Януарските деца са нашите писани яйца

• 29 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Леле Стуци по тоя хороскоп с тебе какво ще правиме  ooooh! Едните вятърничави от зоодията, другите от датата на раждане  Joy Освен нас да ни вее вятър на бял кон  Mr. Green (може и черен според предпочитанията)Ив понякога хората са с много двойствени стандарти, относно откровеност 0 когато те трябва да кажат нещо, предпочитат да са до болка откровени, но когато получат откровен отговор, не им харесва.
Ай наздраве и от мен с едно каберне. Простете, ако съм заядлива - това е от недоспиване, поради наличието на две изискващи всичко дечурля.

# 691
  • София, Лагера
Уххх... Десата ме доотнесе! Сещам се за газираната вода на Хиераполис - никога не се бях къпала в газирана вода, много е странно (особено на някои части)  Mr. Green
А Памуккале ми беше нещо като меден месец... в предния живот  Crazy и после се загубихме из планините по едни села със забулени кадъни, свърши ни бензина насред дивотията - истинска романтика!  Crazy

# 692
Леле Стуци по тоя хороскоп с тебе какво ще правиме  ooooh! Едните вятърничави от зоодията, другите от датата на раждане  Joy

Мани, за Ая не очаквах точно това Rolling Eyes Биш ми я дава артистична и популярна ( моля без коментари Mr. Green)

# 693
  • София, Лагера
Ман, Клеми, като говорите за откровеност, барем кажете какво имате предвид! Ама го кажете направо, без намеци, че ""някои" (имам предвид себе си)  hahaha не ги разбират  Wink Кои хора визираш и в какво? Давайте да сваляме картите като претендираме за откритост!
Аз утре цял ден съм на лекции цял ден и ще ви прочета чак привечер за най-голямо съжаление. Но ще ми бъде интересно! Де на се измъкнете с "нищо няма", дискусия да става! Mr. Green

# 694
Ноем аз ти казах, че дискусиите ще бъдат на живо и на вино  Wink

# 695
  Стилияна,а за декемврийчета нещо? Rolling Eyes

# 696
  • София
За какво става въпрос?
Аз каквото имах го казах, мисля.
Нямам лоши чувства към никого, каквото съм искала-казала съм го, не е ли така? Не се измъквам. Не се сърдя на никого, няма и за какво. Нали си говорим? Rolling Eyes
Пиете ли бе? Наздраве!

# 697

29 ДЕКЕМВРИ – Един орел носи плячка в човката си. ГРАДУС НА ГОРДОСТТА. Мечтател в политиката или в хуманитарните науки. Мощен дух.  Hug

# 698
  • София
Дай за 21 деее. Crossing Arms

# 699
  • София
Ехоооо, тук сме се събрали само съвършени жени и майки, да го полеем!  Mr. Green

# 700

29 ДЕКЕМВРИ – Един орел носи плячка в човката си. ГРАДУС НА ГОРДОСТТА. Мечтател в политиката или в хуманитарните науки. Мощен дух.  Hug
      Благодаря!  bouquet

# 701
Стуци аз за 17 октомври разбрах, ама какво ще кажеш за 16-ти  Flutter Или направо пусни линка  Simple Smile Simple Smile
Ехоооо, тук сме се събрали само съвършени жени и майки, да го полеем!  Mr. Green
Наздраве за ... нас  Mr. Green

# 702
  • София/Варна
Дес, ти не ковна ли една турска ракия за адет, признай си!  Wink

Язе съм кърмачка, концентрат не пия. Но праснах няколко Пилзенчета. И опитах някакво местно вино, което не струваше особено.

# 703
16 ОКТОМВРИ – Самотно дърво върху камениста височина. На небето тъмен облак, дъждовен и застрашителен. ГРАДУС НА ГОРДОСТТА. Независим характер, може да бъде водач и ще бъде следван от други.

# 704
Дес, страхотен аватар  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт