Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 828
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Страхотни нещица, честито на всички  Peace

J'adore интересуваме кой номер са на мъж ти, може ли да измериш да стелката  

desimiu ако друг не се включи кажи, ще премеря  Peace

# 616

ЗА ТЕЗИ БЛУЗКИ ПИТАМ!РАЗМЕРИ? Rolling Eyes
До края на седмицата ще са при мен,но размер 11-12 год.Ако искаш ще меря като дойдат за де се ориентираш.На мен ми стават блузите на дъщеря ми,всичките са размер 11-12 PeaceЗависи как искаш да ти стоят-по тялото или по широчки.Размер 12 са ми по тялото,но не впити по мен.

# 617
  • София
Момичета, може ли в next да се плаща с БГ карти newsm78, не го видях в списъка на 1-ва страница newsm78

# 618
Момичета, може ли в next да се плаща с БГ карти newsm78, не го видях в списъка на 1-ва страница newsm78

Не! От там се пазарува само с посредник - виж фирмите на 1стр. Peace

# 619

ЗА ТЕЗИ БЛУЗКИ ПИТАМ!РАЗМЕРИ? Rolling Eyes
До края на седмицата ще са при мен,но размер 11-12 год.Ако искаш ще меря като дойдат за де се ориентираш.На мен ми стават блузите на дъщеря ми,всичките са размер 11-12 PeaceЗависи как искаш да ти стоят-по тялото или по широчки.Размер 12 са ми по тялото,но не впити по мен.
Diyva нали показа по напред блузки 13-14 г като рамер,не мисля че ще има разлика в размерите,иначе и ние ги имаме но 6-ца,което не те устройва,попитай нея
хм,на мен пък изилито ми казаха че чакат буса до края на предната седмица/беше/,а сега на мамчето което писа по напред до края на тази,май нещо ...... Thinkingще си помисля да ги ползвам отново
тр да пробвам с фирмата на чоча,но не съм запозната с процедурите,а и с моя карта не искам да поръчвам,те нали поръчват

# 620
Искам 3-4 нещо от теско!Може ли да ме включи някой от Сф? Rolling Eyes

# 621
  • Варна
Момичета, дайде реална снимка на блузките/3те които коментирате/. И - много ли са изрязани около вратлето?

# 622
Ако някой поръчва скоро от мадъркеър и има желание да си поръчаме заедно моля да ми пише на лични. Искам да си взема само 1 комплект и не си струва да пускам поръчка само за него.

# 623
J'adore, и аз я гледах тази рокля. Дай малко повече инфо за нея. Пише, че е лилава, но на картинката ми изглежда доста тъмно ...
А мека ли е (гледам, че главните й съставки са изкуствени - найлон и вискоза), става ли да се носи на голо? И става ли да се носи също и с дънки? Абе - най-добре реални снимки  Hug моля!

# 624
да питам от Теско с кой посредник поръчвате newsm78

# 625
Момичета, дайде реална снимка на блузките/3те които коментирате/. И - много ли са изрязани около вратлето?

Ето блузките http://rummipl.snimka.bg/other/next.367100.15537891

а в другото албумче голямата я има облечена май с две от тях  http://rummipl.snimka.bg/other/next-2.434557

# 626
  • София
Момичета имам едно питане, искам да си купя количка Chicco - Trio for me, разбрах че декември излиза нова версия Trio living и въпроса ми е дали английските сайтов имат практика да правят големи намаления на старите модели или напразно се надявам.

Благодаря предварително.   bouquet

# 627

Valeria,благодаря!!! Hug
Нека и други които са ползвали превозвачи или посредници да дадат мнение, така всички ще сме наясно кой е по-добре да изберем...
И още нещо да те питам, дрешките на Маталан отговарят ли си на номерацията?

Ако някой много се интересува от мнения  - просто трябва да прочете 1 тема. И ще си направи изводи.
На мен почна да не ми е интересно. В повечето сайтове приемат нашите карти. Само Некст и Еспри са ми проблемни.
Появяват се нови посредници с почти същите условия.
8% или 10% при поръчка от 100 лири е разлика от 2 лири.
Хубаво е да се избегне куриера - затова се насочваме към посредниците от нашия град.

За превозвачите - освен записаните в темата има още няколко.
Някои майки ползват Евгени Меров от Пловдив. Точен е. Пътува всеки 7-10 дена. Но има минимум от 15 лири.
Има един Тодор Дончев от Пазарджик. И чрез него става. Но пътува по-рядко.
Хората, при които поръчвам също са превозвачи, но не искат нови клиенти.
Цените на превозвачите са 1 лира на килограм с малки изключения.

Fitzgerald, ти нападна Чоча, но ако видиш отношението на собствениците на емпреса, ще решиш, че тя е супер.
А и цената й е 1 лира. Което не е за пренебрегване. Освен това фирмата не е само нейна. Аз лично мисля, че условията им са добри и мога да си взимам нещата по всяко време от удобно за мен място. Ако успеят да се опазят от номерата на емпреса, ще спечелят много клиенти.

Спирам. Лека нощ на всички.
От 1-ва тема досега много вода е изтекла и много неща са се променили, появяват се нови фирми и т.н. Развитието на фирмите е различно, така че едва е излишно да се знае какво става в тази сфера с днешна дата.
Никой не е нападал въпросната Чоча (ох, моля ви четете преди да правите изявления!! Praynig)-просто казах, че тонът й във форумите (и към съфорумките) не ме кефи.ТОВА Е. Нито я знам, нито ми е превозвала-не знам как обслужва. Виждам само отношението й тук. Мисля, че каквото и да е, добрият тон във форумите трябва да се спазва Peace Peace
А за превозвачите- аз лично търся в тях точност и поне търпимо отношение. Не непременно най-евтиното. Цените наистина са почти еднакви с малки разлики.На всички е ясно, че и на тях не им е лесно-има проблеми от всякакъв род, занимават се с различни хора и им е писнало от клиенти. Да де, ама нали пък без клиенти не става...

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 15:48 от Fitzgerald

# 628
да питам от Теско с кой посредник поръчвате newsm78
Теско приемат и БГ карти, така че можеш да ползваш и само превозвач. Иначе преди съм ползвала Алмуз за тях Peace

# 629
мойте блузи са 15г.доста са големички на мен са ми леко свободни но мисля че ако зема 13-14 ще са ми къси ръкавите ,че съм с дълги ръце

Общи условия

Активация на акаунт