Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 848
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • В мечтите
Олеее, сега като чета, какво става с Емпреса, нещо много хора взеха да се оплакват. Аз тъкмо реших да ги ползвам и сега?!.....
Римини също ли имат услугата за превоз (само) като Емпреса? Отзиви?
Гив трапспорт и Емпреса са превозвачи,другите всички са посредници
Благодаря. Май има и една още, Габко....
chocha,  Гив Транспорт не беше ли свързана с теб?
Пак ще помоля за отзиви за превозвачи.... Hug
Да,моя е!Проблем ли виждаш в това?Габко не е ли посредник?
Ами не, не виждам проблем. Но виждам, че ти имаш проблем с комуникацията (доста от постовете ти са откровено нападателни, и май вече писах веднъж на тази тема и повече няма да се занимавам Peace-твоето отношение към съфорумките не ме кефи). Нищо лично bowuu
Габко превозва и може да се ползва и като посредник. Това видях в сайта им Peace
дай линк да видя усл-я че на др.превозвач са малко високи  Mr. Green

# 571
Да, наистина ИМАМ избор. И не само аз. Това на теб трябва да ти говори повече, не на мен.
И чети добре, аз попитах за мненията за превозвачи като качество на обслужване, а не кои са те.  Peace

chocha има проблем с комуникацията, не знае как да се държи с клиентите си. А Габко ги използвах за доставка от ибей - много са любезни и отзивчиви засега. Дано успешно да пристигне всичко.

# 572
ето и реални снимки от мен  http://nandini.snimka.bg/children/neht.370894.15768747 червения панталон е 15г.точно ми е много е хубав и плътен точно за сега  блузитеи те 15г тънки са хубави са но са с много голямо деколте то не  и деколте ами по скоро рамене.ботушки за малката страхотни просто с ватичка отвътре чудесни са номер 6   познатия син панталон много готин потплатен и ботушки за мен за мокро време 5 ук хубави са и удобно но задължително трябва да са със термо чорап защото отдоло на подметката не са плътни и е студено само по чорап 

А ти кой размер носиш от размерите на "възрастните"? Аз се чудя от тийнейджърските дрехи за какви години да си взема панталон и зимно яке.

# 573
  • Sofia
ето и реални снимки от мен  http://nandini.snimka.bg/children/neht.370894.15768747 червения панталон е 15г.точно ми е много е хубав и плътен точно за сега  блузитеи те 15г тънки са хубави са но са с много голямо деколте то не  и деколте ами по скоро рамене.ботушки за малката страхотни просто с ватичка отвътре чудесни са номер 6   познатия син панталон много готин потплатен и ботушки за мен за мокро време 5 ук хубави са и удобно но задължително трябва да са със термо чорап защото отдоло на подметката не са плътни и е студено само по чорап 

А ти кой размер носиш от размерите на "възрастните"? Аз се чудя от тийнейджърските дрехи за какви години да си взема панталон и зимно яке.
.
Дай си мерките и все ще се намери някой да те насочи.
Аз също взимам предимно от детското, висока съм 169/50, панталони 12г са ми точни, блузи 12-13, яке имам 13-14

# 574
Олеее, сега като чета, какво става с Емпреса, нещо много хора взеха да се оплакват. Аз тъкмо реших да ги ползвам и сега?!.....
Римини също ли имат услугата за превоз (само) като Емпреса? Отзиви?
Гив трапспорт и Емпреса са превозвачи,другите всички са посредници
Благодаря. Май има и една още, Габко....
chocha,  Гив Транспорт не беше ли свързана с теб?
Пак ще помоля за отзиви за превозвачи.... Hug
Да,моя е!Проблем ли виждаш в това?Габко не е ли посредник?
Ами не, не виждам проблем. Но виждам, че ти имаш проблем с комуникацията (доста от постовете ти са откровено нападателни, и май вече писах веднъж на тази тема и повече няма да се занимавам Peace-твоето отношение към съфорумките не ме кефи). Нищо лично bowuu
Габко превозва и може да се ползва и като посредник. Това видях в сайта им Peace
дай линк да видя усл-я че на др.превозвач са малко високи  Mr. Green
http://www.gabco.org/prices.html Peace

# 575
Поръчката ми от далечен ЛОНДОН все пак дойде днес! 14 дни с "ДЕТСТВО МОЕ". Аз също искам да знам от кои фирми сте доволни и от кои не?

# 576
# 577
  • София
Има тел за връзка - може да ги питаш. Явно няма кой да сподели  Hug

# 578
аз си чакам още поръчката от изилишопинг,от 20.10 е,имах мейл миналата седмица че тази ще си получа нещата ,да видим дали ще е така

# 579
аз си чакам още поръчката от изилишопинг,от 20.10 е,имах мейл миналата седмица че тази ще си получа нещата ,да видим дали ще е така

И аз чакам поръчка от тях, от 21.10. За сега са в срок и не съм ги притеснявала. Надявам се ако не тази, то поне другата седмица да пристигнат нещата.

# 580
  • Sofia
Поръчката ми от далечен ЛОНДОН все пак дойде днес! 14 дни с "ДЕТСТВО МОЕ". Аз също искам да знам от кои фирми сте доволни и от кои не?
Съвсем в срок са си значи.  Grinning
Аз лично поръчвам от различни посредници, тъй като от някой сайтове ми е по-изгодно да ползвам едни, а от други - други.
Примерно Некст за сега поръчвам само от Римини, най-изгодно ми е, гледам че новата фирма е със същите условия, доста свежо звучат ще чакам отзиви на поръчали.
От Маталан ми е изгодно да поръчвам от Almuz, доставката до английски адрес е безплатна, взимат повече на килограм и процента им е по-висок, но пък компенсират с това, че поемат 25% от куриерските услуги.
От Детство мое също съм доволна, когато имам път към Пловдив си взимам нещата от там.
Ако поръчвам сама на английски адрес го правя през Чоча.
От всички горепосочени фирми съм доволна, комуникацията ми е била винаги перфектна с тях и никога не съм имала проблеми.

# 581
И аз чакам от Изилишопинг от 11.10  Twisted Evil Чакането ми се изчерпва вече,уж в петък щяха да са тук сега тази седмица чакам.Да видим. newsm78

# 582
Stryper мерси  bouquet.Значи няма сметка.

# 583
Има тел за връзка - може да ги питаш. Явно няма кой да сподели  Hug

Имат два офиса, единия е на Тотлебен, а другия - зад Зоологическата.

# 584

Не съм взимала з възрастни от некс още по европейска съм май 42-44  зависи какви ти са мерките аз съм висока 170см -54 килограма панталоните 15 год.са ми добре но като се има предвит съм слаба но имам доста голям ханш и ми стават горе само в краката са ми леко свободни блузите за 15г.са доста големи като ги гледам на мен са ми почти добре ако искаш ще ти измеря панталона  имам син който е леко по дълък от този червения а са еднакви размери другата седмица очаквам един за 14 години дано не ми е много тесен за яке мисля че ако си до 170см и 55-56 кг ще ти стане размер 14 год.

Общи условия

Активация на акаунт