защо се държи така ...??

• 4 012
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Може би така е по-добре.Ясно е,че раната е прекалено прясна,че все още много боли,но лека полека нещата ще се поуталожат.От това,което си писала ми става ясно,че връзката ви не е била идеална и ,че е имало такъв вариант.Явно този мъж не те е обичал достатъчно и не е бил готов да живее с теб.Или просто се уплашил. Hug

# 16
аз съм тази която все си тръгваше ие не издържаше.
Никоой от близките хора около мен не го възприема, а най близките ми  въобще всички казват: " кофти характер","бок...к", " накъде си тръгнала",Опитвам се заради хубавите моменти които сме преживели заедно да го измъкна от престъпната среда в която той се движи, нооооо  Rolling Eyes
ами според мен първо се е почувствал притиснат от натиска ти да сте заедно-уплашил се е.
кофти характер ......и средата в която се движи...може би там няма място за теб Thinking
а защо не издържаше newsm78сигурно той си е дал отговор  и е решил ,че и да се съберете отново ще си тръгваш/връщаш...и така

# 17
  • София, център
Не се заблуждавай, че това че си си тръгвала първа означава, че той те е преследвал.

Напротив - означава, че той не ти е дал причина да останеш.

Тоест, ти си го преследвала, а на него явно му е било все едно.

# 18
  • Варна
аз съм тази която все си тръгваше ие не издържаше.
.....

Може би не е сигурен какво точно иска. Хем вълка сит, хем агнето цяло. Или просто вече му е писнало от теб. Щом казваш че си тръгваш и се връщаш .... А всъщност защо не попиташ, него какво го е накарало да вземе такова решение. Ние можем само да гадаем ...

# 19
  • Пловдив / София
Може би не знае какво иска. Или не желае да поеме отговорност.
Жените са по-склонни на обвързване, докато един мъж...зависи. Но по-трудно го правят.
Та той явно се е разколебал, като е опрял ножът до кокъла, дето има една приказка.
Обаче е доста некоректно дати го каже с един СМС. Ама те повечето мъже са говеда. Crossing Arms

# 20
защо се държи така ли?? ами защото му позволяваш, мацка, затова....

# 21
# 22
Казваш престъпна среда...а защо ти е потенциален престъпник?
Утре да се срамуваш ,че бащата на децата ти е в затвора?

Може би съм крайна ,но мнението ми е донякъде провокирано и то снощното "Цената на истината".
Мъжът,с над 300 000  лв. дългове.опити за самоубийство, разни не дотам законни сделки...харчи пари повече по любовницата си,отколкото за жена си и двете си деца....
Такъв мъж ли искаш до себе си?

# 23
Виж какво миличка, първо, винаги следвай правилото " Вярваме на делата, а не на думите"  особено с мъжете, особено когато има разминаване между дела и думи.

Човекът, както става ясно, никога не е бил силен по делата. Тогава за какво говорим?
Той си е бил такъв отначалото, просто не си е личало, защото не се е стигало до действия.

Второ, когато става дума за мъже, приемай буквално това което правят и казват. Обикновено няма подтекст, да не кажа никога.

Трето, мисля, че леко си се отървала. Ще черпиш.

# 24

Тъкмо се чудех как никой не дава пуканките.  Laughing  В далеч по-реално звучащи теми веднага сте раздавали кънките, а сега ... Simple Smile Wink

# 25
Всичко ти е казал.

Остава да го приемеш.

# 26
Много благодаря за хубавите ,искренни и добронамерени мнения които прочетох тук!  Hug

# 27
Трябва да продължиш напред! Няма какво да му мислиш... А и от предишен опит знам, когато най -близките не го одобряват - наистина има нещо гнило!

Успех!

# 28
  • варна
малинка пиши ми на лични ако искаш да си поговорим

# 29
здравей,
пробвах да ти писа на лични от профила ми, но ми дава препълнена пощенска кутия. Sad

Общи условия

Активация на акаунт