Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 20

• 44 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Божееее извинявай Embarassed пак ми се е разхлопала дъската Hug

# 646
  • София
Момичета, досега не съм влизала тук, но си харесах това: http://www.amazon.co.uk/Umbro-Gents-Chronograph-Black-Bracelet/d … f=pd_cp_watches_2 .Искам да го поръчам през някой, но моля да ме посъветвате през кой е най-изгодно...
Мерси.

# 647
Момичета, досега не съм влизала тук, но си харесах това: http://www.amazon.co.uk/Umbro-Gents-Chronograph-Black-Bracelet/d … f=pd_cp_watches_2 .Искам да го поръчам през някой, но моля да ме посъветвате през кой е най-изгодно...
Мерси.

Сама. 3 лири ти е пакета до София ако ползваш чоча.
Т.е. часовника ще ти излезне 27,22 лири.

Или ако го пратиш при "гъбката" ще е 25 лири и нещо.

# 648
Мерси.

Аз купих същият с Visa Electron. Сама можеш да си го купиш, както казва Страйпър. Peace

# 649
  • В мечтите
момичета дайте линка за ф-мата на Гъбко,какви са условията и добре ли са като ф-ма  Peace

# 650
Rummi, обувките са 7. Отговарят точно на 41.
Ще измеря по - късно и ще пусна лс.

Maria Chiara, роклята е много тъмно лилава. Цветът е хубав, наситен.
Рокля е в действителност, но спокойно може да се носи и с тесни дънки.
Дължина - една идея над коляното.
Малко боцка на голо, но ако се сложи някакво боди е супер.
Днес я разходих. Нямам забележки.Simple Smile)
Колегите също. Joy

Бингъл, обещаните снимки по - късно. Heart Eyes

# 651
момичета дайте линка за ф-мата на Гъбко,какви са условията и добре ли са като ф-ма  Peace
http://www.gabco.org/shops.html

# 652
Rummi, обувките са 7. Отговарят точно на 41.
Ще измеря по - късно и ще пусна лс.

Ще чакам, благодаря  Hug

# 653
Аз както казах пуснах през тях поръчка само за превоз от Амазон. За сега съм доволна от комуникацията - днес ми се обадиха да ми кажат че пратката ми е на английския им адрес. Казаха е пътуват всяка неделя...ще почакаме да видим...  Mr. Green

# 654
Някой забелязал ли е,че артикулите в раздел  Закачка на Детство мое са вече без размери Rolling Eyes
Аз ли бъркам някъде или вече си купуваш на магия и се молиш да получиш твоя номер Joy
Виждали ли сте някъде по сайтовете трика и пачки за 3-4 годишни балерини newsm78 Ще съм благодарна ако някой ме насочи  bouquet

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 23:17 от Matia

# 655
  • Sofia
Аз ли бъркам някъде или вече си купуваш на магия и се молиш да получиш твоя номер Joy
hahaha hahaha hahaha
Трика и пачки не съм виждала, но мога да ти кажа от къде да си вземеш Туту ако те интересува, то пак е за балерини.  Grinning

# 656
Eто. Sunglasses
Съжалявам за качеството, но ми се разместват настройките на апарата, а и нали лети постоянно... Laughing

# 657
hahaha hahaha hahaha
Трика и пачки не съм виждала, но мога да ти кажа от къде да си вземеш Туту ако те интересува, то пак е за балерини.  Grinning
Разбира се,че ме интересува-и с туту ще се фръцка,малките на Коледния концерт ги пускат за снежинки reverance Laughing

# 658
Момичета, за тази фирма гъбка, може ли да ми дадете едно уточнение/пояснение Simple Smile
Мога ли само да използвам адреса им за доставка на мой стоки (без да ги ползвам те да ми поръчват плащат и т.н)  само 1.2 паунда ли ще ми струва това и теглото как се смята на всеки брой поотделно или сумарно събират примерно 10 пакета по 0.5кг т.е. 5кг х 1.2 равно на 6 паунда  Simple Smile Моля, който е наясно да ми сподели
  bouquet

# 659
Някой ще ми отговори ли за немския амазон Confused

Общи условия

Активация на акаунт