защо се държи така ...??

• 4 007
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
аз съм тази която все си тръгваше ие не издържаше.
Никоой от близките хора около мен не го възприема, а най близките ми  въобще всички казват: " кофти характер","бок...к", " накъде си тръгнала",Опитвам се заради хубавите моменти които сме преживели заедно да го измъкна от престъпната среда в която той се движи, нооооо  Rolling Eyes
А уж само мъжете мислели с "оная си работа" Rolling EyesЖив мазохизъм си е това.Писнала си му,намерил си е друга с по-хубави моменти,не виждам драмата ти къде е?Гледай си живота,салам колкото щеш...

# 31
hahaha

Mалинке, аз не виждам какво има да му мислиш. Прекрасно те разбирам, че те боли и се чудиш какво става, но мисля че е по-добре да забравиш всичко по-бързо...Преди време бях в същата ситуация. Този тип мъже така им харесва- когато те иска ти се обажда, когато не- ти праща смс с тъпо извинение Tired След време може пак да те потърси, но не мисля че ще е окончателно. Ще те разиграва така до безкрай. Другия вариянт е никога да не те потърси повече, имисля че така ще е по-добре за теб Peace

# 32
  • в страната на чудесата
добре де, като си години пред него във всички отношение, какво те привлича в този човек? кое е това нещо, което ще те накара да го следваш, да подчиниш егото си? с какво този мъж ще те накара да му се възхищаваш, да се гордееш с него, без това да е все едно ти е син и е получил 6-ца в училище?
ми аз ако съм мъж никога няма да тръгна с жена, която е години пред мен. като му отиде самочувствието как да бъде мъж. или после ще четем друга тема - защо е предпочел някоя, която не струва пред мен, но се е оказала любовта на живота му?

Общи условия

Активация на акаунт