Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 847
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
ФАЙМА дано по-скоро мине болката че много боли.А пък хубавото ти личеце ще се оправи  Hug
В защита на пушачите - казах ви че и божиите хора пушат  Peace та какво остава за нас грешните. Ама от догодина като ги вдигнат отново(ама какви добри хора бе тези от правителството - как мислят за здравето на народа) ще видим.Макар че си мисля че който си е страстен пушач по-скоро ще се лиши от храна и др необходими неща отколкото от цигарите. Ама да не задълбавам на правителствена тема че  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Лек ден на всички

# 241
  • Varna
Бе Ники ти хубаво ги защитаваш пушачите ама ме видя вчера как дишах като риба на сухо за 15 мин докато бяхме да пием кафето. Не смеех да ти кажа колко тежко дишам още във началото.

# 242
Сори ДЕЛТИЧКА че те изтормозих толкова вчера. Обещавам повече няма. Шъ пуши навън вече обещава хем ще бъде бърза цигара.  Hug Прощаваш нали   bouquet

# 243
Здравейте момичета,   bouquet
Благодаря ви от сърце за милото и топло посрещане!  Two Hearts
Аз, за съжаление наистина имам много малко време да се включвам във форумите. Cry  За това и пощата ми е била пълна ДЕЛТИЧКА. Wink
Grazie  thumbsup на Дядо Хаджия за меила, и това че е публикувал наново отговора ми.
Съвсем случайно попаднах в темата и тъй като засягаше човека който е допринесъл най-много, и който считам ката "БАЩА"  в мойто професионално развитие, не можах да отмина без да споделя мнението си!  Heart Eyes
Някои от моите ученички от София бяха дошли на семинарите които му организирах  март месец в Италия, и имаха щастието да се запознаят с неговата заразяваща личност. newsm68
ДЕЛТА, newsm51 благодаря ти от името на Заза за вниманието което си му обърнала! Ще му предам и това ще го зарадва много!
ДАЛА, радвам се че сайта ми ти е бил полезен! hug Стремя се да дам колкото си може по-пълноценна информация.
Който желае, може да ми пише на мейла. Аз наистина отговарям на всички! Grinning
Също така и който има facebook, може да ме намери и там,... с мойто име. Wink
Ще се радвам един ден да се срещнем и запознаем и на живо!  Hug...Insh'Allah!
Прегръщам ви с пожелание за весел и усмихнат ден! smile3503
......и оставам на ваше разположение!

# 244
Дон Койоте пускай материали,но ако е възможно на бг,че английският ми е под средното ниво.Интересно е.Фаима скорошно оздравяване,и аз съм се изгаряла,но от ток.Болката след това наистена е ужасна.Никкито майка ми и сестра ми след едно такова"мислене на наште управници за здравето на народа"ги отказаха,ама аз нали съм у чужбината,та вадя "много пари"все още си ги позволявам Laughing

# 245
Фаима, направо изтръпнах като прочетох. Много се надявам и искрено ти желая да се оправиш  колкото е възможно по-скоро. Дано не останат никакви белези. Дано и болката бързо премине.  Praynig
Пиши после като имаш време как се чувстваш.  Hug

# 246
  • София
...
ДЕДЕ- значи ти пусна вече хлебарницата да пече хлебче thumbsup
...

Ако имаш  предвид машината хлебопекарната - не. Тия на ръка се правят щото са от едно много меко тесто (почти като кексовото ама малко по гъсто) и затова се прави на ръка.

Иначе актифрая вече се върна от отпуска, а хлебопекарната и тя май ще се премести вече в кухнята пак.

Да допълня с малко хелуински усмивки от една люлинска панелка:

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 18:56 от дядо хаджия

# 247
  • по пътеката
файма, аз редовно се пръскам!имах и белег на ръката  и на лицето ,но се махна! има едно олио от облепиха ,от украйна,просто е невероятно за  подобни неща! дори свекито мажа,ако с опла4е! хем ,знам ,4е се бърше дъното и пак понякога в бързината се изгрям!докторът щом е поел нещата,ще си ок! ама ти си глезена мома! види се! Crazy Peace
евелина , добре дошла! я ,кажи ми мезуед знаеш ли да танцуваш? не е трудно ,каза делта!дайте ми някои на4ални движения, една осмица нау4их и сега умувам как става "тресенето",тоест когато се движи вси4ко на място? как си контролирате мускулите и мускулните групи, то4но в определено място? моите дават сигнал"не ни пука"!
делта,ники , вие на спявка ли бяхте по на кафе? да ви завиди 4овек!  bouquet
успях да ви из4ета!
4етох за дамите, интересни съдби! особено за тази мацка от  6 век! а как са се запазили творбите й? на какъв език са запазени?може би на арабски,ако е приела исляма? как ли са у4или тогава 4уждите езици? големи слухари са били! Thinking!

# 248
  • Varna
МАРСИ-
аз ти казах, че са лесни някои елементи от тези танци а и не исках да те плаша за да ти покажа това онова. А Евелина, тя е без да и правя вятър- първо тя е Богиня във тези танци, те са нейният живот Второ тя е преподавател Марси, има школа във Италия и тука идва във София и Асеновград но и двата града са ми далече за да ходя на уоркшоп, но кога ли ще се ядосам и ще ида когато Евелинчето е там или пък случайно съм във Родопите и тя е във Асеновград- както се казва Иншаллах. Марси ще ти пусна нейно клипче на лични защото незнам дали Евелинчето няма да ми се разсърди ако го пусна тука. А иначе на някои им се отдава по лесно на някои не толкова но във основата си е много труд Марселинка. Особенно пък ако трябва да се танцува като Евелина . Това вече и е дар от Дедко Божко! А за тресенето както го наричиш или така нареченето -шими-  и за другите неща за които също питаш ще изчакам Евелинка да ти каже, ако се забави значи е заета, тогава аз ще ти пиша .
ДЕДЕЕЕЕЙ-страОтен  сииииииииииииииииииии newsm10
НИКИ- простено да ти е!!! Wink

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 19:23 от DELTA_DELTA

# 249
  • София
Няма да се разсърди, в сайта, в който ви е дала жената в нейния пост има много нейни видеоклипове и като танцьор и като преподавател.

# 250
  • Varna
Тогава Марси какво е гледала newsm78
МАРСЕЛИНКЕЙЙЙЙ- гледай ФниматИлнУУУУУУУУУУУУ Laughing

# 251
  • София
Пропуснах да дам линка. Ето ги:

http://www.evelinapapazova.com/pagebg.php?P=177

Сега забелязах от поста, който Ели е пуснала малко по-нагоре в тази страница, че януари ще има семинари в София, така че Делта тоя път нямаш оправдания.

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 19:43 от дядо хаджия

# 252
  • по пътеката
не съм видяла сайта, признавам! аз ,ако имам добра връзка успявам да пусна едно прокси, ина4е никаква медия не работи!затова ,ако набера материал за гледане и ще си ги изгледам накуп! абе да си разкърша гръбнака,ако успея ,ще искамда ми покажат някои движения дамите в спорта, те са си природно надарени в тази  област, много гъвкави,брех!
мерси, пак не се  отварят медиата, но като се позасили трафикът след  полунощ, Peace ще наваксам!

# 253
Ей цял ден ми е приповдигнато днес....
така се радвам че....чак на Другаря се заобиснявах какво се случи в моя форум.
Един ден като решихм да си правим Шоу...и да играем танци-ей,хи-хи.....еми показвам аз упражненията от моята касетка-а той като скочи и като се разденси-едни чупки,едни врътки-крем,дупе......сложиме в торбата набързо!То си им е в кръвтта-ритъма и оттам усещат и движението подходящо
Но Дама като г-жа Папазова -играта и.....е радост за всяко око
Изгледа е с интерес.....и се учуди, че е българка-на мароканка приличала Joy
Да Живее Магреба.

Марси-
и аз все-по трудно отарям много неща.В  Бокса например вообще не мога.Преди четях бг книги-сега и този сайт не го да отворям вече...
защо така става-не знам.Снимка бг -също ту се отваря,ту-не!

Фаима-сви ми е сърето като разбрах.дано ..да мине бързо!Как стана-какво е тва олио бе?!Вода ли е имало вътре.....
Редовно гори в моите тигани-да ти призная.....ама защото аз рядко готвя и караме на полуфабрикати-замразени.И като не са добре отмразени и ги метна в тигана-пламва един огън.... и знам-купих  един капак и захлупвам.....ама на косъм съм се разминавала-особенно с мергеза дето цвърчи и пръска  Sick

Вени-за бай Рафи...да ти кажа-има вече година не съм го виждала....Дано  е добре PraynigЩе се разпитам за него....и ще ти кажа.А и ти знаеш-студа си захвана тук-не  много за излизане.Днес видх, че и Монмартр е пообран-няма толкова художници,туристи...
Зяпнах като прочетох че ще съдят Жак Ширак.......

Деличке-да знаеш Лейди каква музичка съм набарала Heart Eyes....ама по-нататък ще ти е пусна.Да е намеря и из  Ю Туба..че е по едни алжирски сйтове за сега

Хадил-и за мен е удоволствие присъствието ти

Добре Дошли на новите момичета-  bouquet

Рали-къде си?Драсни два реда....виж кой дойде...не те ли кефи?  bouquet Знам че и на теб ти е слабост....
Имаме уникалната възможност да се намерив във Фейса и да сме в течение на всичко ново в Денса

Ники-все забравям да те поздравя  bouquet Чета че с Мигчето поливате ферми....Я ме  зарибете и мен-уж всеки ден го отварям Фейса...и пак не съм още на Ти

Поздрави за Белла,Албито,Дидочето,Изи....
къде се загубихте момичета

# 254
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
на глас съм се смяла на описанието как Другаря е танцувал, още се хиля. Да си жива и здрава, че ме разсмя. Предварително ти благодаря, за музиката. Винаги си ми пращала музика която ми обръща сърцето.   bouquet
А студа и при нас дойде вече. Днеска излязох за малко да си взема едни лекарства, че получавам едни много болезнени мускулни крампи. Даже тренировките ги спрях. Добре, че не се налага да замествам сега. Та като излязох, вече бях сложила зимното ми кожухче. Време му е, не може да искаме да е топло вече. Уффф, че не обичам зиматаааааааа rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт