Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 559
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • по пътеката
ходих на родителската, свекър дошъл видял ,4е има много хора и се изнесъл, а беше много важно защото сменят системата тотално! само накрая помолих секретарката да каже с две дума за първолаците какво се отнася и тя ми обясни!!дадох си предложението пред директора,той каза,4е би работил, както аз предлагам, дори го правил малко или много по този на4ин!дадох и предложението за срещи с даскала или някакъв вид комуникация, бележник със стикери или табло! да видим!
делте, понеже  голямата ми дъщеря се интересува от готвене и давам идеи непрекъснато, това е интересно с фасула! bowuuднес бях на голямо 4истене,4е нали времето беше суперско и основно го подкарах, дано не ми похабят труда до утре!  Naughty

# 556
  • Varna
МАРСЕ Hug
Да готви фасулЯ със ракийка и да споменава Делтата, че бързо и увира бобеца Wink

# 557
  • София
Аз очаквам скоро време да прочета как се готви боб с ликьор от фурми (така и така не го опитах в Тунис та не виждам какъв е проблема местните дами да го използват за тази цел).

Та колко ракия казваш слагаш на фасуля.  Thinking

# 558
  • Egypt
Ааа, аз тоя номер с ракията (понастоящем с водка) го прилагам изначално. Баба ми слагаше 1-2 капачки, аз на око отливам, малко повече ще дойде. Като варя месо, особено телешко и там слагам ракийка (водка  Blush ).
Имахме гости тая вечер, та цял ден бая се озорих покрай печката, няма се излагаме я, 3 вида кифтета направих, езогелин, дето тука му викат адс, и два вида ориз, единия жълт с къри и телешко (варено с "оная" водка)  Laughing

# 559
Добро утро момичета и дядо !

Делта- това за " пияния бобец "  Simple Smile не го знаех , ще пробвам и аз .  Wink
Марси- моля те, когато имаш възможност да напишеш рецептата за тунизийското фрикасе в готварската тема .   chef
Дидонка- как сте ? Оздравяхте ли ?  Hug

Поздрави на всички   Heart Eyes и приятна и усмихната събота !   bouquet

# 560
Привет момичета и момче!!!
Марси мерси за рецептата. А си мисля дали няма да стане с питка такава като за хамбургер да се позапържи или запече и да се напълни (мързела голяма работа)  hahaha
Файма хайде днеска ще викаме за нашите: Еgipt Egipt !!! Моля привържиниците на алжир да не се сърдят и да не се стига до масови безредици и контузии  Peace
На всички лек ден

# 561
  • по пътеката
не ,не става,нито на вкус ,нито на вид, но може да се ползва плънката за питките ,ако се харесва  ! bowuu

# 562
Ей Близначета-колко хубава закуска си ни поднесла.Мерси  bouquet

Марси-жалко за отбора на Тунис.

Няколко часа преди Шокиращият мач,както го определиха спорните коментатори,аз съм с една тавичка шамия и чиния с варени телешки крачета с нахуд пред Мен.....в чест на Победата  #Crazy Shocked съседите Щедро раздават
Ами..аз приемам-Хубаво е да се чувстваш победител  Peace
Апропо-алжирскат част на фамилито се събира да гледа и коментира в едно бистро от квартала.Пременени и натъкмени както се полага с националния трикольор
Очертава ми се тиха и спокойна вечер -изтеглих си от Замунда един филм-Топло,от едно времешните соц български
Лека  Вечер  и на Вас
захвана студа вече ,украсиха навсякъде-красиво е.....ама още не мога да усетя Коледното настроение

# 563
Футболните фенкиии, как върви мача или вече е свършил? Дайте резултата!
Далка стискам палци да е във ваша полза, че нали си имаш обещание от половинката! Wink
Делтичка, благодаря! Дано всичко е наред! Само глупости мисля, но ще гледам да си избия от главата! Tired
Марси, благодаря за фрикасето!  Hug Утре ще го пробвам стига да си намеря доброволец по месенето.
Дядко, хляба стана супер! Благодаря! Уж го хареса комшото ама той малко особняк си пада и не е много многословен.
Аз цял ден имах майстори. Сменяха вратата към терасата и не знам, къде блях, че не видях, че тая врата с брава само от вътрешната страна! Shocked Като прозорците. Умрях си от яд! Като излизам да простирам ще ми бяга топлото.

# 564
  • Egypt
Не само шокоращ, ами истеричен е тоя мач  Laughing Хич не ми се вярва наще да вкарат 3 гола за победата, че и да не допуснат никакви голове от алжетата. Ааа, Рали, ще стане боя  Twisted Evil
Далка, на мене страшно ми липсва коледното настроение, обожавам студа, украсата и мириса на Коледа...
Айде, малко успокоение чрез очите за стомасите:

Мачът започва след малко...

# 565
Рали Буба-мног се радам че се намерихме и във Фейса
и аз не го разбирам много....но като вдиш кои са мои приятели и ще се ориентраш

Малееее такъв резил за алжирците
ще се приспивам..набързо!
Язък им само на приказките и фасона....много слаба игра направиха-що ли вообще се улових да ги гледам.Хубаво си бях наумила друго!
по-добре наистина да се приспивам...че да не коментирам ..и да наливам масло на алжиреца
и без  туй оттук ги слушам как викат отвън...

# 566
  • Egypt
2:0 за Египет, тука е такава еуфория, чуват се музики, викове, клаксоните на колите  не спират  Laughing

# 567
голяма мъка, аз съм за алжирците... ама нека хората си празнуват. важното е да им е весело. щастието на едни е нещастие за други, но щом няма умрели всичко е наред. честито на празнуващите   bouquet .

# 568
И какво сега.....целия Ужас ще продължи до Сряда-следаща....където ПАК ще се срещнат двата обора в Судан зада се реши Кой отива на Световното
Мъкааааа Sick Sick Sick
Хорото-пак наново....с подсокоци тоя път обаче....

Фаима- супер!нека Софи се радва на тази хубава атмосфера-то по яко от празник става в един момент-прегръдки,целувки,раздават сладки...заслужена си ви е Победата
няма какво....факт е

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 21:59 от dala

# 569
И аз се радвам Далка Hug но за по-нататък ще трябва да изчета една енциклопедия, за да разбера за какво става въпрос Tired Другите от темичката ако искат да се видим може да ми изпратят покана.
Честито на египетските фенове за победата!
Хадилче, къде се губиш напоследък?Да не би да имате много малчовци пациенти? Sad
Фаима, благодаря за богата трапеза! Представям се каква радост е сега при вас, но поне бой няма да има. Wink

Общи условия

Активация на акаунт