Отговори
# 525
  • София
Касандро моме, искреното ми мнениее, че са СТРАХОТНИ! Всичките много ми харесаха - и ангелчетата, и ангелките, и фунийките, и кънката! Пожелавам ти успех с прожажбите, сигурна съм, че няма да смогваш с поръчките, защото си талантлива! Струвало си човек понякога да не спи Wink

Вал, съвсем скоро запретвам ръкави и се хващам на работа. Днес приключих със снежковците за благотворителният базар, но искам известно време да не шия, че занемарих много неща в къщи. Като стегна къщата и довърша Гъбарко, започвам да шия, че една мечта ми се е нагнездила в главата, та ще трябва да се потрудя, за да я осъществя.

Момичета, благодаря ви за милите думи, има още много да се уча, първите играчки не стават много добри.

Слънце, Слънце! Страхотни са, а последната - трепач!

Ох, още нещо имах да пиша, ама забравих.  newsm78
Лека вечер!

# 526
  • Sofia
Kасандре, жестоки са всичките!!!  Hug
Ангелките ми харесаха най-много, сигурна съм и аз, че няма да можеш да смогнеш и ти на продажбите, да взема да ви пиша на лични освен да ме оферирате, много сте потайни и не казвате кога отваряте кепенците.  Mr. Green
Катче, на Благотворителния в София ще ги пускаш, нали?
Кой ще ти ги продава, аз наистина искам да си запазя, че и твоите ще свършат бързо!

Слънце, какви са тези секси одежди?  Mr. Green

Ето малко разкази в картинки, за пръв път и се случи да хване вилица сама и беше много доволна, че успява да си уцели устата без да се набоде.  Laughing

Ето тук има още снимки на който му се гледа, не са много, тъй като фотографа пак се изложи, а уж му бях дала последен шанс, няма да се повтори, определено.  Mr. Green
http://gallery.me.com/vachka#100158

# 527
  • София
Ави, дано всичко най-лошо е вече зад гърба ти, мила! Нали знаеш, че това, което не ни убива ни прави по-силни! Желая ти от цялото си сърце това да е било най-тежкото изпитание в живота ти! Мони милата ще забрави, гушкай си я много сега и нея и Петьо Hug
Въче, страхотно се справя Евата, като че училище по етикет да е завършила Grinning. Съжалявам, че така кофти сте пътували, но като гледам там поне май хубаво сте си изкарали! За гадене знам, че чай от джинджифил помага.
Ако може и аз да се подредя на опашката за куклите на Кас и Кат, но май няма да стигнат и до мен като гледам интереса какъв е Rolling Eyes
Преди малко получих много странен комплимент от Анна hahaha Joy: Мамо, много си красива с главата Thinking Laughing hahaha
Лека нощ от нас Hug

# 528
Преди малко получих много странен комплимент от Анна hahaha Joy: Мамо, много си красива с главата Thinking Laughing hahaha

newsm62 newsm62 newsm62

Дени, нищо не каза как й е понесло отсъствието ти на Анна. Живо се интересувам, защото знаеш, че сме от един отбор - на неспящите и нестоящите без мама. До този момент с сме си позволили два пъти да отидем на концерт и два пъти да слезем на долния етаж при съседите без Калоян, като това второто не се брои - приспивам го и оставям баба му с включен бебефон да го варди, но като се събуди и установи, че ме няма, започва да реве и не се успокоява, докато не ме види. Все някога ще започне да спи по цяла нощ, надявам се, но това едва ли ще се случи, преди да се е отбил, а това не се очертава скоро. Събота и неделя е направо като на кърмачески маратон.
Голяма сладурана е Ева!
Кас, велика си! Много се гордея с теб и Кат, баба ме научи да ценя много всичко, създадено с ръце и сърце, а вашите играчки са илюстрация точно на това съвършенство.
Чара, ти няма ли да участваш тази година на базара?
Даниела, сигурна съм, че ще успеете да се реализирате навън. Важното е, че сте решили да го направите. Ние така и не намерихме смелост да се откъснем от корените си и честно казано все по-често съжалявам за това.

# 529

Кат,Вал,Пух,Ефро,благодаря.
Ефро,ами послушай детето -те никога не лъжат Grinning
Пух,не знам за кърмаческия маратон newsm78 ,нямахме този късмет с кърменето.
Но пък на Ани пръстта /палеца направо се деформира вече.Непрекъснато е тъмно червен и кожата е залющена.И непрекъснато си говорим за това как пръстчето плаче и го боли,и след малко хоп пак го налапа.Та на кой детето с вилица яде,на кой е малка дама с червено палто като същинска лейди.А моето се връща в бебешкия период.Днес и купих биберон да я откажа от палеца и цял ден върви и го смуче,и го губи  и намира и пак смуче  Joy Нямах бебе с биберон,но затова пък имам малко момиченце с биба в устата hahaha

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 00:54 от Кас

# 530
Кас-че, мило, не мажеш ли с нещо горчиво този вкусен пръст...Ави също май е вдигнала ръце/днес видях Мони в парка с баба си, сърдита беше и пак с пръстчето в уста/...
Моя мъж/нали е зъботехник/ ми е казвал, че от двете злини по-добре било да смуче биберон, отколкото пръстчето.Деформирала се захапката, уж..Чувала съм и за варианти, като слагане на ръкавички и тем подобни, но предполагам, че имат ефект при бебенца...
Иначе адмирации за теб, Кат,Чара и скромната Пух, които сте със златни ръце....Аз мога да се похваля с пъргави пръсти на пианистка, но съм адски непохватна и дори не смея да се пробвам...
Ави, слънце, тези дни ще мина да те видя(ако е удобно) Hug
Ева е готова да вечеря в Шератон...Страшни маниери. Елате да видите Киара как се храни сама-последните дни изобщо не ми дава на мен ooooh! Но поне се храни, а това ме радва...(споменавала съм ви каква е Мис Каприз относно яденето) Последен хит е кашкавалът. Вади си го от хладилника и само дето не си го реже сама....Вика му "вал" Laughing Отмина данониската мода-сега е "вал" и "кюс-кюс"...това е...
Днес се видяхме със Златомирка и Илиачно....Злате, забравих да те питам-и все пак знае ли се вече , че ще е момиченце Laughing?
Пропуснахме срещата с Еленитка, но се надявам утре най-накрая да се видим и запознаем наживо....
На Роси и Вяра физиономийките им скоро ще ги забравя, ама не виждам скоро вариант за обща среща-не ми се завира и в клубове с тези епидемии....Ама да знаете, че ви пращам виртуални  Hug
На вас, и на всички останали мами-февруарки   Hug

# 531
  • София
Добро утро!
Ставайте!

Браво на госпожица Ева! Вал, и в Пампорово да отидеш, пак те надушват кучетата Simple Smile

А пък моята мома вчера ми изръси изречението "Мама е Бог!"   Innocent

# 532
Добро утро, мерси Кат за кафенцето и "коабийкат" /както казва Пламена Simple Smile/
Вал много красиво там. Този Рошко ми изглежда миловиден, а и ти как му се радваш само..... Mr. Green
Момичета може ли децата ни вече да сънуват кошмари? Снощи Пламена ми се събужда с писък и вика "Маз, маз" /това е Дядо Мраз, в мола нали ви казах че имаше кукла/ В последно време се събужда с неистов рев и не мога да я успокоя сумати време. Не си спомням дали ви казах, че сме вече и без биба, и си мисля да не би това да е причината + зъбо растеж.....
Айде че ми стовариха бумаги. После пак ще се включа. Исках още нещо да кажа.

# 533
  • София
Добро утро Tired
Пух, ревала е доста (час и половина Sad ), но Сашо каза, че поне за 3 часа се е бил настроил Crazy. После ми беше сърдита като се върнах, но на бързо я умилостивих с едни кубчета с принцеси (новата й мания), които й бях взела Mr. Green. Смятам да почна да излизам по-често до късно, та поне да посвикне, след като ударихме сефтето. Иначе тя си спи вече в леглото от месец насам и не се буди по цяла нощ. Абе, общо взето откакто не я кърмя (вече 4-5 месеца) спи доста непробудно. Освен това си давам сметка, че горе-долу по същото време бяха пробили вече 16-те зъба и на това също дължа спокойствието си Thinking
Каттт, Вики знае какво говори Hug...в това което правиш си такава Peace
Лек и спорен ден от мен!

# 534
  • София
Ефро, далеч съм от това определение. Ама ме изкефи като го каза де Grinning Иначе когато я попитам "Обичкаш ли мама?" абсолютно винаги отговаря с "Не!" (ама аз не й се връзвам, защото знам, че без мен не може), когато я попитам "Обичаш ли ам-ам?" - "Даааа!" Много съм доволна, че Вики ми е лакомница!
Този Рошко ми изглежда миловиден, а и ти как му се радваш само..... Mr. Green
Радва се, ама зад стъклото  Wink
Слънце, защо не идете на Плами да и пребаят за страх? Възможно е да се е уплашила, макар и да го е гледала с интерес.
И аз да питам нещо. Докога е нормално очичките да са леко гривогледи?

# 535
  • Sofia
Ама много ви се моля, колоната ви пречи да видите истината.  Mr. Green
Изобщо не се радвам на това от вън, а на другото от вътре.  Laughing
И това не бих го нарекла куче тъй като изяждаше всевъзможни гадости, носеше си конски фъшкии на верандата и си ги хапваше с огромна наслада.  Sick
От ресторанта му взимахме останалата храна и му я давахме, а то я изяждаше с все пластмасовата купичка.  Mr. Green
На изпроводяк сгъна пакетче масло без да се замисли, смятам, че мога да го определя като всеядно.
Имаше няколко каракачанки, които излизаха от гората, но това лаеше по тях, нали трябва да си заработи храната.

Пропуснах да ви споделя за одисеята ни с прането, тъй като нали Ева оповръща всичко, първо мен, после докато се почиствах минира и баща си и пристигайки, свалихме всичко мръсно и в една торба го дадохме в хотела да се пере.
Оказа се, че от 2 куфара и 1 сак дрехи не съм взела на мъжа ми никакъв панталон и е само с тези, които са солидно наповръщани и смърдящи.
Казах му да ги свали и да се увие с една хавлия и че ще му ги занеса в хотела то пералня, после сушилня за 2 часа ще са готови, той обаче се опъва като магаре и ми вика аз ще си ги почистя сам, по гащи няма да стоя.
Мина ден, питаме за прането, реших че са ни забравили, девойката казва като е готово ще ви го дадем, мина още един ден, вече започва да става подозрително, питаме пак за прането пак не е готово.  Shocked
Идва време да си ходим, връчват ни прането в разни пликчета леко влажно, явно сушилнята е била на чист въздух  Mr. Green и сметката за него, която ни беше колкото спането.  Crazy
За изпирането на един тензух, пелена 1м на 1м, аз ги ползвам за забърсване по принцип са ми взели 9 лв, това беше най-евтиното, то толкова са 10 метра тензух в магазина.  Laughing
Мъжът ми като видя какво става и ми каза, "Добре че не те послушах да си дам дънките, 3 дена трябваше да се мандахерцам по хавлия и за тези пари нови дрехи щях да ти купя!"  hahaha

Дени, на мен не би ми прозвучало странно ако ми го каже Ева, тъй като сутрин обикновено съм без глава и си я търся поне до обед, та с глава със сигурност съм по-красива.  Laughing
Аз комплиментите, които получавам са само "Ау, готИна!", като "И"-то е задължително меко.  Mr. Green

# 536
Като става дума за комплименти, Калоян е убеден, че снимката на майка му е върху всички телевизионни програми и редовно сочи с пръст някоя актриса, като заявява гордо, че това е мама. Като се има предвид, че като по-малък ме припозна като една цицореста мадама от "Плейбой", сега поне съм облечена Flutter. А тате е всеки мъж с кола от мерцедес нагоре Crazy

# 537
Вал  hahaha Joy , добре са ви изпрали дрехите  Laughing Laughing Laughing
Кат , благодаря ти много  Hug Hug Hug ти знаеш защо , изпратих ти пак на мейла снимки ако не е късно вече , пиши ми дали си ги получила този път  Peace
Ефросинка , забравих онзи ден , Анна направо ми скри шапката , как пее и бърбори само , сладурка  Heart Eyes
Пухче , добре се е ориентирал Калоянчо  Laughing Heart Eyes

# 538
  • Бургас
Вал  Laughing Laughing  твой те преживявания са винаги много хумористични.Ева е една малка дама.
Ефросинка голям талант си имаш в къщи. Heart Eyes И Илианката много бърбори ,но не ги изговоря така правилно думите като Анна и Ева. Hug
Пухи Калата е страшен образ. Simple Smile
Кат, Кас съвсем сериозно имате златни ръце и  наистина искам да си купя от тези красоти, моля ако не ви е удобно пишете ми на лични да се разберем  по този въпрос. Peace
Краси все още не се знае какво ще е бебчето, но в петък ще ходим до София на ФМ при д-р Димитрова и ми е много притеснено дано всичко да е наред, моля ви стискайте ми палци.
Слънчице и ние от 1 сед. сме без биба стана много неочаквано просто пита за нея аз казах че е в казана и той заспа без нея и така и до сега пита казавам че я няма и заспива бе рев ,НО като се събуди  на обяд изпада в луд рев нищо не го успокоява , но мисля че е заради бибата преди я давах и заспиваше сега все още незнае какво да прави ,но мисля че ще отшуми.А вечер иначе не се буди и незнам какъв съвет да дам. Peace

Ави тези дни и аз ще те посетя, чакам само майка да е свободна да гледа малкия че да си поприказваме на спокойствие и идвам. Heart Eyes

# 539
Здравейте мами  Hug
Влизам да ви метна малко пране от нашата малка флорентинско-февруарска среща с Роси. Прекарахме си страхотно , въпреки , че разбихме представата на сем. Цоневи за един релаксиращ  романтичен уикенд във Венеция по случай годишнината  Mr. Green Mr. Green Mr. Green . Е, не е лесно и да си турист в крайна сметка  Laughing , но красотите които видяхме и времето което прекарахме заедно си заслужаваха отеклите крака в края на деня .

Авинце , радвам се , че си отново сред нас  Hug . Кураж мила, защото една част мина, но трудното тепърва предстои  Rolling Eyes . Знам го от собствен опит  Peace . Въоражи се с търпение , защото периода на стоене, раздвижване и рехабилитация е най - досаден, монотонен , но и най-важен  Peace . Най-важното е да си спокойна  и да намериш добър рехабилитатор който да те следи . А от нас имаш цялата положителна енергия  Hug Hug Hug . Давам ти пример от нашия спорт, където миналата година например в Палма едно момиченце на 19 години скочи, падна и си скъса всички връзки в коляното . Практически трябваше да и ги изграждат наново  връзки които държат ставата . Възстановява се вече 9 месец . А са страхотни болки при раздвижването . А милата е още дете  Rolling Eyes . Това ти го казвам за да си спокойна, че възрастта не е определяща . Само знай, че рехабилитацията е фундаментална !!! Милото Мони, представям си как е страдала  Hug и колко е щастлива сега . Душичка!

Вал, ако знаеш как се смях, като си  представих как буташ количката на Ихтиман  hahaha .
Ох, нямам време...
Ето и прането

http://www.picvalley.net/u/1603/120588826514568949791258462936qx … uYomWxNq5Cbx0.JPG

Общи условия

Активация на акаунт