеки момент ще изкочи от там) понеже коремчето ми е все още малко и като легна по гръб се очертава много добре.И така докторката каза да се успокоя и почна прегледа слава на Бог всичко ни е наред нося едно здраво бебче.Към края на прегледа ни попита иска ме ли да знаем пола и ние викаме да и тя вика "Ще имате МОМА"Аз се просълзих така ми олекна че всичко е наред(през последните 2 седмици почти не съм спала от притеснение) и че ще е момиче , а таткото като се разкача в кабинета като ми вика -казах ли ти , казах ли ти.Толкова щастлив беше, за него това е сбъдната мечта Simple Smile
Еми това и аз ще си имам дъщеря живот и здраве през  Април.

п.с Този магазин "Джъмбо" много ме впечатли ,а и мъжа ми също , но нямах ме време да се мотаем за 1 час.  купих ме някой подаръци за Коледа ,но магазина е голям и трябва повече време ,ама сега декември пак ще ходим до София и мъжа ми ми е обещал да отидем да го разгледаме по-хубаво.М/у другото пусна ли са джуджанските костюмчета(точно до касите).

# 621
  • София
Камчи, честита годишнина!
Нека пътя ви винаги да е обсипан с рози...

# 622
Добро утро  Simple Smile
Хайде на кафенцето и закуската , днес са от мен  

Златомирка , мнооооооого се радвам ,че ще си имате момиченце  Two Hearts Сега вече може спокойно да избираш розови дрешки  Simple Smile
За коледните подаръци - на Мони съм купила тази кухня : http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/9809. Петър още избира , харесал си е 100 неща . За него ще бъде нещо от любимото му филмче Колите .

# 623
  • София
Естрелка, ЧРД на патерица! Да си жива и здрава и ти и любимите ти хора!

Evil, честита радост! Да порастне за чудо и приказ малкият юнак и да те направи най-гордата мама!

Изидка, аз подарих това на Анна за първият й рожден ден (макар и с малко закъснение, че доста време му трябваше да пристигне от Франция (Ларедут, разбира се:)). Наричат го Зебрата на Фишърпрайс. Не знам дали са почнали да го доставят и в България. Май сруваше около 60 Евро, но не помня вече. Тя е луда по него и го язди бясно. Още не й е писнало, но и темперамента й е такъв:)))- буйничък. В интернет има много клипчета по темата и всичики са доста забавни:)

Аз излизам, че ме чакат разни дела. Днес смятам да посетя това:http://priateli.info/archives/785..една приятелка ми го похвали, та да видим.
Лек ден от мен Grinning

# 624
Изидка, ето я.............

Не знам обаче в България може да я има някъде вече... Thinking

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 17:06 от бубето 29

# 625
  • Sofia
Златомирка, много се радвам за вас, хубаво е да си и тъща и свекърва та да не изпадаш в крайности, да му мислим ние с гайдите.  Laughing
Дени, да споделиш после как е минало, много странно ми звучи това.
Аз лично не си падам много по терапиите, особено по груповите, личните ми размисли и страсти обикновенно отлежават някъде вътре в мен, рядко споделям и с близките ми, но ми е интересно има ли ефект от такива събирания и какъв би бил той.

За подаръците не се тревожа още тъй като и двете избират, Пламена нали промива мозъка на Ева с реклами та мисля, че тя нейния избор си го е направила, казала ми е да и купя Чичо бело болното бебе, аз и казах, че ако слуша Дядо Коледа ще и го донесе, тя добре познава белобрадият старец, тъй като у нас тук таме се мъдри все още по някоя миналогодишна украса.
Всъщност аз толкова късно я махнах, че скоро едва ли ще ме хване музата да я слагам на ново, може за Великден да украсим коледно.  Laughing
Всъщност Пламена ми е много по-трудна с подаръците тъй като е в една доста особена възраст, докато Ева е презадоволена от играчките на Пламена и чак не им обръща внимание.
А и имам още 2 ракли с играчки, които тя все още не е виждала, някой са си в кутиите и даже не е и играно с тях, от мен да знаете че колкото и да купувате все не е достатъчно.  Crazy

Ама тази зебра я има много отдавна в България, просто тук цената и е доста по-различна и за това излиза по на сметка да се вземе от чужбина: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3327
В щатски сайтове съм я виждала и по 35$, стига да има кой да ти я донесе от там.
Всъщност ти вероятно в Аргос си я гледала пак ще си по на сметка да я вземеш от там, цената и е 40 лири с доставката и всичко ще ти се върже не повече от 50 лири, което пак не прави 200лв.  Grinning
Ама аз мисля, че е за по-малки деца обаче, но пък ти нали и второ ще имаш та нека има и то с какво да си играе.  Laughing
Аз вече за маса с пейка се оглеждам, нещо като чин с дъска за рисуване от пред.

# 626
Благодаря ви, Ефро и Бубенце!
Да, видях и цената ме устройва, но незнам поръчвайки от Ларедута дали ще пристигне на време.
Може и от тук да се пробвам http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.13.03/1891442, макар, че никога не съм пазарувала от там, но разгледах форумската тема..
А вие защо нищо не споделяте за подаръци? newsm78
Злате, адски се радвам за вас( не, че не бях сигурна, де че ще е момиче Wink  ) Сигурна съм ,че Илианчо ще бъде най-грижовния батко....
Ави, радвам се, че се видяхме днес. Много тежки неща си преживяла. Дано скоро всичко си дойде по местата, а ти бързичко да влезеш във форма....

Вал, и аз се чудих дали не е вече голяма за подобно нещо, ама ми харесва идеята да се джаска в къщи и да се изморява подобаващо, че напоследък кукува до 12ч вечерта. А детска маса със столче ще има за РД от сестра ми. Мисля, че ще влезе в употреба, защото Киара много обича да прави неща с ръцете си-рисува, играе с пластелин, режем разни неща, лепим....

# 627
Златомирка, честита ти принцеса, извини ме ,че пропуснах в  предния си пост... Embarassed

Уау... ooooh!  Тези кикимори не се шегуват със цената.... Mr. Green

# 628
  • Sofia
Ами купи и бънджи тогава щом търсиш ефекта на умората.  Laughing
Със зебрата по-скоро си стои и се раздрусва.  Mr. Green
Ама от Mytoys ти излиза по-скъпа от колкото от Аргос: http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3498028/Trail/s … EFISHER+PRICE.htm 40,49 ти е цената, с доставката 5,80 до английски адрес ти е 46,29, после до БГ ти е по 1 лира на кг, тя мисля беше около 5кг, значи 51,29 лири /или 113лв/ ти е тотала.
Ако се комбинираш с някой, можете да си поделите доставката до английски адрес и ще ти е още по-евтино.

Аз примерно харесвам колички от този тип: http://www.argos.co.uk/static/Product/catalogId/1500001801/partNumber/3673441.htm и бих я предпочела пред Зебрата.
Ти вземи я заведи някъде, където я има тази зебра, че има вариант и изобщо да не я хареса и да не иска да седне, да видиш ти тогава как ще си се люляш ти по цял ден и ще заспиваш преди вечеря от умора.  Mr. Green

# 629
да видиш ти тогава как ще си се люляш ти по цял ден и ще заспиваш преди вечеря от умора.  Mr. Green

Изидка, най- добре и вземи едно трамплинче.....така ще сме сигурни,че няма да си първа заспала вечерта.. Mr. Green  

Общи условия

Активация на акаунт