Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • In a surreal moment!
И този уикенд бях на работа... И днес се зарадвах на плодовете на моя труд!Драго ми става, когато видя положителен тест, и знам, че АЗ съм съдействала за това. Машала, дай Боже всекиму!!! Такива успехи ме зареждат много - да знаеш, че това, което правиш, не е напразно. И да виждаш благодарността в очите на хората.. Днес момичето дори на мене ми благодари лично, не само на гинеколога. Това... е несравнимо!!

Леле... като знам за какво говориш и цялата настръхвам....
За жалост в нета има няколко мн. лоши изказвания за доктора...и аз съм много раздвоена....офффф, има време - ще мисля ....
Успех и още много семейства да зарадвате !

# 616
Мигче, в нета ще намериш всякакви изказвания. Но факт е, че въпреки тях този лекар, който визираш, има много голям процент успеваемост. А е важен крайния резултат, нали?? Ти сама си решаваш, но знам, че недай си Боже на мен ако се наложи - при него ще ида. Знам защо!! Simple Smile
Би ли ми дала линк към тези изказвания, може и на лични, благодаря ти.
Мерси за пожеланията, днес пак ядохме торта от зарадвани пациенти... Ей, 10 кила качих в тая клиника... Simple Smile Simple Smile

Далка,   Hug Разсмях се с тая камила като си спомних. Аз и едни медали ти бях приготвила навремето, беше тръгнала да раздаваш, ама така и не стигнахме до тях Simple Smile Simple Smile

Файма, не се озорвай с това махши, една сватбена торта ми стига!! Че днешната малко ми дойде!!  Joy Ама да я нагласиш със розички, калии, те сега даже с естествени цветя ги окрасяват. Да пише имената най - отгоре, и да има перлички!! http://www.youtube.com/watch?v=3mPalFUV-kQ  e от тук гледай!! Simple Smile Simple Smile базикам се, Файма, много гушки за теб, злато си ми ти!!!!  Hug Hug Hug

# 617
Леле Ра засрами се веднага с тези торти  Embarassed че ми се дояде пак нещо сладичко. Сега трябва да ходя до магазина да си купя  Hug

# 618
  • по пътеката
това  ми е ве4ерята, а това на мъжо и дребното
някой да каже рецепта за водени4ки пуешки?
дала ,как е раян?
файме, 4естито! другите се нагласиха на  таулата, да си подготвиш възглавни4ки!  Partyза манджите да се опрятат, няма булката да готви я! bowuu  chef  bouquet

# 619
  • In a surreal moment!
Eye of Ra - оффф...тоя нет ...за жалост ставам все по-зависима от контактите си из него, като живея на такова обезлюдено място....както и да е .
Ще ти пратя линк , само да потърся къде беше...в зачатие го четох май...
Но да не споменаваме публично имена , щото има и много ощасливени и това е вярно.
А Цветето я заведох при Б. и е мн. доволна и тя ...в общ здравословен план разбира се, дано няма моите проблеми детето.

Марси - току-що пратих книжката. Извинявай за закъснението , разсеях се нещо. Дано ти е от полза.

Файма - ако имаше как с удоволствие бих ти сътворила най-ффффкусната сватбена торта  Grinning  и сладки каквито си поръчаш. След сватбата на Цвети направо съм набрала скорост , имам неизчерпаеми идеи...ма няма за кой....
С риск да ви вдигна на нокти ще сложа един линк , който от доста време разглеждам с благоговение....и още повече се настървявам  Mr. Green
http://www.kuking.ru/my/viewtopic.php?t=27374&postdays=0& … r=asc&start=0
А какво значи , че младоженеца ще разбере в края на седмицата....той не знае ли за мероприятието...или аз нещо не съм баш у час  Laughing

# 620
и на мен ми куца общуването, ама то е заради мен самата. нали съм опърничава. липсват ми истинските приятели... а и ми липсва време да се виждам с хората... добре, че покрай ученето мога да попиша малко в интернет.

# 621
Добро утро момичета и дедко! Слагам по едно кафенце за ранобудните.

Хвърлям ви по едно очо Simple Smile обаче нямам време да пиша. Момчето ми идва утре и съм много щастлива. Имам и една хубава новина, обаче ще изчакам малко докато кажа, защото съм малко суеверна. Дано всичко мине добре и тогава ще се похваля хехе  Praynig

Далка, аз също се ядосвам на себе си, като гледам и чета другите какви майсторки са Simple Smile ама като не ми се отдава на мене.... Пробвам се от време на време, нали трябва да се упражняваме все пак. Иначе и аз бродирам като тебе едни гобленчета. Един съм почнала от миналата година ама да видим кога ще го завърша.

Лек ден на всички и много положителни емоции!  Hug

# 622
Най-големият правен досега таджин бе сервиран на близо 6000 души в Казабланка, съобщава АФП. За приготвянето на това традиционно мароканско ястие са били необходими 1600 кг месо, 480 кг сушени сини сливи и 500 кг лук, съд с диаметър 8 м и майсторството на тридесетина готвачи. Една пета от огромния таджин организаторите дали на благотворителни организации в Казабланка, пише БГНЕС .

Momi4eta kakvo e tova iastie?

# 623
  • по пътеката
това първото е ястието, я после съм дала съда,който му викат тажин, нещо като са4, от глина ,изпе4ена, който се слага в/у бавен огън б/у канун

# 624
  • по пътеката

защо ли само 1/5  е за благотворителност, другата е за населението, надявам се,на което ще му  дойде добре едно безплатно ядене! newsm78

# 625
Привет дами и Вие господине,
Най- после и аз да се разпиша , да спра моя шпионаж- ама пусто нещо като нямам желание за писане не може ме накара нищо  ooooh!
Хадил- беше писала за "Долма", това име го ползват и в Алжир за ястие ама  newsm78 забраванка съм нали помагай- ползват го или за пълнено шкембе с ориз и дреболиики някакви или за ястие с пълнени тиквишки с кайма и доматен сос  Thinking, но старост нерадост не помня кое от двете беше  Sad
Дала, чакам с нетърпение снимки от украсеният Париж.Това е една от мечтите ми да съм по колените празници в Париж  Praynig да се случи скоро( няма да е в идните няколко години  Naughty )! Искам и да си направя подобаващ шопинг терапия там  PartyJoy
Много хубаво сте разказали традициите по- коледа Делта, Дядо Хаджи   bouquet
за сега толкоз по- късно като се сетя още ще се включа   bouquet

# 626
Привет магребинки магребинко!!!
Мина мерси за кавенцето - много хубаво беше.
Белбейче разписвай се от време на време и то е достатъчно. А Париж и аз искам да го видя- веднъж за малко да се сбъдне мечтата ми обаче не ни пуснаха през австрийската граница и трябваше да се върнем в Германия и то стана едно, но така и така Париж не го видяхме.
Лек ден на всички

# 627
  • София
и на мен ми куца общуването, ама то е заради мен самата. нали съм опърничава. липсват ми истинските приятели... а и ми липсва време да се виждам с хората... добре, че покрай ученето мога да попиша малко в интернет.

То на теб ако ти куца общуването, какво да кажем ние с гайдите.  Laughing

# 628
Мале старост и изкуфяване- Днес исках да ви поздравя с нещо и хей сега се сетих
така че за всички ценители :
http://www.youtube.com/watch?v=BGU9_TkbfWM
Никито    bouquet

# 629
  • Varna
ФАРАШКОВЦИТЕЕЕЕЙ Hug
ХАДИЛЧЕВА- Деде е прав, че на тебе ако не ти се отдава общуването ко да кажИм ниЙ останалите.
БЕЙЧЕЕЕ- ти пък кога одъртя бе Душе newsm78 Боже, Божеееей newsm78
А на менИ що така не ми се Оди У тоз Париж бе newsm78 Изпадам във голямУ очудване newsm78 Хем имам възможност а съ дърпам. Rolling Eyes
МИНЧЕЙ- тУва каЙвенци със сметаната точно по моя вкус Hug И весели ти очички. Хайде чакамИ клЮката да я кажИш и да сЪ радвами за тебИ smile3503 И не сЪ коси и ти ще станеш майстор. Аз пък така и немога да седна да шия. Нямам аз нерви за такива неща. Трябват ми неща със размах, повече движение, повече екшън. Плетене и шиене така и не се научих. Не, че не съм се мъчила ама на не става. А ти гоблени шиеш thumbsup
МАРСЕЛИНКОВА- тоя таджин неможе ли да го ям без тези сините сливи? НИмога бе нИмага да ги ям на манджа и това е. Гадничко ми е.
Ей таквозинка готвих днеска ама мойтУ е по убавУ щото е по жълтУ
 е със леко запържено фиде. Абе по е Убаво и туЙ то newsm44

Докато се опитвах да си ремонтирам пералнята трябваше и нЯщУ да наготвя та това сътворих. Този път не можах самичка да се справя за съжаление. И чакаме майстУрЪ. ПранетУ ми е във пералнята и има УдЪ вътрЯ. Не бачка помпата и не изпомпва. Да видим каква радУстна новина ме очаква newsm78

Общи условия

Активация на акаунт