Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 46 932
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
пациенти много, а и да ти кажа честно... останал ми е някакъв горчив вкус от живота последно време, та и аз не знам за какво да пиша.

# 571
  • по пътеката
нашите двойно се сгафиха днес, и тунис загуби, и алжирците!  ooooh!много жалко за загубата!  Sad
оли, натискай за победа, пък виж колко са щедри като са победили! Crazy
фаима ,радвайте се ,то си е като празник наистина, май по масови празници няма като цяло, нито по-емоционални!  Laughingда направиш сега една торта  като топка и пускай да минава на по4ерпка виртуално по масата!  chef bowuu  bouquet ат кажи средното какво е на снимката ,ориз ,ама другото ? newsm78

# 572
  • Egypt
пилешко месо, бе Марселинда, панирано, иначе го правя тоя ориз с къри и телешко

# 573
  • по пътеката
викам,4е няколко кюфтаци си ми оставила за дегустиране, от ве4ерята с трите вида и оризеца! да си питам аз! Mr. Green файме, я кажи пилешкото, арабско домашно пернато от сука ли е или от разфасовките?  newsm78

# 574
  • Egypt
Кюфтаци останаха не само за дегустиране, ами и аз наядане, щото от половин килограм кайма и половин килограм булгур се получи огромно количество. А пилето го взимаме замразено от магазина, демек бройлер, живите пилета още не мога да се престраша да взема, де да ги знам не са ли заразени с нещо. Ама друго си е кокошката, друго е бройлера...

# 575
  • София
В София пък се оказа че има марокански ресторант. Верно малък е, ама пък добре изглежда. Те ви едно видео за него:

http://urbanzoo.bg/video/annette.html

# 576
Всички сте много хубави! Лъчезарни, колоритни....  Hug Само не мога още да се ориентирам кой кой е, но има време.
Хадилче, махай го тоя горчив вкус! Гушни онези малчовци край тебе и хората, които те обичат, а другото е незначително! Иначе да идва Делтичка и да те сритва. Тя така посрита Марси из онея дни и гледам, че добре й се е отразило. Hug
Лека и спокойна нощ!

# 577
  • София
Да ви попитам какво ще правят тия хора в Мека още от сега като хаджа започва от 25. Ноември. 2009 година.

http://www.focus-news.bg/?id=n1297773

# 578
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУ ФарашковцитИИИИИИИИИИ Hug
ДЕДЕ- страхотен ресторанта, страОтеееен. То във София всички си имате, гледам и Морска Админстнация и нея е преместиха там #Cussing out Не се сърдя на тебе да знаеш. Ти си нашия талисманИН кА щялУ да ти се сърдя  bouquet
ФАЙМИЧ- Hug
пляснала ли си я тая рецепта със панираното пиле някъде бу Душа? Че да взема да я пробвам , че у нас основно пилешко се лапа. Как е Софито? Сигурно си плямпа на воля езика вече? Едно голямо гуш от Делтата за нея Hug
ХАДИЛЧЕ, РАЛИ, МАРСЕЛИНКА, ДАЛЧЕВА и останалите коите не съм споменала Hug
А Хадилчето е силно момиче. Ако поиска както Марселинка поиска да я сритам, тогава ще я сритам. То кой ли не изпада във такъв момент от горчивините на живота......аз също. Ако ме видите, не ми личи, но тука при вас ми личи- кагато спра да пиша. Но пък като ви чета и все едно ме сритвате или пък ме помилвате и ми давате кураж и вяра newsm51 и сок от портокал, че да сборим грипа

# 579
  • София
ДобрЮутрУУУУУУУ ФарашковцитИИИИИИИИИИ Hug
ДЕДЕ- страхотен ресторанта, страОтеееен. То във София всички си имате, гледам и Морска Админстнация и нея е преместиха там #Cussing out Не се сърдя на тебе да знаеш. Ти си нашия талисманИН кА щялУ да ти се сърдя  bouquet

Мене ако питаш душа всичките ги вземете. И морски администрации и министерства и парламент - даром ви ги давам само и само да ни не се мотат в краката.

# 580
Да ви попитам какво ще правят тия хора в Мека още от сега като хаджа започва от 25. Ноември. 2009 година.

http://www.focus-news.bg/?id=n1297773

Дядо-ето ти отговор на въпроса,има поредица от ритуали които се извършват,няма да се разпростирам повече ,защото някой теми са нежелани тук  Peace

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%B4%D0%B6

# 581
  • Varna
ХАДЖИ Laughing
Благодарско, но Морската Администрация е за тука. Другите екстри не са!!!
Надявам се не си се обидил. Това не е упрек към тебе а просто факт.

# 582
ПОБЕДИХМЕ ПОБЕДИХМЕ!!!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 smile3501
 Ох обаче след снощния банкет Party ооооох крака глава всичко ме болииииииии  Weary smile3507 А пък и хабибито кога се прибра танцува ли много, с кого танцува, как беше облечена  #2gunfire #2gunfire newsm48 newsm61 smile3512 а на мен ми пуше главата.
Сега ще пийна едно аналгинче пък после ще му мисля.
Лек ден на всички

# 583
Ехе Ники-колко си Хепи  Hug  bouquetИ хабибито трябвада е хепи след снощи

Деси-мерси за материала.Много е интересно и е хубаво да се знае какво е Хаджът.

Дядо Хаджи-за този марокански ресторант една от съфорумките беше говорила.Даже нещо се бяха събирали арабелките там
Има още един-аз го видя това лято.Много тежкарски

http://www.zenobiaclub.com/
правят наргиле-ама хбаво
а сега като отворих и сайта видях какво значи Зенобия

Зенобия 
Зенобия е била кралица на Палмира през 3 в. от н. е., кралица войн.Тя е повела своя народ на война срещу Рим. Зенобия е била арабка, въпреки че във вените и може да е текла и кръв от други народности, включително и Арамейска. Палмирски изрази са открити в гръцкия, латинския и арамейския език. Зенобия е претендирала, че е потомка на Клеопатра (от Египет), но за това няма конкретни доказателства. Тя наистина е потомка на легендарни Сирийски и Абисински кралици, включващи кралицата Шеба. Като кралица на Палмира, Зенобия е контролирала много жизнено важни търговски пътища между градовете Феникия, Емеса (сега известни като люлката на Западна Сирия), Дамаск и самия Египет.

Зенобия се е оттеглила в Емеса, където е и "последната й битка". Тя е имала приблизително 70 хиляди оцелели мъже. Аурелиан я е последвал, поставяйки града под обсада, Той най-накрая завладял нейния град, но не и самата Зенобия. Вместо това, тя се е измъкнала от обсадения град, под прикритието на нощта, яздейки женска камила, достигнала до река Ефрат и тук, тя най-накрая е била заловена, разпозната и предадена

Някои хора от моето фамили  не спаха....Добре поне че се прбраха -да  не ги мисля.Сутринта гледам щетите из Марсилия-потрошен,изгрено...

Фаима-снощи с нашия познат от Интидар Блог гледахме мача-по нета,във Фейса-бше сложил  линк към дирекнто гледане...И той беше за Египет

Рали Буба-леко полека ще се ориентираш.Как е коледното настроение при теб-украсиха ли?

Делтичка-то кой ли ги няма тия лоши моменти...

Хдилче-правилно ми каза...решили да ваксинират малката и в понеделни са на ваксина.

# 584
  • по пътеката
далка, а манджорето с този ресторант  как е, автенти4но и побългарено?като гледам само за пиене  и то много европейско пийване!няма меню.......... Thinkingза зенобия питам!
за анет, марокито ,ра и май още софиянки бяха ходили! като,4е добри отзиви имаха, но пък даниелка от мароко каза,4е мъж й бил много разо4арован, нищо автенти4но нямало! а той си е в бранша! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт