Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 872
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Момичета имам проблем.Формата за заявка на римини е изтелих но с никаква програма не мога да я отворя.Знаете ли с коя програма тръгва  Rolling Eyes

# 481
Момичета имам проблем.Формата за заявка на римини е изтелих но с никаква програма не мога да я отворя.Знаете ли с коя програма тръгва  Rolling Eyes

На мен ми тръгва с Word Peace

# 482
Момичета имам проблем.Формата за заявка на римини е изтелих но с никаква програма не мога да я отворя.Знаете ли с коя програма тръгва  Rolling Eyes

На мен ми тръгва с Word Peace
Мерси много сега ще се опитам да я отворя.
И да попитам още нещичко от този сайт http://www.johnlewis.com/Default.aspx за поръчка над 30 паунда доставката безплатна ли е до адреса на фирмата посредник ?!
П.С : Успях да е отворя .Още веднъж много благодаря   bouquet

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 15:27 от Анонимен

# 483
Малко помощ и успокоение ми е нужно!
Пуснах на 20-ти с Детство мое поръчка за 50 лири. Миналата събота (24-ти) щяха да пращат поръчката от Лондон към България.
В петък(30-ти) още не беше пристигнала в БГ. Не е ли странно да пътува цяла седмица от Лондон каквото и да е и за колко време си получавате поръчките чрез "ДЕТСТВО МОЕ"!? ooooh!

# 484
  • Sofia
Малко помощ и успокоение ми е нужно!
Пуснах на 20-ти с Детство мое поръчка за 50 лири. Миналата събота (24-ти) щяха да пращат поръчката от Лондон към България.
В петък(30-ти) още не беше пристигнала в БГ. Не е ли странно да пътува цяла седмица от Лондон каквото и да е и за колко време си получавате поръчките чрез "ДЕТСТВО МОЕ"!? ooooh!
Въобще не е странно да пътува цяла седмица от Лондон!Незнам дали имаш представа точно колко далече е Лондон!

# 485
Айде пак почнахме със заяждането! АМи откъде да знам къде е Лондон и какво е това Лондон!
Мерси за помощта.............

# 486
Момичета, за Коледа децата пожелаха кончета !Ако някой има впечатления от този модел , нека сподели че не мога да реша между това и някакво конче -люлка!!!Да не говорим , че трябва и да бъдат два броя! ooooh!

http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Soft-Toys/Animal-Alley-6 … rse-Pink(0040495)

# 487
  • Sofia
Никак не е странно, една седмица е нищо, някой от април чакат поръчки с Детство мое, знаеш ли на тях колко далече им се вижда Лондон?  Laughing
Дано тази седмица си я получиш!  Grinning

# 488
Мерси Валериа!
Явно наистина за "Детство мое" Лондон е много по-далече, отколкото аз си мислех при днешния транспорт, но както и да е. Дано стане чудо и дойде!

# 489
  • В мечтите
Никак не е странно, една седмица е нищо, някой от април чакат поръчки с Детство мое, знаеш ли на тях колко далече им се вижда Лондон?  Laughing
Дано тази седмица си я получиш!  Grinning
олее как от април бе...една седмица е нормално, че даже и повече,въпреки че до там се стига малко по бързичко   Laughing..нали трябва да се събере багажлък за буса Mr. Green

# 490
  • Sofia
Тогава явно имаха малко повечко работа, тъй като нямаха толкова голяма конкуренция и някой поръчки откровенно не ги изпълняваха или бяха с голямо забавяне, естествено никой не се надява вече, че ще му доставят априлска поръчка, то и това оставаше да се случи.  Mr. Green
Аз лично съм доволна от тях и когато съм в Пловдив са ми удобни, че си взимам нещата направо от тях.

# 491
  • Sofia
Айде пак почнахме със заяждането! АМи откъде да знам къде е Лондон и какво е това Лондон!
въобще не се заяждам,най-малко пък искам и да защитавам някой  посредник,но това са хиляди километри и на всеки един метър от тях може да стане проблем
Отделно,че шофьорите имат часове за каране и после за почиване,които са задължителни

# 492
Най накрая успях.Поръчката за малечка е приета.Сега разглеждам вече за новата поръчка за подарък за коледа защото това което мислех да е за тогава го пуснах сега Simple Smile.

# 493
въобще не се заяждам,най-малко пък искам и да защитавам някой  посредник,но това са хиляди километри и на всеки един метър от тях може да стане проблем
Отделно,че шофьорите имат часове за каране и после за почиване,които са задължителни

Ами  mirahris може би пазарува за първи път с посредник от Англия и е нормално да се притеснява, всеки от нас се е тресъл при първа поръчка- та дали ще дойде, та кога....Нека да бъдем малко по-толерантни все пак и да не превключваме на първа сигнална система, а да си общуваме приятно!!! Форумите са за взаимопомощ и обмяна на опит, не за заяждане!
А тя си има и повод да се притеснява-толкова хора пропищяха от това ''Детство мое" Confused
П.С.
А и Лондон хич не е толкова далече. Далече са Хаваите, ама нейсе Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 16:53 от Fitzgerald

# 494
  • София
Fitzgerald   Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт