Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 943
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
здравейте,някой може ли да ме включи в поръчка от Маталан Praynigмоля на лични да ми пише Hug  bouquet

# 361
  • София
здравейте,някой може ли да ме включи в поръчка от Маталан Praynigмоля на лични да ми пише Hug  bouquet

И аз бих се включила в обща поръчка от Маталан!!!  bouquet

# 362
  • Плевен
Харесах си едно ботуши от Маталан ,но нося 40 номер, което е 6 1/2 . И сега се чудя 6 или 7 да поръчам,нямат половинки. Някой който има обувки от там да сподели за номерата Praynig.
Аз имам 6-ца  ботуши от Маталан , нося 38 по принцип, но тези са ми съвсем леко големи, т.е отговарят на 38 и 1/2, може би 7-цата ще е по-добре, другите рискуваш да са ти малки, мога да ти премеря стелката на 6-цата колко е ако искаш, за да се ориентираш.
Измери я,ако не ти я проблем. Тъкмо ще се ориентирам идеално.

Chocha, благодаря Hug
Питах,защото в повечето таблици 40 отговаря на 6 1/2, а и имам 2 чифта маратонки 40 номер и са 6 1/2 и 25,5 см, а повечето сайтове нямат тези половинки.

# 363
  • Sofia
нади_миши, стелката е малко по-малка от 25,6 см.

Може ли някой да ми каже Римини в коя банка им беше сметката?

# 364
# 365
нади_миши, стелката е малко по-малка от 25,6 см.

Може ли някой да ми каже Римини в коя банка им беше сметката?

В ОББ! Peace

# 366
А кога почват коледните намаления в Next?

# 367
А кога почват коледните намаления в Next?

Вече разбрахме, че да се вредим за намаленията е почти невъзможно. Не остава избор на размери или модели. По-добре, ако си харесала нещо, сега да си вземеш. Peace

# 368
Аз и сега съм си поръчала, ама все пак? Grinning

# 369
Ето Ви още един сайт с доставка до БГ /£10.45 /:
http://www.missguided.co.uk/index.php

# 370
някой да има такъв или друг панталон или долнище за 14 години да ми каже какви са размерите на ластиката на кръста тоест ханша http://www.next.co.uk/shopping/children/oldergirls/15/5

# 371
И аз бих се включила към поръчка от Маталан с едно якенце.

# 372
  • Сливен
здравейте момичета,някой от вас не продава ли дрешки на Некст 18-24 и 2-3 год. за момиченце? Може и 2-ра употреба!  Hug Пишете ми на лични ако предлагате нещо!
Ще ви бъда благодарна!!!   Hug  Heart Eyes

# 373
  • София
леле кога изписахте 25 стр.  Hug

# 374
Момичета как са дрехите от Маталан на мъжо харесах едни неща..отговарят ли си newsm78

Момичета, моля за помощ. Харесах си тези маратонки  http://www.amazon.co.uk/Puma-Womens-Dapper-Silver-Vaporous-182917-07/dp/B0013V0XSY/ref=sr_1_86?ie=UTF8&s=apparel&qid=1256886638&sr=1-86 но не съм поръчвала чрез посредници до сега. Бихте ли казали към кого да се насоча да ми е най изгодно.   bouquet
аз до сега съм поръчвала от Алмуз,посредник е но не излиза безбожна скъпо,взимат 8% от стойноста на покупката и 1.5паунд на килограм до твоя град.Даже ако си харесаш нещо друго можеш да комбинираш  Peace
Алмуз не взимат ли 10%, поне така пише в сайта им? А какво значи може да се комбинираш?

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 17:58 от Fitzgerald

Общи условия

Активация на акаунт