Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на общността относно ваксините в Магреба?
Какви са мненията за ваксините в България?
Какви са мненията за ваксините в Лондон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на общността относно ваксините в Магреба?
В Магреба мненията за ваксините варират, като някои хора се съмняват в тяхната ефективност поради ограничената им защита срещу всички видове грипни вируси и потенциалното увреждане на имунната система. Други се колебаят да ги приемат поради бързия процес на създаване на нови ваксини и потенциалните странични ефекти. Въпреки това има и хора, които проявяват интерес към ваксините, но се колебаят поради различията в мненията и липсата на информация за тях.
-
Какви са мненията за ваксините в България?
В България има различни мнения относно ваксините. Някои хора се съмняват в тяхната ефективност, тъй като не предпазват от всички видове грипни вируси и могат да увредят имунната система. Други се колебаят да ги приемат поради бързото създаване на нови ваксини и потенциалните странични ефекти. Въпреки това, има и хора, които са заинтересовани от ваксините, но се колебаят поради различията в мненията и информацията за тях.
-
Какви са мненията за ваксините в Лондон?
В Лондон мненията за ваксините са разнообразни. Някои хора имат съмнения относно тяхната ефективност, тъй като не предпазват от всички видове грипни вируси и могат да увредят имунната система. Други се колебаят да ги приемат поради бързия процес на създаване на нови ваксини и потенциалните странични ефекти. Въпреки това, има и хора, които се интересуват от ваксините, но са несигурни поради различията в мненията и информацията за тях.
-
Какви са мненията за ваксините в Пловдив?
-
Какви са мненията за ваксините в Мароко?

последно техния лидер на тия хора защото и аз вече незнам как да ги наричаме каза, че във Пловдив техните хора не са даже роми и се сърдели като им се казвало така, там те били турци. И аз докато слушах гледах така
та незнав вече де какво ще си измислят за име. Тя сама Софи Маринова наскоро по едно женско предаване по ТВ говореше нещо та каза за нещо свързано със нейния етност което я е подразнило и завърши точно със това- Хубава работа ама циганска. И каза момичето, че като е сред тях ползва само тази дума и не се срамува от нея. Какво има са се срамуват от това название незнам, вече и роми не им харесва, ама нека бе нека си се наричат хората както искат то името на праЙ човека. Но понеже бях озадачена та затова го разправям това де.
и на мен винаги ми е било смешно, защото според мен какъвто и да си, не трябва да се срамуваш. та понякога,когато обяснявам на някого свързано с тях, без да се обижда никой,ама казвам,че са манговци. не го казвам с лошо,а по-скоро с насмешка. те самите май вече не знаят какви са. нито са турци
, нито са роми, нито са цигани, а какви са тогава живеещите в Столипиново-манговци. пак казвам,че не го казвам,за да ги обиждам. в Пловдив има 3 цигански махали. в едната (Хаджи Хасан махала) живеят най-богатите ,на които къщите им са хубави,големи,те самите се обличат по последна мода и т.н. В другата махала - Шекер махала живеят най-мръсните според мен. построиха им и къщи и пак всичко е в боклуци и мизерия. а в Столипиново (или квартал Изгрев) са смесени. има и по-цивилизовани,но има и мноооого на палатков лагер
. има такива,които живеят на 7-8 етаж в блоковете и си качват до там конете в апартамента. когато някой от тях се види с повече пари, купува си някоя черна блузка или черна ризка(задължително Версаче или Армани от изкуствена материя), малко гел на главата и айде на кръчма. в кръчмите не казват,че са цигани,а все се представят за турци. много рядко,ама изключително рядко съм чувала в махалите някой да си каже,че е циганин. и това са все по-възрастните хора. младите не можеш да ги наречеш други,освен турци,че скачат и на бой.
... за 1 път виждам на живо Митьо-Пищова. ужас!!! той май е висок колкото мен -1,60. около него само малки момичета и още няколко мазни мъже. направо се отвратих и само се моля някой ден ако имам дъщеря,да не вземе да се излага така с такива мазньовци. (тук защо го няма онова повръщащото човече от скайпа) 

!
. Дори беше дърпал съквартирантката ми пред централната поща (на най-оживеното място в града), искал да я вкара в колата си, но в този момент дошъл приятеля й
. Та тогава бях много доволна, че външността ми изобщо не предполагаше да се впиша в полезрението му
. Моята машинка си няма книжка и аз въртя само 3-4 рецепти за хляб, а ми се експериментира нещо ново