Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на общността относно ваксините в Магреба?
Какви са мненията за ваксините в България?
Какви са мненията за ваксините в Лондон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на общността относно ваксините в Магреба?
В Магреба мненията за ваксините варират, като някои хора се съмняват в тяхната ефективност поради ограничената им защита срещу всички видове грипни вируси и потенциалното увреждане на имунната система. Други се колебаят да ги приемат поради бързия процес на създаване на нови ваксини и потенциалните странични ефекти. Въпреки това има и хора, които проявяват интерес към ваксините, но се колебаят поради различията в мненията и липсата на информация за тях.
-
Какви са мненията за ваксините в България?
В България има различни мнения относно ваксините. Някои хора се съмняват в тяхната ефективност, тъй като не предпазват от всички видове грипни вируси и могат да увредят имунната система. Други се колебаят да ги приемат поради бързото създаване на нови ваксини и потенциалните странични ефекти. Въпреки това, има и хора, които са заинтересовани от ваксините, но се колебаят поради различията в мненията и информацията за тях.
-
Какви са мненията за ваксините в Лондон?
В Лондон мненията за ваксините са разнообразни. Някои хора имат съмнения относно тяхната ефективност, тъй като не предпазват от всички видове грипни вируси и могат да увредят имунната система. Други се колебаят да ги приемат поради бързия процес на създаване на нови ваксини и потенциалните странични ефекти. Въпреки това, има и хора, които се интересуват от ваксините, но са несигурни поради различията в мненията и информацията за тях.
-
Какви са мненията за ваксините в Пловдив?
-
Какви са мненията за ваксините в Мароко?
).
. Побиха ме тръпки докато те четях, възхищавам се на хора като теб, които съумяват да пазят традициите и да ги предават на децата си 
Аз се принасям виртуално да похапна. Радвам се, че съм ви разсмяла със съня. Тая свирка и аз не можах да я видя, че и камилките също.Да му се невиди. То все такива глупости сънувам, нереални. Наскоро сънувах как един мишок-рокер ме гони с мотор. Ама си беше баш рокер с кожени дрехи, с тъмни очила и един огромен... Дали ме хвана не помня.
И сутринта, като се събудих и като не мога да изляза от роля и като мисля сега, какво става с тоя багаж и аз къде съм, че не нося. Изпопритесних се сериозно.
Радвам се, когато имаш време да ни даваш толкова интересна информация. И не се притеснявай ако на някой не му е интересно, то не е задължително да го чете.
Драго ми става, когато видя положителен тест, и знам, че АЗ съм съдействала за това. Машала, дай Боже всекиму!!! Такива успехи ме зареждат много - да знаеш, че това, което правиш, не е напразно. И да виждаш благодарността в очите на хората.. Днес момичето дори на мене ми благодари лично, не само на гинеколога. Това... е несравнимо!!
делте-утре ще правя боб4е с ракийка
дала-и тук няма листа за сърми(има само накълцано кисело зеле)и аз мисля тази година да се пробвам със лозови листа таман с мъжа ми не сме яли, та пак ще помиля ,ако някоя от вас иска да дава рецепта .хадил-мн интересни неща пишеш браво!спорна работна седмица на вси4ки, а на останалите приятна .мн усмивки на вси4ки ни! утре съм на фризьор само незная как ще обясня какъв бретон искам
понеже не зная перфектно 4ехски, но ще видим... 4ао моми4ета-ot men za vsi4ki vas- 

Моята още е помня-специална селекция беше-тригърба.Точно Ралито ми е селектира-за моите нужди
Ще минем през Доктора на обед